Puiuti de Randunici 2008 !! (17)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Noapte buna fetele!!!! Sa aveti o noapte cat mai linistita

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ete ca a castigat Manchester!

noapte buna randunici de Romania! cred ca bag si eu un somnic sa fiu in ton cu voi

Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Buna seara! Scuze ca dau buzna, eu sunt mamica de ianuarie-februarie 2008 si caut partenere de plimbare in parcas vrea sa stiu daca sunt fete care se plimba cu bebeii in zona Tineretului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mda...azi nu mancam nici o prajiturica si nu bem nici un cico...nu avem nici un sarbatorit pe crenguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

dar o cafea aburinda tot putem bea. si va ofer alaturi si un chocolate chip cookie .... yammi....bye, bye dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Gecko, mersi de ! Chiar am nevoie dupa o noapte in care m-am luptat cu plodul cel mare! din nou nu vrea in camera la ea!
Bine ca macar plodul cel mic e ascultator( dsi ar fi putut s doarma si el juma' de ora in plus!)
aseara am scapat si eu iar in ceva dulciuri...ca afost furtuna si nu m-am dus la sport!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata , si eu la cafea, fie-mea si-a facut obicei si se scoala mai nou, numai la 6.30. Geaba o pun la san s-o mai pacalesc vreo ora macar, nu mai vrea si pace!
N-a mai facut temperatura si a dormit legat azi noapte, doar mancat in somn si atat! DAr in dimineata aceasta a tusit de cateva ori..., alt stres, alta distractie!

Luny, frumoasa rochita, o sa fii super in ea!

Eu seara am un program tare ciudat, dar nu cred ca-l pot schimba. De la 8.30-9 cand facem baita, am treaba cu rebecca pana la 11 noaptea cand reusesc s-o adorm. Si-atunci, nu mai ies nici eu din dormitor... Ea nu adoarme singura, trebuie mereu s-o culc eu si asta imi ia mai bine de o ora, timp in care stau imobilizata langa ea. Credeti ca o mai pot dezvata acum de asta?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'Neata! Saru'mana de , gecko

La noi ploua, ploua, ploua...ce ma fac eu cu Thea, ca doar afara ce mai doarme si ea...Cum va ziceam aseara, am plecat in misiune speciala, in camera lu' fii-mea, sa o "subtilizez" pe Suzy. Numai ca am facut prima la dreapta, desi trebuia sa fac a doua la dreapta, si m-am trezit in bucatarie, fata in fata cu frigiderul. L-am deschis, m-a apucat o mare rusine gandindu-ma ca vreau sa manac la ora aia, l-am inchis si...am asteptat cateva secunde sa-mi treaca rusinea, l-am deschis din nou si am mancat... Abia apoi am rapit-o pe Suzy si am aruncat-o in sterilizator.

Am uitat sa spun aseara lui zoze: foarte frumos blondul B.b magic! Seamana f. mult cu tine. La fel si David de Ioana, bucatica rupta mama lui!!! Uite de asta am zis sa fac si eu bb2, poate o sa fie baiat si o sa-mi semene, ca fii-mea este leit taica-su, ma intreaba lumea unde eram eu cand am facut-o, ca zici ca-i facuta doar de tati...La drept vorbind, barbatu-meu m-a cam "faultat" la faza cu bb pt ca eu, desi sunt batrana, ziceam mereu ca nu-s pregatita pt. un copil. Bine, a recunoscut "faultul" abia acum, de curand, cand stateam si noi la povesti si ma intrebam eu oare cum de m-a ochit barza asa, fara sa stiu...

tuchita, da' stiu ca are personalitate Ilinca ta, nu gluma!

Cristina, inca nu esti la ? Dc te consoleaza cu ceva, sa stii ca nici Thea (ca tot seamana ea cu Daria) nu doarme afara decat dimineata, seara este perfect treaza, si in casa, si afara. Numai ca afara e cuminte, ii place la plimbare, eu ii mai ridic carutul cate un pic, sa mai vada si ea lumea sau ii las copertina aia pe spate de tot, si se uita curioasa la frunzele copacilor. In casa insa...e jale, frate, vrea numai in brate, sa dansez, sa o plimb, sa-i cant. Dar dupa baita este model. Sta cuminte in patut pana adoarme si se mai trezeste pe la 4 dimineata.

Naty, deci gata cu bibele Dr. Brown's?

Kya, tare frumoasa Sanziana ta!

Voi vb de cum imbracati copilul in casa...ce sa zic, eu nu o las in body cu maneca scurta noaptea pt ca am remarcat ca-mi seamana la un singur capitol: este friguroasa. Nu o singura dat am gasit-o peste noapte cu mainile inghetate si picioarele la fel, asa ca imbracatul intr-un anume fel nu tine numai de cat de racoroasa/calduroasa este o casa, ci si de copil. Noi a ramas tot la pijamaua cu picior...Nu am gasit-o niciodata transpirata incat sa-i schimb hainutele. De fapt, eu spal hainutele de peste zi asa, ca le-a purtat, pt ca Thea nu se murdareste nici cu lapte, nici cu kk, nici nu a vomitat decat f. f. rar. Si sper sa o tina tot asa.

Ieri ne-am pozat si noi doua, dc am timp si chef, o sa incarc cele 2 poze "minunate".

Acum ma duc sa-mi mai pun o cafea, ca asta doar mi-a deschis ochii. Cealalta e pt energie!

Si mi-am mai amintit ceva: Naty, si eu am incercat scutecele Huggies si nu mi-au placut deloc. Mi se pare ca raman umede, la fel ca panaramele astea de Pampers nr 3, care sunt de toata jena, la fel ca reclama lor idioata, nesimtita si agresiva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Buna dimineatza!!!STOL TREZIREA!!!!!!

noi raportam puseuri de crestere unii ( mincam la juma de ora de 2 zile incoace), si puseu de kkare altii. bai frate toata seara am stat in camera cea mai mica din casa =buda, sper s atreaca ca vreau la plimbare.
Am vazut rochite frumoase pt botez( luny, am si io una...
am vazut Irishi frumosi( livi ), nici mie nu-mi ia filmele astia
Gecko , multzamim de cafea aburinda!!!
Ali si pt munca prestata, si asa mamico nu te lasa

Elara, cu placere ajutorul , imi pare rau ca nu a fost pina la capat , dar atat ma pricepusi

Clau si ce face Rebe???

Simo , asteptam vesti fara lacrimi pe tastatura, si as vor fi

Roxana , aveam si pt rine ceva dar am uitata , doar te si daca imi amintesc ....

BAI de RALUCI( 3 bucati) CE MAI STItzi??????????

restul mamicilor , zau pe unde umblati ca afara e aproape ploaie,hai la un tril mic aici pe crengutza!!!

Cory????
PAPACIOS???
Delphina iesi de sub CArtoane!
Sovi , da cu mesajele vesele in noi!!!

Alice, Bubu,naty, Bitza, Varuna, Valentina, ursulica, Nicol,Mihutza,Stela, Tuchitza ( tare cu sexul), Ioana,Adriutza, Mihatp,pidana,Ariel , CrisCris, si restul fetelor din stolu aista numeros , ,, ,

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna dimineata!
Butu Giani
Aici Alina Rednic

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet

Mergi la inceput