Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Intru pe fuga, mandruta e maraita ca s-a trezit la 5.20, dupa 5 ore de somn :-( si de atunci a mai dormit doar jumate de ora...deci fugim in parc!!!

La Multi Ani!!! pentru Khaled, Calin, Vanessa, Andrew pentru lunitele implinite azi!

La Multi Ani!!! pentru Ellenuta si bebeii Eleni, Yasmin Elena si Edith Elena pentru ziua numelui!

Si, bineinteles, multi pupici - de fapt, fara numar de la mine pentru mandra mea, sarbatorita mea draga, cu dubla sarbatoare!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna dimineata mamici si clopotei!!
LA MULTI ANI! pentru Ellenuta. Sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de minunea ta mica si frumoasa.
Honey te pupam si va felicitam si noi pentru lunitele pe care AJ le-a acumulat pana acum si va dorim sa cresteti mari si sanatosi.
La multe lunite si celorlalti sarbatoriti ai zilei Khaled de Dareene, Calin Alexandru de Anca.Diana, Sofia Elena de Stancutza si Vanessa Maria de Sweetgys.
Madalina ai o papusa de fetita, sa-ti traiasca si sa creasca mare!
Ereena si noi va dorim o zi cat mai frumoasa si va trimitem pupicei.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Laura, felicitari kinderului nostru pentru dintisori

alinatudor eu zic ca e super ok cu greutatea, bubulina mea la 4 luni avea 6850 gr dar s-a nascut la 4200 gr

Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008

poze Yasmin Elena

uite cat am crescut

www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Buna, fetelor!

Am o mare problema! Fata mea nu mai vrea sa mai doarma pe spate! Si asta n-ar fi bai...dar se intoarce intr-o parte, apoi pe burta si de acolo nu se mai pote intarce pe spate. Mi-e o frica de mor! Azi-noapte am dormit pe canapeaua din camera ei sa-i aud fiecare suflare. Bineinteles ca m-am trezit de cateva ori si ea era pe burta , mieuna. NU STIU CE SA FAC!
in timpul zilei o pun pe burta si sta bine, dar parca a uitat cum sa se intoarca.
Sunt franta de oboseala!
Mai pateste cineva ca mine?

N-am uitat de ELLENUTA! LA multi ani, draga mea! Sa ai parte numai de impliniri!

LauraD, eu ii spun LA MULTI ANI si lui ELENI! Nu stiu daca sarbatoriti ziua ei de nume, dar eu ii trimit un pup dulce!

Ereena, o sa am o zi excelenta! Si asta pentru ca mi-a urat Matei! PUP

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor,intru pe fuga... eleni doarme iar dimitris se joaca singur dar nu pentru mult timp.... Mare minune si televizorul asta... cum ocupa el timpul copiilor... Dar cu dimitris nu are voie... ioc timp liber pentru mama lui

Noi ne-o sarbatorim astazi pe micuta noastra eleni si, fiind prima ei aniversare onomastica..., merg acum sa-i iau un tortuletz. Mama ei se va bucur cu siguranta de dulcele tortului...

Multumesc mult tuturor celor care ne-au urat la multi ani!!!

Si la randul nostru:
LA MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI ELLENUTZA DRAGA, SOFIA ELENA, YASMIN ELENA SIEDITH ELENA!!!!

La multi ani si multa multa sanatate si nepotelului tau ceska draga!!!

La multe multe lunite/ani lui Kaled si Calin!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata tuturor!!!
Aici si eu la cafea, da inca nu e facuta, scriu mesj si apoi, k?

Vanessa Maria, Sofia Elena, Khaled, Calin Alexandru, Andrew John

si Elena si Constantin

Si Albert pt ieri

Si bineinteles pt mamicutza Ellenutza noastra, LA MULTI MULTI ANI SI SA FII IUBITA SI FERICITA !!!!

Ereena si noi va dorim o zi excelenta.Foarte faina poza,
Mada, ptiu ptiu ce gene si sprancene frumoase are Sofia ta.
Gabritza, ma bucur ca toti sunt bine, si La multi ani parintilor tai, uoau 42 de ani!!! Mama mama

Mersi fetelor care s-au uitat la pozicile noastre, si multumim pt laudele multe deja ne-am umflat in pene amandoi, mai ales eu ca ma faceti copilita, eu care implinesc indata 26 de ani, in august.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

zuzelor BUNA DIMINEATA
LA MULTI ANI ELENUTELOR SI CONSTANTINILORsa traiti si sa va bucurati cu cei dragi
Ven problema aia o am si eu cu Sara care zici ca isi scoate ochii isi muta nasu isi rupe gurita mai tot timpul cu amandoi pumnisorii inainte de nani in special,eu ma lupt cu zuza pe care de altfel o vrea dar nu au loc si pumnisorii pe langa ea....e groaznic ce lucra

deseara la 7 mergem la doctor pt ca papa ffffff rau ieri la 17.30 a papat 30ml lapte si la 19.30 60ml lapte cu chiu cu vai apoi a adormit bustean pana la 3 azinoapte cand a papat 120ml lapte.....ea avea 5 mese pe zi de 120-150ml

o zi frumoasa

Natalia ai spus ca pui ceva despre diversificare pe mailul comun......de ce nu postezi direct ,nu stiu daca am intrat vreodata acolo ,oare stiu cum ??nu stiu o sa vad

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Inca am "pauza" de copii...

FELICITARI MARIUCA SI THEUTA PENTRU PRIMII DINTISORI !!!!
Sa dea Domnul sa iasa repede toti si cu cat mai putine dureri !!!!

Fetelor, citesc din urma acum...
Sa stiti ca nu este pedeapsa pusa de mine lui dimitris cu interdictie la tv si computer...
Medicul i-a spus ca nu are voie!!! Habar n-am de ce!
Probabil ca data fiind lovitura la cap...
Multumesc mult de urarile de bine si insanatosire adresate lui dimitris!!!!
M-ati impresionat inca odata!!!! Chiar ca suntem ca o familie!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Stoisor, e usor sa intri pe mailul comun asa: intri pe yahoo mail scrii adresa zuzele2008, parola (ti-o trim pe PM), si gata.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2532645420102497651kvZhPA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Ramo acum am vazut si eu pozele lui bebe Razvan,ce frumos e iar tu esti de milioane,super......cate grade erau de era cu capu gol??as scoate-o si eu cu capul gol dar la noi zilnic bate vantul,mi ciuda ,la voi nu batea asai??

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput