Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
nushulica spune:
fetelor eu sunt pe fuga intru diseara sa vb
vroiam sa intreb (stiu ca e o graviduta aici la noi) de unde a procurat bilete la concertul metallica
am cautat pe net dar n-am gasit nimic, doar ca , concertul e pe 26iulie ...plss help, parca era musette sau july??sper sa nu gresesc![]()
18+
DAVID
JulyMorning spune:
nushu eu am bilete la metallica, dar nu se mai gasesc. Mai sunt ceva pe okazii.ro, dar sunt la suprapret. Uita-te pe acolo, ca in alta parte nu mai gasesti. Mai erau in vanzare la diverta, dar nici acolo nu cred ca mai sunt.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
JulyMorning spune:
piolica imi pare rau pentru ce ai patit, lasa ca iese bebe plimbareatza
. Faci cumva analiza de glicemie indusa?
fac si eu putina galerie pentru Irda si Mona
.
Fetelor, aveti idee de ce carucioarele cu 3 roti sunt mai scumpe decat cele cu 4? O fi justificat pretul? Rezista mai bine la gropile din romania? ![]()
_
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
JulyMorning spune:
evident ca tot am uitat sa zic ceva: ieri am prin unirea shopping si m-am oprit si la farmacie. M-am dotat cu 2 bucati Mustela pentru vergeturi la oferta (110 ron pentru 2, daca luam doar 1 era 70,1 ron) si una bucata mustela pentru fermitate bust. Farmacista foarta draguta, mi-a spus ca a aparut o noua crema de la Boots care cica ajuta la pregatirea sanilor pentru alaptat, ajuta sa nu mai faci rani cica. Trebuie folosita de cand intri in luna a 9-a cica. Am zis ca multumesc, o sa mai studiez pana atunci, momentan mai avem un pic.
Asa... m-am dat si aseara si azi-dimineatza, sper sa ma tina, ca eu n-am nici un spor la cremuit in general, apai acum. Mi se pare un pic cam lipicioasa, raman cu o senzatie ca sta la suprafata pielii, nush cum sa zic. Nu e foarte deranjant, acu' tre sa ma sacrific, nu? ![]()
_
Fasolica
de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
andy_galro spune:
Ciao fetele! Am intrat si eu sa va salut pe ziua de azi!
Eu am prins o raceala asa ca acum ma voi baga in pat, ca ma fost pana la facultate si deja sunt franta....si cand ma gandesc ca vor incepe examenele imediat...
...sper sa fie ok pana la urma.
Ancaaaaa Yupeeeeeee!!!!!

welcome home!!!! te cred ca e mult mai bine casa cu patutul tau si mancarica ta!!!!! iti doresc tot binele din lume si tie si Carlei!!!! 
Nerantulacasa de piatra, sa fiti fericiti toata viata exact ca si acum si multi bebei sanatosi si frumosi!!!!
danucu mafta mare la eco 

Le tin pumnii si la mona si irda care deja trebuie sa nasca!!!
Va doresc o zi buna in continuare si plina de vesti minunate!!!!
Pup pe toate fara exceptie!!!!

Andreea
21+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
clau_geo spune:
Piolica imi pare rau pt ceea ce ai patit dar eu cred ca e tot raul spre bine
sigur bebelina va fi bine si mami la fel simt eu asta. Pup sa mai treaca supararea
Tinem pumnii fetelor de la odisea iulie-august sa nasca usor si sa fie bine si ele si bebeii.
23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
piolica spune:
July, banuiesc ca asta este analiza, mie doctorul mi-a spus ca vrea sa depisteze diabetul in sarcina, traduc si eu din engleza lui de balta.
A mai facut cineva analiza asta? Eu am mai multe de facut, insa pentru asta ma trimitea in faimosul spital.
24+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
tzitziri spune:
July, poti spune numele farmaciei? - asta daca e mare.Ca banuiesc ca daca avea oferta atunci la aceeasi farmacie in alta parte din oras ar trebui sa gasesc si eu.....
20+
alinushca spune:
quote:
Originally posted by nushulica
fetelor eu sunt pe fuga intru diseara sa vb
vroiam sa intreb (stiu ca e o graviduta aici la noi) de unde a procurat bilete la concertul metallicaam cautat pe net dar n-am gasit nimic, doar ca , concertul e pe 26iulie ...plss help, parca era musette sau july??sper sa nu gresesc
18+
DAVID
Auzisem ca mai sunt bilete dintre cele care oricum erau mai scumpe de la bun inceput prin cele mai bune zone... depinde cat de mult vrei biletele
Noi ne-am luat bilete in prima zi cand s-au pus in vanzare. Ca sa il tzin pe Junior la distanta de boxe. Dar in cateva zile nu mai erau deja deloc pe nicaieri din zonele OK... cine nu stia ca asa se intampla la toate concertele, a ramas pe dinafara.
Irda&Antonia
Mona
+ am schimbat semnaturaaaa!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.pngBebe reloaded
18+
clau_geo spune:
Burticute eu o sa va las cateva ore ca vine matusa mea pe la mine si nu o sa pot intra dar vorbim pe seara.
pupici si aveti grija de burtici 
23+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita