Disneyland California - recomandare hotel va rog

Disneyland California - recomandare hotel va rog | Autor: Lorelai

Link direct la acest mesaj

planuiesc o vacanta scurta (o saptamina) in Southern California cu copiii (3.4 ani) in iunie. am vrea sa stam 3-4 zile in Anaheim, cit mai aproape de Disneyland si apoi citeva zile in San Diego (vrem la Zoo si SeaWorld).

imi poate cineva recomanda un hotel foarte aproape de poarta principala la Disneyland? am gasit multe pe tripadvisor dar cam toate au mixed reviews. as vrea sa stiu daca cineva poate recomanda unul incercat si care v-a placut.

la fel si in San Diego, stiti un hotel curat, aproape de atractiile turistice la pret rezonabil (sub $150 ep camera pe noapte)?

ma mai intereseaza restaurante cu papa bun care sa primeasca copii zgomotosi. am vrea sa incercam specialitati locale, mai ales.

merci mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Cred ca cel mai bine ar fi sa stati la un hotel in Disneyland Resort, ca sa fiti chiar in miezul problemei. Noi locuind la 20 de minute de Disney nu am incercat hotelurile, imi pare rau ca nu pot ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Cred ca cel mai bine ar fi sa stati la un hotel in Disneyland Resort, ca sa fiti chiar in miezul problemei. Noi locuind la 20 de minute de Disney nu am incercat hotelurile, imi pare rau ca nu pot ajuta.
merci mult simina. hotelurile din resort sint ff scumpe (unul e 250 si celelalte de la 400 in sus) si nu prea imi vine sa dau atit. pe S Harbour Boulevard sint citeva hoteluri/moteluri decente dar nu stiu pe care sa il aleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Daca si asa nu prea veti sta in camera, probabil ca nu conteaza prea mult. Vezi la review-uri unele mai rasarite si decide asa.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Nu cunosc zona, dar de ce nu incerci sa vezi ce iti ofera si hotwire? De obicei, au preturi f bine, vezi zona unde e hotelul, dar nu ii vezi numele decat dupa ce faci rezervarea. Noi am facut 2 rezervari asa pana acum si a fost f ok si mult sub pretul pietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Noi plecam saptamina viitoare la Disneyland...o sa stam la Tropicana Inn...e la 5 minute de mers pe jos de intrarea in Disneyland. Au preturi f. rezonabile (92$ fara taxe ...am cumparat direct de pe site-ul lor pentru ca e mai iefitn decit oriunde) si conditii f. bune. Am stat acolo si anul trecut si am fost f. multumiti. Au un breakfast inclus bestial...il recomand cu caldura. Uite aici site-ul http://www.tropicanainn-anaheim.com/ .

My este un BestWestern exact linga Tropicana. Poti sa il check it out si pe asta daca vrei.

La San Diego vom pleca dupa Disneyland. O sa iti spun daca ne-a placut hotelul la care o sa stam acolo.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3

www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Lorelai, eu am stat la Anabella Hotel. Este la doi pasi de Dineyland. Am stat acum vreo 5 ani si hotelul este super, pretul nu-l mai tin minte exact (parca putin peste $100 camera cu paturi duble), dar uite www.anabellahotel.com/" target="_blank">aici site-ul hotelului.

Vacanta frumoasa!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Iti recomand Crowne Plaza in Anaheim/Garden Grove, are free shuttle la Disneyland plus la alte atractii si adventure parks in zona(knotts berry farm). La inceputul lui iunie costa 125 pe noapte ceea ce e un pret decent pt conditiile din hotel. Conditiile sunt excelente, am stat acolo in urma cu doi ani cand am fost la un curs in apropiere.
http://www.ichotelsgroup.com/h/d/cp/1/en/hotel/laxdl?rpb=hotel&crUrl=/h/d/cp/1/en/availsearch&ias=y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Lorelai, cand mergi? Daca ai rabdare iti spun si eu de DaysInn (0.6 miles de main gate) - tocmai am rezervat camera pentru 92$ pe noapte(are 2 paturi queen!). Noi plecam pe 20iulie si stam 5 zile. Camera e dotata cu frigider, filtru cafea, microunde...ca deh' copilul mai vrea ceva de papa si in afara orelor de masa de la restaurant. Micul dejun e inclus. Hotelul are si piscina- in caz ca mai vreti si altceva in afara de Disneyland si imprejurimi.

Mergi la inceput