Cristi Brancu si Oana Turcu
Raspunsuri - Pagina 5
carmenpit77 spune:
Doamne trebuie sa ma alatur si eu voua. Am vazut zilele trecute ceva din aceea emisiune si nu stiam ca ea este aleasa dar in 5 min mi-am dat seama dupa gesturile si vb lor. Ingrozitor parca i-a facut farmece femeia asta. Si cat o mai lauda el prin emisiuni ca e frumoasa desteapta si infipta. E doar a dracu si cam blonda.
chiquitita spune:
Am vazut si eu o reluare la mihaela tatu cu cei 2 impricinati. Ea vorbea de locul ei in top 100 femei de succes. Si povestea ca anul asta i-a luat-o Mihaela Radulescu inainte, dar "doar anul acesta", ca anul trecut fusesea ea inaintea ei. Felul cum a spus-o si lauda ei mi-au facut o impresie prosta desi nu sunt fan Raduleasca dar asta zicea cu fason si rautate totodata.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
wonderful spune:
Ca se iubesc,f. bine.Ca tot pomenesc de asta,cam plictisitor.Dar decat sa continue tv sa ne-o bage pe gat pe Israela,sau cum o fi chemand-o...prefer 'Confidential'.
mihaela_ce spune:
Credeam ca numai mie imi pare nesarata si lipsita de farmec.Vorba cuiva de aici"parca i-a facut vraji".
Ce naiba prin ce lume se invarte el ar fi trebuit macar sa cunoasca la oameni.
PatriciaArdeleanu spune:
vad ca nu este emiusiune in care sa nu spuna "oana mea a zis, a facut, a dres.."
deja este penibil el si ea la inceput mi s-a parut o fata finuta, sa ii placa asta. dar se pare ca nu este asa.
am vazut si eu reluarea emisiunii M. Tatu, am vazut secvente din mai multe emisiuni cu ei, inclusiv cea ce la inceputul relatiei lor. ea era dragutica, nu frumoasa, dar arata bine, avea un par frumos, imbrcata frumos. In emisiunea asta cu Tatu, care am inteles ca avea loc cam cind ei aveau deja 4 luni de relatie, mi s-a parut atit de urita, cu un par atit de schimbat, ars, o culoare oribila, imbracata fara gust, parca nu mai era ea..si parea asa acra
sali spune:
Aseara, pomenind-o ca de obicei, i-a zis chiar Onitza sau Onishor, cam asa ceva , un diminutiv usor penibil daca nu in afara casei, atunci sigur la Tv .
Dar cea mai "desantata" faza a fost cand intr-o emisiune recenta a lui, venind vorba nu stiu cum despre implant de par la barbati,el se trezeste zicand in gura mare: " De implant eu n-o sa am nevoie , pt ca o sa-mi dau cu produse din linia pt barbati Oana Turcu ". Nu mi-a venit sa-mi cred urechilor...
Vorba vine, ca s-a trezit vorbind.Cred ca nu scapa nici un prilej sa ii faca reclama liniei ei de cosmetice.
PatriciaArdeleanu spune:
da, uitasem sa scriu de faza asta cu reclama mascata
problema e ca el inainte amintea des (nu la fel de des) de iubita lui, frumoasa, bruneta, cea mai bruneta dintre toate, etc, asa ca atunci cind au aparut primele zvonuri despre relatia actuala nu prea mai intelegeam ce se intimpla, ca actuala era blonda, etc...
mi=l imaginez genul de tip care e foarte laudaros si care in adolescenta povestea la toata gasca de vreo iubita
chiquitita spune:
http://www.atac-online.ro/03-08-2008/Cristi-Brancu-si-Oana-Turcu-vor-un-bebe.html
Theiuta spune:
Eu l-am vazut in decembrie la concertul lui Stefan Banica jr.Era cu Turcescu si cu o fata...bruneta.Erau impreuna, dar destul de relaxati si distanti...dupa 2 luni a explodat bomba cu Turcu
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
chiquitita spune:
Theiuta, si mihaela radulescu "il atacase" intr-o emisiune, dpert razbunare ca zisese ceva de ea, acuzandu-l ca "a stat cu fundul in 2 luntrii", tocmai el care scrie de alte vadete ca triseaza, dar el a negat si a spus ca abia dupa ce se despartise de bruneta a inceput relatia cu oana dar nu cred ca e asa. Pe vremea cand inca era cu bruneta il intrebase cineva de casatorie si a fost deranjat de intrebare.