Puiuti de Randunici 2008 !! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
aliceionescu spune:
butucica, Ce bine ca Andreiu' are puseuri de crestere! Mie mi-e dor de puseurile de crestere ale fii-mii, acum a descoperit ca o domnisoara tre' sa fie simandicoasa, sa manance putin (si atunci, cu rugaminti) si cat mai rar, ca deh, cum alfel poti sa devii manechin?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clauclau spune:
Giani, si eu. Rebe cred ca e mai bine ( adik n-a mai facut deloc temperatura ) , dar a tusit putin si e fornaita. Si eu nu mai am sterimar, cu (,)care ea se impaca foarte bine. Trebuie sa-l trimit repede pe randunoi sa-mi ia. Dar vad ca inca doarme de la vremea asta probabil. Andreiu' ce face?
Lyvy, e superba Iris! Si ce dolofanica este, iti vine s-o mananci , nu alta!
Alice, si eu fac chestii de-astea pe la frigider, dar uneori chiar la ore imposibile. In cursul noptii dupa alaptat ma ia cateodata o foameee de nu ma pot abtine si fug repede sa ciugulesc ceva...Si apoi ma simt vinovata!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
ursuleata spune:
Plec sa fac nani ca bb a adormit.
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
gbutucica spune:
Clau, Ma bucur ca nu a mai facut febra Rebecam ,tusheste din cauza mucilor din gat , si Andrei o face. Acum sta cu ochii belitzi dupa o vb lunga si asculta muzica, pt bb, Si eu incerc sa-l pacalesc dimineatza cu cate un somn dar n-am pe cine, si noi ne trezim 6:30 si apoi mai dormim pe la 10 ,11 , daca vb frumos cu el. CAt despre dormitul fetei singure inca o potzi invatza, dar trebuie sa inmcepi de ziua, pur si simplu nu o baga in seama, eu ti-am spus atunci cind ne-am intalnit, ii schimb pozitia de pe stg , pe dreaota , mai pe burta , dar lasata dsa mai mitie s sa vezi ca intro sapt se invata
Vad ca a iesit soarele , merg sa ma imbrac s afacem plimbarea de dimineatza!!!
Ura ne plimbam!ura!!!
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
aliceionescu spune:
Da, ma Clau, da' tu alaptezi, e si normal sa-ti fie foame. Da' eu as putea sa ma abtin...
gbutucica spune:
Alice poate tu ai un puseu de crestere, ( glumeam desigur0 , afara e luna in crestere si atunci e normal,
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
CristinaGoji spune:
Neatza Acuma v-am ajuns din urma.
Aseara nu am avut net, din cauza furtunii, iar dimineata s-a trezit Vladut de la 5, pana la 6 am incercat sa-l culc inapoi, dupa aia am renuntat si m-am apucat de curatenie. Acuma-s putin mai libera, dar imediat mi se trezeste mandra pentru mancare.
Tuchita - m-ai uns oleaca pe suflet cu remarca , dar incerc sa ma umflu prea tare. Si da, ieri a stat sotul mai mult pe-acasa, ca a fost sarbatoare
, a facut Daria o luna si mama tot o luna.
Alice - bravo Theei ca a fost cuminte si curajoasa la vaccin!
Gecko - saru'mana de !
Fug si revin cand il culc pe Vladut.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
numeioana spune:
Ce colorata esti, butucico!!
Va salut, fetele!!
La multi ani, Clau!
Elara, si eu te vad!
Multumim pt laudele la adresa puiului meu. In incercarea mea disperata de a renunta la Pampers, care nu-mi plac deloc, in primul rand pt ca au gelul ala cu aloe, si apoi pt ca iese kk din ele... am luat alte scutece. A folosit cineva asa ceva? Daca gasiti, vi le recomand. Sunt fff bune. Azi-noapte David a facut un kk enorm si a ramas in ele. Azi am vrut sa iau Huggies sa incerc si pt ca nu aveau midi am luat tot din astea. Sunt f multumita de ele... La prima vedere par cam late intre picioare, dar se trage manecuta aia pe picior si vin f bine. Plus ca absorb f bine. Am dat 29 Ron pe 35 de bucati. Nu sunt mult mai ieftine decat Pampers la pachet mare... dar daca sunt mai bune pt mine e ok.
Am vrut sa impart asta cu voi.
Ariel, ti-a placut mailul meu cu bebei?
Naty, pupici multi! Spor la organizarea botezului!
Ela, hai mai vino si tu pe-aici!!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gbutucica spune:
Cristina ,[
am uitat mai devreme dar nu cu intentie sa stii, ma iertzi????
Giani ..
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
andreiul meu
CristinaGoji spune:
quote:
Originally posted by gbutucica
Cristina,[
am uitat mai devreme dar nu cu intentie sa stii, ma iertzi????
Giani ..Mamica de ANDREI
,....
andreiul meu
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_approve.gif)
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria