Puiuti de Randunici 2008 !! (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Nepotelul meu a facut rotavirus si va pot spune ca este mult mai nasol decat neplacut. Este groaznic sa iti vezi puiul de 1 ani si 9 luni (atat avea at) cu perfuzii, cum vomita tot si cum nu mananca absolut nimic. Si era internat la medlife unde te trateaza super... intr-un spital de stat nu prea cred. Si este absolut infioratoare aceasta boala...pt ca il vezi pur si simplu cum se stinge....bine ca isi revine pana la urma dar nu se merita sa treaca prin asa ceva....sincer.
Tot translator sunt si eu.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ela doar atat si multumesc!

GECKO asa-i crezi tu da nu e activ sa se activeze

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ma declar tampita....nu stiu cum sa activez mesageria aia. si nu inteleg de ce am primit mesaje pana acum si acum imi zice lumea ca nu imi e activata.

adriuta cand te trezesti, culci...habar nu am ce fus orar ai...sa imi scrii aici daca ai primit mesajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ursuleata - problema e ca vaccinul nu te protejeaza pentru toate tulpinile de rotavirus. Asa ca poti sa-i faci vaccinul si bebe tot sa contacteze rotavirusul, doar ca o alta tulpina, si atunci nu e nici un folos din el. Unele tulpini sunt mai agresive, altele nu. Si Vladut al meu a facut infectie cu rotavirus, dar nu s-a manifestat foarte agresiv si intr-adevar e GROAZNIC, CUMPLIT sa-l vezi in starea asta, marugam la Dumnezeu sa-mi dea mie chinul lui inmultit la 10, dar din moment ce nu sunt sigura de siguranta oferita de vaccin pentru o boala care nu da complicatii severe (spre deosebire de rubeola, rujeola, oreion, chiar si varicela), nu vreau sa "virusez" eu copilul prea devreme cu vaccinul asta. Deci, colege suntem?

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Si inca ceva, parca asa stiu eu,ca orice vaccin solicita sistemul imunitar al copilului (sa ma corecteze doctoritele daca spun tampenii) si, ma gandesc eu, sa nu fie prea multa solicitare pentru niste bebei asa mici cu atatea vaccinuri pe capul lor.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Gekco , lasa , NU AM vrut sa te necajesc , nu esti asa cum ai spus..... si te iubi

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mai fetelor, voi cred c-aveti copii cuminti de va povestiti atata pe forum Eu nici nu apuc sa citesc ce scrieti, da sa mai si scriu...ce norocoase sunteti.
Diana mea de la 13.30 si pana acuma nu stiu daca a dormit vreo 20 de minute si ma termina fata asta, cand o bag in pat, parca o pun pe scai nu alta, nu vrea nicicum sa doarma
Ufff! Fug ca plange iar...

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

kitzy , incearca sa-i schimbi pozitia, ca si ie mia dormit de la 2 doar 30 min, dar il pun cind pe pat cind in patutz , cand colo...

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Kitzy, ai citit ce ti-am scris? Ca mi-a placut ENOORRRMMM montajul Dianei???

Fetelor, voi cum culcati noaptea bebeii?
Adica (virgula) cu ce ii imbracati si cu ce ii invelitzi?
Daca se poate sa dati si poze, v-as fi f recunoscatoare.
Contez pe voi. Multam mult si anticipat pt raspunsuri.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gecko, poate ca mai tr sa mai stergi din mesajele private ca s-o fi umplut casuta postala si de asta ti-au blocat-o???
Imi dau si eu cu parerea...

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele Hai sa ajutam!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput