Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 19
andreutac spune:
Hello again!
Am revenit si eu dupa o zi plictisitoare la birou si ceva trabaluiala prin casa.
CD,inteleg perfect prin ce treci cand cauti o rochita frumoasa si probabil nu neagra pentru cununie. Prin chinul asta am trecut si eu in martie si inceptul lui aprilie.Initial, dupa vreo 2 saptamani de cautari am gasit o rochita draguta, gri perlat, cu un decolteu mai generos, insa nu exagerat. Vazut, placut, probat, cumparat. Insa inainte cu o saptamana de cununie am descoperit ca sanii, care ma dureau cumplit, se umflasera astfel incat aratam super nasol in rochita aia. Bineinteles ca am abandonat ideea de a o mai purta si am reinceput cautarile, inca o saptamana, dar am gasit ceva dragut, nu ceea ce-mi doream eu neaparat, dar asta a fost. Asa ca eu iti tin pumnii stransi, fii cu nervii tari si cu zambetul pe buze
Ancuta, bine ai revenit printre noi, si nu oricum, cu vesti bune despre tine si bebelina Carla
Andreea
20+ 
Nerantula spune:
Gata, am incarcat cateva poze de la cununie ... CD, poate te inspira rochita ![]()
21+ 
Haiduc iubit
tigresa spune:
Hello si bine v-am gasit...nu ne cunoastem inca, dar sper sa o facem de acum inainte.
Avem si noi o bebelusha care se va naste in septembrie (DPN=25.09.2008).
O sa revin cu mai multe detali...si poate si cu ceva poze de la ecograf. Multi pupici!
Tigresa si tigrisorul Horia
http://horia.photoart.ro
zambetmic spune:
nerantula, felicitari
eu azi am avut mult de umblat si mi s-a facut rau .. am cam ametit, dureri de burtica
deja incep sa fac urat de la caldura ... daca acum sunt asa ... ce ma fac in iulie august 
ma duc sa ma intind
va
pe toate
20+ cu
fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by CD27
Nerantula, cum fac sa vad si eu pozele?
Pai sunt pe contul comun de pe webshots, vrei parola pe pm?
21+ 
Haiduc iubit
andy.p spune:
Fetelor lamuriti-ma si pe mine cum se intra pe contul comun de poze ca nu stiu
.Vreau si eu sa vaz pozeee.
Nerantula felicitari.Casa de piatra si tot ce va doriti.
zambetmic cam asa am patit si eu ieri cand am avut de batut orasul.Si mie imi placea caldura![]()
tigresa bine ai venit.
22+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
andy.p spune:
Multumesc Nerantula.Pozele sunt minunate,iar tu ai fost o miresuca fff.frumoasa.Ce frumosi sunteti,doi 
.
22+
bbelina
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by andy.p
Multumesc Nerantula.Pozele sunt minunate,iar tu ai fost o miresuca fff.frumoasa.Ce frumosi sunteti,doi.
22+
bbelina
Multumesc si eu!

21+ 
Haiduc iubit
CD27 spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
[quote]Originally posted by CD27
Nerantula, cum fac sa vad si eu pozele?
Pai sunt pe contul comun de pe webshots, vrei parola pe pm?
Da, please