Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 5
CristinaGoji spune:
Elara - am vazut ce ai intrebat, dar io cu poze nu te pot ajuta, ca de vreo saptamana tot spun ca descarc pozele din aparat si tot nu apuc, asa ca poate spre un an al Dariutei v-o arat si voua O imbrac in body si pantalonasi subtiri cu ciorap, deocamdata, ca am 22 grade in casa. Invelita cu o paturica subtirica, zic eu.
Gecko - saru'mana de urari!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
kitzy spune:
Giani nici la noi in pat n-a vrut, nici la ea in pat, nici in sufragerie, a adormit leganata in scoica dar la un moment dat am mutat-o ca-i paradesc coloana daca o las acolo, deci am pus-o adormita in pat si dupa 5 minute OAAAAA si luat in brate, adormit, pus in pat, dupa 10 min OAAAA ma dispera cand are momente din astea, schimbata e, n-o strange nimic, burta-i plina, ce Dumnezeu...
Elara n-am citit ca n-am apucat, merci mult de compliment, a fost surpriza taticului pe cand am iesit din spital, 2 zile s-a muncit la montajul asta
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
de Diana ( 24.04.2008 )
CristinaGoji spune:
Offf, Kitzy, ce sa-ti spun sa te consolez? Doar ca trece...chiar daca nu ma crezi, o sa vezi si tu ca trece. Iar la al doilea o sa-ti fie mai usor, chiar daca n-o fi nici al doilea cel mai cuminte copil din lume.
Vladic
Daria
gbutucica spune:
kitzy , nu te ingrijora , asa mai au ei momente, dar norpoc ca trec, dar daca pui tzitzile meseriase in gura?
elaRA, in functie de cum e de cald in casa, dar o salopetzica subtire , sau trcouas si pantalonas , si invelita cu paturica subtire, si mai verifici sa vezi daca e rece pe extremitati atunci mai suplimenteaza , ori paturica ori o bluzitza. hai ca te descurci
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
elara spune:
Cristina, adica ii dai si ciorap si pantalonas? Sau te referi la pantalonasii aceaia cu tot cu botosel?
Body cu maneca lunga, nu?
Paturica cat e de subtirica? Sau ce material?
Aaaaaa si multumim frumos pt mesajul din guestbook, ca nu am apucat sa multumim.
Si sa stii ca eu am de gand sa fac si bb 2, dar sa mai creasca fata, sa vorbeasca, sa ne putem intelege.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
CristinaGoji spune:
Elara - nu ii dau ciorapei, doar pantalonasi din aia cu ciorapel inclus, sau cum sa-i zic. Body la temperatura asta ii dau cu maneca scurta, dar pana acum era cu maneca lunga, insa aveam 19 grade. Dar daca ti se pare devreme pentru maneca scurta, da-i cu lunga inca, dar totusi, cand depaseste temperatura in casa 24, ar fi bine s-o treci la maneca scurta.
Paturica - nu stiu sa explic, e mai subtire decat paturicile alea pufoase, dar nici nu e foarte subtire ca lenjeria de pat,putin mai groasa totusi.
Vladic
Daria
amira_roxana spune:
LA MULTI ANI CLAU (SAU ELENA AZI?)!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
Ali ce fete frumoase ai! si ce tanara esti! bravo tie,mi-as fi dorit si eu sa fiu asa mamaica tanara si frumoasa!
ce innorat e afara! cred ca vine o furtuna!
elara eu o imbrac in pijama de bumbac, nu din-aia flausata! adica un body cu maneca lunga care are si pantalonas, ca un fel de combinezon, imposibil sa nu le stii! mi se par ok! iar de invelit mai nou mandrei mele nu ii mai place, da din picioare pana se dezveleste si apoi adoarme linistita!
pozici
pozici noi
luny spune:
anunt ca am gasit rochita tare dragalasa!!! cam lunga imi pare, dar merge...da' sa stiti ca nu v-o arat pana la botez!!
criss ce parut are fata ta, e dragalasa rau!
ali, offf, si la voi probleme d-astea?..la mine, invers, randunoiul cu tata s-au ccam certat si al meu nu mai vrea sa aiba de-a face cu tata..
Ali_bia ce slabutza esti si tu!
clau cum se simte Rebecca?..de la ce a facut febra, a racit?..
vio asa mi s-a spus si mie despre alaptat: burta pe burta, eu am grija mereu sa nu aiba bebe capul stramb, intr-o parte..felicitari pt lungan!!
elara de ce esti bre invizibila, ca uite ca eu te vad!!
zozelaaa
gecko si au am senzatia cateodata ca Mufa va pleca cu sanul meu!!
elara Mufa doarme in body si pantalonasi de bbc,aia cu picior, soseta,ii stii, si inca il invelesc cu paturica asta!e mai grosuta, dar il acopar pana la brau..eu nu-s adepta infofolitului. il las mai lejer, zic eu..poza e mai veche, dar tot cam asa fac si acum http://good-times.webshots.com/photo/2277029090102928442BdCicD
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
amira_roxana spune:
hai mai cuscra, da-ne macar un indiciu: culoare, magazin etc, ce vrei tu! si ginerelui meu ce i-ai luat?
pozici
pozici noi