Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Mai tipa care ma epileaza este buna si destul de grijulie; da ma fac si inghinal si sper sa nu ma doara prea tare

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

eu ma epilez tot cu epilatorul, dar cand o sa fie la nastere nu stiu cum o sa ma duc la cosmetica, pt. ca nu suport sa ma faca altcineva, aaaaaa......vroiam sa va intreb...pe voi va doare burtica cand va aplecati, pe mine un pic, adica ma gandesc cu groaza ca nu pot sa ma mai aplec atunci cand imi cade ceva...si cum eu sunt asa de neindemanateca, imi cad toate, nu stiu ce o sa ma fac

19+

Mergi la inceput

Klemi si pe mine ma doare din cand in cand insa evit sa ma aplec, o fac doar cand nu am de ales si niciodata nu ma aplec drept in pata ci ma las pe vine si apoi ma aplec.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutari si de la mine!!
anca, BINE ATI REVENIT!!! cat despre spital...e bine sa te duci sa-ti rezolvi treaba si sa nu bagi in seama ce se intampla in jur, daca e cu putinta...

Nerantula, CASA DE PIATRA!!!!!!! asteptam poze!!

vad ca nu sunt singura cu picioare umflate....mie de vreo 2 zile nu mi s-au mai desumflat. dimineata nu mai aveam cu ce sa ma incalt sa merg la serv...noroc ca am o pereche de pantofi sport cu vreo 2 numere mai mari, cumparati dupa nunta cand aveam niste picioare...ca gogosile...
azi am mancat fara sare....o sa imi pun si ceva sub picioare cand dorm...si chiar ca tr sa ma duc la dr, ca nu se mai poate! azi nu m-am simtit prea bine..imi amortesc si mainile, uneori cate un deget, aratatorul, cand scriu...cand vorbesc parca raman fara aer, obosesc teribil...cu tensiunea n-am probleme, dar cred ca am toate astea din cauza greutatii si a caldurii, ca alta explicatie n-am...

despre epilat...la mine e o intreaga poveste...pana la genunchi ma epi cu aparatul...in sus, pe picioare, inghinal, la axila si pe maini, cu ceara rece. am descoperit-o in sarcina, ca inainte pe maini ma faceam cu ceara calda, iar pe picioare pana sus cu aparatul...
cred ca ceara calda este contraindicata tocmai din cauza ca e calda si duce la dilatarea vaselor, eu alta explicatie nu gasesc...

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

SA VA INVESELESC PUTIN!
De ce circula singele in corp?
Sangele umbla prin corp, ca sa ii prinda pe microbi si sa ii inece.(6 ani).

La ce folosesc sprancenele?
Sprancenele folosesc ca sa tina fruntea sus, sa nu-i vina fruntea pe ochi. (6 ani)

De ce ne spalam cu sapun?
Noi ne spalam, ca sa dam sapun in ochi la microbi. (5 ani)

Ce sunt amprentele?
Amprentele e cand punem mana pe o clanta si raman degetele acolo si le gaseste politia. (8 ani)

Ce este sufletul?

Suflet e cand iti pune mama prajituri pe farfurie si ii lasi prajituri si lu ala mic. (8 ani) Sufletul are o forma de inima. (8 ani)

Ce este tristetea?

Tristete inseamna cand un om vine la altul si bea mult. (7 ani)

De ce sa pun potcoave la cai?
La cal se pune potcoave, sa nu cada calul pe spate, atunci cand pune frana calul se intepeneste in potcoave. (9 ani)

Ce inseamna cuvantul "modern"?
Modern e cand vezi ceva frumos si e scump si n-ai bani. (7 ani)

Cum se face parfumul?
Parfumul se face din apa, dop si din parfum. (5 ani)

Cum se inteleg pasarile sau animalele intre ele, daca noi, oamenii, vorbim si de multe ori nu ne intelegem?
Pasarile sau animalele vin unele langa altele si vorbesc in soapta si noua ne spun numai "miau". (10 ani)

Ce este timpul?
Timpul este o vreme care trece tot timpul. (5 ani)

Ce sunt buruienile?
Buruienile sunt niste plante folositoare doar lor. (12 ani)

Ce este acela un secret?
Secretul este atunci cand nu trebuie sa stie militia. (6 ani)

Ce este zambetul?
A zambi inseamna sa razi parca in gandul tau. (8 ani)
A zambi este cand niste oameni rad cu gura inchisa, ca sa nu deranjeze oamenii de la bloc. (7 ani)

La ce foloseste steagul?
Steagul foloseste, ca atunci cand veneau turcii peste noi, ei nu stiau pe ce tara veneau si atunci noi le aratam steagul si dupa aia ei stiau.

Ce este acela un minister?
Minister inseamna, ca sa te duci acolo sa te razbuni. (9 ani)
Minister este o incapere mare unde se aduna toti ministrii ca sa faca sedinte pentru a imbunatati cartierul lor. (9 ani)

Ce este igiena?
Igiena este cand vin neamurile si vad ce curat e in casa. (7 ani)

Din ce se face sapunul?
Sapunul se face din mai multi clabuci, la un loc. (6 ani)

De ce isi fac oamenii cadouri?
Oamenii isi fac cadouri, ca sa nu fie nesimtiti. (7 ani)

De ce da dirijorul din maini, cu un bat, cand dirijeaza? Dirijorul da din maini, ca sa arate ducerea sunetului. (11 ani)
Dirijorul are un bat in mana, ca e urat sa arate cu degetul, la ala care canta cu contrabasul ca sa vada cum merge simfonia. (10 ani)

De ce gaina nu zboara pe sus, ca celelalte pasari?
Gaina nu zboara pe sus ca celelalte pasari, pentru ca-i e frica sa nu scape oul, cand ii vine sa-l faca. (10 ani)

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

CLAUDINNA ti-am vazut pozele, ai o burtica tare frumoasa ....vorbeai de picioare umflate, inseamna ca nu ai intalnit "elefanta" (asa ma alinta sotu'), eu am piciorele umflate tot timpul, mai putin dimineata cand ma trezesc, in rest...."fara numar", sigur este din cauza la sare dar nici nu pot fara, nu exagerez deloc,dar nu pot sa mananc nesarat..

19+

Mergi la inceput

Super haioase Claudinna, ne-am mai descretit fruntile un pic

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

bey sunt nervoasa nu gasesc nicaieri bilete si de la bisnitarii astia de pe okazii nu cumpar trebuie sa gasesc , kid merci de ideea cu spaga la diverta cred ca asta e cea mai buna idee, trebuie astia sa suplimenteze locurile ce naiba! acu sa nu mai zic ca sotul cand a auzit ca in 7 luni vreau la concert metallica si-a facut o cruce mare dar il stiu cum e daca o sa am biletele in mana merge sigur ca e fan de cand il stiu(si eu la fel)
anca bine ai revenit acasa!!!nasol in spital intr-adevar, ma bucur ca sunteti bine amandoua si cu ajutorul lui Dumnezeu veti ajunge la 40s

alina mama da ce tupeu are cumnata asta a ta....mi-am adus aminte de cati nervi imi face si a mea dar macar n-are chiar asa tupeu ca a ta...ori c-am pus-o la punct la timp

nerantula casa de piatra sa fiti fericiti!!!! vreau si eu sa vad poze e asa de romantic ce ai povestit tu

eu am dovedit un kil de cirese si acu stau cu burtoiu in sus, asta dupa ce mancasem deja un bol de salata si vreo 4 snitele cu piure...opriti-maaa...serios parca am ajuns intr-un punct in care nu ma mai pot controla mananac fara sa ajung la saturare

felicitari mamicutei de la odiseea de iul-aug care a nascut azi!!! sa aiba un pui sanatos!!!

18+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna cu ceara rece cum adica?Ca eu nu stiam de ceara rece decat de benzile acelea cu ceara cu care eu nu ma pot face deloc din cauza ca nu prea iau din par...Poate nu am cumparat o marca prea buna.Tu ce folosesti?
Sa stii ca si mie mi se umfla picioarele, sunt campioana la asta, dar la mine e din cauza tensiunii si a faptului ca beau multa apa , incerc sa ma abtin dar nu pot mi-e tare sete toata ziua...
Ma pregatesc si eu de epilat ca merg maine la intalnirea cu BB.Incerc sa aleg o metoda cat mai buna.Eu pe ,,dansa" nu ma mai pot epila singura din cauza burticii ca nu mai vad.Asa ca ori apelez la o oglinda ori la d-nul sot sa vedem care e mai la indemana

Diana
24+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am ajuns si eu acasa , zilele astea am umblat innebunita dupa rochie pentru cununie,nu m-am ales decat cu dureri de cap si de burta, a...si niste stres , dar gata, sambata iau ce gasesc (adevarul ca nu am prea multe optiuni dar...asta e), noi sa fim sanatosi si pun eu ceva pe mine

Am vazut a venit Anca cu Carla,bine ati venit fetelor
Andreea, ce vesti bune

Si a aparut si Codrin, mama...ce baietel mare , super

Nerantula, CASA DE PIATRA, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bebei

Scoatem agitatele pentru Danucu

Se pare ca e un capitol plin de vesti bune

Mergi la inceput