Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

nerantula, ce frumooos
nu mai stiu cine intreba despre epilat, scuze. eu continui sa ma epilez cu ceara calda, de nshpe mii de ani si nu mi-a facut nicioadata rau.
tigresa, bine ai venit! te asteptam la povesti.
noi am fost la plimbare, bine ca am scapat de ploaie. am poftit la mici si am mincat mici cu cartofi prajiti. au colesterolu' meu
mergem al baita si apoi de voie.
toate, o noapte linistita.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

clau eu ma fac cu ceara calda. La prima sarcina tot asa nu am avut nici o problema dar recunosc sincer ca pentru mine epilatul (mai putin mustata si axila) sunt o placere si nu un chin. Ma intoarce cosmeticiana pe toate partile, stie ea in ce pozitii sa ma puna astfel incat sa imi fie comod.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

quote:
Originally posted by CD27

quote:
Originally posted by Nerantula

[quote]Originally posted by CD27

Nerantula, cum fac sa vad si eu pozele?

Pai sunt pe contul comun de pe webshots, vrei parola pe pm?

Da, please

Nu ai PM-ul activat :(

21+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

JulyMorning, abia acum am vazut mesajul tau, imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai devreme ... cununia am facut-o la Catedrala Sf. Petru si Pavel (cea de langa Cazino), 'taxa' a fost de 1000 ron nenegociabil :)

Fetelor, multumim tuturor pentru urari , le-am citit in seara asta impreuna cu proaspatul meu sot, a fost foarte emotionat si uimit de atata caldura si atentie din partea voastra (nu mai putin eu, dar eu mai stiam cu cine am de-a face dinainte )

Numai bine tuturor si sa fiti fericite fiecare in cuibusorul ei!

21+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Netarantula felicitari !!!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

In privinta epilatului eu am probleme cu circulatia si cu venele asa ca nu folosesc nici epilator, nici ceara rece, nici calda, singura metoda prin care scap de maimuta e aparatul de ras. Si nu cred in povesti cum ca se indeseste sau eu stiu ce, eu nu am patit. Inclusiv inghinal tot asa ma fac si am probleme o zi-doua dar dupa e ok.

Acum o sa fie un pic mai greu din cauza burti ca nu prea mai vad nimic... ar poate improvizez eu cumva.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

'neata burtici .. nu stiam unde ne e topicu, cand colo ...vad ca nu s-a trezit nimeni inca azi ...
va invit la un laptic cu ciuca si o cireasa
guguloiu meu e activ nevoie mare, lucru care-mi place la nebunie
deja numar zilele pana joi, abia astept sa-l vad iar
sa aveti o zi frumoasa!

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!!!
Si eu la fel ma uitam dupa topic si cand colo fetele nu s-au trezit inca.Noi ne-am trezit de dimineata sa mergem la medicul de familie sa luam concediu medical pe sapt viitoare si apoi sa ne pregatim pentru intalnirea de la eco de dupa masa.Sunt cu ochii pe comp chiar daca ma imbrac sa plec pana la medicul de familie.
Va doresc o zi minunata.

Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata burtici si neata Zambetmic,

nu stiu cum ati dormit voi eu insa de la 1 la 5 nu am dormit deloc, fiindca aveam o stare de panica cum n-am mai avut(nu stiu de la ce dar pp ca din cauza ca nu puteam sa respir) si colac peste pupaza sotul a facut febra si s-a rezit la aceiasi ora cu mine ca avea frisoane. Sa ne fi vazut ca doi bosorogi cum ne plimbam dintr-o camera in alta ca nu aveam stare.Cum ma intindeam pe spate cum simteam ca ma ia ameteala, ca nu pot sa respir si tot asa. Unde mai pui ca eram stresata sa nu pateasca ceva si m-am si trezit cu temerea asta .
A fost cea mai urata noapte de cand sunt gravida si sper sa nu mai trec prin asa nopti.
Acum ma bucur ca l-am simtit pe bb miscand exact unde am pus eu mana pe burtica, ceea ce insamna ca e acolo si ma simte.

Cam asa cu noaptea mea, sper ca voi ati avut una mai buna.

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Neata Diana

bata la medicul de fam si te sustin in pregatirea pt eco.
Oricum diseara ne auzim pe forum sa depanam din cele intamplate la dr.(sper sa venim numai cu vesti bune)

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput