Gradinita Arc En Ciel
Raspunsuri - Pagina 2
Burtocika spune:
Da, asta cu mancarea e o mare problema ... Mai ales la Gongutza mea, masa e cu mare cantec ... O sa incercam si noi de saptamana viitoare, sa vedem cum se descurca ...
Alexandra spune:
Noi cred ca de saptamana viitoare ne vom muta in sediul din Matei Voievod, imi pare rau ca nu ne vom intalni. Maine dimineata au carnavalul de sfarsit de scoala de vara, Sonia de abia asteapta.
Va urez succes si sper sa se adapteze, sa treaca usor peste inevitabilele raceli,gripe etc.
Burtocika spune:
Cum e cu carnavalul asta ? Unde se organizeaza si ce inseamna ? Mie nu mi-a spus nimeni nimic ...
De fapt, asta este un minus, deocamdata ... Nu prea ma informeaza nimeni ce face pitica mea acolo, trebuie sa intreb eu in fiecare zi, si cateodata nu intreb pe cine trebuie, ca nu stiu exact cine se ocupa de ei, am impresia ca se mai rotesc fetele alea ...
Nadina, l-ai dus deja pe Serban sau inca nu ?
dana_bertianu spune:
Am un baietel, Bogdan de 4 ani si suntem inscrisi la Bamby. De anul asta as vrea sa-l mut la Arc en Ciel.
Am vazut pe site ca au in program invatarea a 3 limbi, franceza, engleza si germana.
Poate sa-mi spuna cineva daca chiar se invata atatea limbi straine?
La Bamby se aplica metoda Step by Step, metoda ce da o libertate copilului in alegerea activitatii la care doreste sa participe. In principiu suna bine, dar in realitate exista situatia ca copilul sa se mute dintr-o parte in alta. Conditiile sunt f bune, dar si pretul e pe masura.
Vroiam sa stiu daca la Arc en Ciel copiii sunt educati sa vorbeasca frumos, sa fie cuminti, sa ceara voie ... adica o minima educatie.
Cu restul de activitati sunteti multumite? Educatoarele sunt placute?
V-as fi recunoscatoare daca m-ati ajuta cu raspunsuri la intrebarile mele. Nu as vrea sa-l mut pe Bogdan de la Bamby si sa nu-i fie bine.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Dana
Burtocika spune:
Din cate am putut observa eu, copiii sunt educati sa spuna buna ziua, multumesc (ca fii-mea nu vrea sa zica nimic nici la plecare, nici la venire, asta deja e alta poveste si face parte probabil din modul ei de a protesta ca o las acolo), inainte de masa sunt dusi cu totii sa se spele pe maini (fii-mea imi arata acasa cu un cub de lemn = sapunul cum se spala ea pe maini si cum se sterge cu servetelul), nu prea stiu cum e cu invatatul la olita, ca noi suntem inca in Pampersi, dar cred ca si asta se face, pt ca de cand merge la gradinita se joaca tare mult cu olita de acasa, se tot aseaza pe ea si imi psune ca face "kk la olita" ... Inainte de masa isi spun rugaciunea ("Tatal nostru"), se apucase fii-mea ieri sa-mi recite si m-am prins si eu intr-un tarziu ce spune ... Deci cred ca e destul de ok din punctul asta de vedere ...
Burtocika spune:
A, in ceea ce priveste pretul, nu stiu cum este la Bambi, dar aici ai un tarif in functie de programul ales (vezi pe site-ul lor), la care se adauga mesele: 5 ron gustarea (nu stiu daca una singura sau amandoua) si 13 ron masa de pranz; asa ca atunci cand iti calculezi totalul, vezi sa prinzi si mesele, care te duc destul de departe ... Plus transportul ... am avut surpriza sa descopar ca ma costa foarte mult benzina, in conditiile in care o ducem dimineata cu masina, iar sotul se intoarce dupa-masa tot cu masina, prin traficul aglomerat din Bucuresti ...
M-ar tenta sa folosesc transportul oferit de ei, dar nu stiu cat e de sigur pentru un copil de 2 ani ... Il foloseste cineva ? Copiii sunt singuri in masina cu soferul sau au un insotitor ? Au centuri de siguranta ? Cati sunt in microbuz si cum se procedeaza cu transportul ?
loryi1974 spune:
Copilul meu are centura si insotitor,in afara de sofer.dSi alte gradinite am vazut ca au la fel.Nu,nu este la Arc.Am vrut sa o dau dar nu aveau transport pe vremea aia.
Burtocika spune:
Am inceput de saptamana asta programul mediu, pana la 13.30, si cu masa de pranz ... Suntem inca in faza de incercare, sa vedem cum se adapteaza la masa ...
Deocamdata nu sunt prea optimista, educatoarele spun ca manaca felul intai, dar nu sunt chiar convinsa, mai ales ca am trecut ieri s-o iau si am vazut cum se chinuiau sa-i dea ... nu prea pareau sa aiba succes ...
Partea proasta e ca mancarea nu mi-a inspirat foarte mare incredere, portiile pareau suficiente, dar piureul de ieri parea din fulgi, avea o consistenta si o culoare cam naspa, nici mie nu mi-ar fi placut ...