Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by zeririlouiza
ramona, mersi mult si sa stii ca avem si una roz cu fundita alba
stoisor, pune adresa si lasa o pauza intre numele saitului si punct sa apara
Louiza mamica de Yasmin - Elena 09/01/2008
poze Yasmin Elena![]()
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
Tare dulcica si frumoasa este yasmin!!!!
Imi place la nebubnie cum statea ea pe paturica in iarba...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ginnette
Am uitat sa felicit si printzesele "sfinte":
SOFIA ELENA, YASMIN ELENA, EDITH ELENA SI FEBLETZEA MEA, ELENI!!!!
Si, refacere rapida lui Dimitris - hai, redu-i din pedeapsa, pliiiz (desi, dak ma pun in locul tau, iti dau dreptate - trebuie sa constientizeze pericolul pe langa care a trecut.)
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ginnette
I-am luat si eu ieri, cereale "orez cu 3 fructe" - de la 6 luni (ca mai are aproape 2 sapt si face 6 luni) fara gluten.
Ce-am observat, ca restul cerealelor au gluten - eu stiam ca pana 1 alimentele sa nu contina gluten; ori cerealele au. Cum i le mai dam?!
Si, intr-adevar, ati avut dreptate: biscuitii au gluten si sunt indicati de la 8 luni.
Roxana si Adela!
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
de la ce firma sunt?
de la nestle ca laptele??
eu, lui dimitris i-am dat cred ca incepand cu 6 luni cereale de la iotis. Asta este o firma greceasca foarte buna. imi convenea si faptul ca mi le trimitea socrela mea din grecia deci nu dadeam eu niciun ban...
![](icon_smile_big.gif)
cred ca voi merge tot pe varianta iotis.
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by honey79
LA MULTI ANI !!! tuturor celor care-si serbeaza onomastica astazi.
Eu am 3 sarbatoriti :mama Elena, tata Constantin si fratele Constantin. (Grati dupa cum vezi, si ai mei sunt "imparati")
Sa fie sanatosi, fericiti si sa li se implineasca toate dorintele.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si multi multi ani sa le dea Dumnezeu!!!!
si Eleni - 05.02.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Am intrat si noi ca mai e puuuutin si se incheie ziua... Asa ca le urez La Multi Ani!!! Si clipe deosebite... in continuare... lui Eleni, Sofia-Elena si last but not least, lu' mami Ellenutsa!
Am citit tot, am vazut opinii peste opinii, nu va grabiti cu diversificarea ca... E timp! Eu o sa imi fac un .txt in care o sa imi scriu pe etape, eventual imi fac pe zile, inainte, ca sa nu imi zobesc creierii gandindu-ma ce ii fac azi de papa, ca o sa ajungem si acolo, repejor, repejor!
Asaaa... Eu una as incepe cu suc de morcovi intre mese, dat cu lingurita, indiferent de cantitate. Bebe tre' sa asocieze diversificarea cu lingura si canutsa si castronelul lui, bye bye bibe! Il punem in cui! Despre amestecatul cu lapte... Da, bun, ii sporesti aportul de vitamine lapticului, da' bb nu "se prinde"... In fine, fiecare cu strategia lui, Doamne ajuta sa mearga oricum!
Stoisor, si noi papam slab ziua si mult si des noaptea, eu zic ca e din cauza de caldura! I-am dat de cateva ori apa cu capacul de la sticla si nu a zis nu... In schimb tzitzi nu voia nici chip, cred ca din cauza ca e dulce si mai sete ii face... Mai ales daca Sara e pe bibe, clar trebuie apa intre mese... Sa nu imi sariti in cap, dar pe vremea asta eu beau 4 litri pe zi...
Stancutza, asa imi facea si mie C., adormea fix inainte sa il spal, pe la 20:00, da' am schimbat foaia... Pur si simplu ii dau ultima masa in jur de ora 18:00 si cu burtica goala nu se culca, asa ca asteapta pana la baie, la 21 - 21:30 papa si la maxim 22:00 doarme.... Si dimineata il iau in pat cu mine (daca nu a dormit peste noapte, ca inca mai fac d'astea ) si dormim pana la 9:30! cand nu are mami scoala... E-he-he! Ah, bine, cu vreo 3 mese peste noapte...
Cam atat aveam de zis, am vazut si ceva pozici... Va pup si ... Pe maine sau poimaine, ca ... Nu stiu ce timp mai am, dar in we "frec" sigur netu'!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">NOU!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mitsu-bishu/Mitsu-bishu.jpg)
Mitsu-bishu spune:
Cat de barbar si ca nuca-n perete suna mesajul meu, se vede ca nu mai scriu regulat
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Mitsu-bishu spune:
Cati bani le-or fi dat Pampers astora? Oare administratorul sau "titularul" site-ului nu poate face nimic? E stresant!!!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
gattasalvaje spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Buna, fetelor!
Am o mare problema! Fata mea nu mai vrea sa mai doarma pe spate! Si asta n-ar fi bai...dar se intoarce intr-o parte, apoi pe burta si de acolo nu se mai pote intarce pe spate. Mi-e o frica de mor! Azi-noapte am dormit pe canapeaua din camera ei sa-i aud fiecare suflare. Bineinteles ca m-am trezit de cateva ori si ea era pe burta , mieuna. NU STIU CE SA FAC!
in timpul zilei o pun pe burta si sta bine, dar parca a uitat cum sa se intoarca.
Sunt franta de oboseala!
Mai pateste cineva ca mine?
N-am uitat de ELLENUTA! LA multi ani, draga mea! Sa ai parte numai de impliniri!
LauraD, eu ii spun LA MULTI ANI si lui ELENI! Nu stiu daca sarbatoriti ziua ei de nume, dar eu ii trimit un pup dulce!
Ereena, o sa am o zi excelenta! Si asta pentru ca mi-a urat Matei! PUP
Mikide
Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Miki , exista niste suporti care ii impiedica pe bebei sa se intoarca de pe o parte pe alta . Uite AICI , eu i-am luat Sarei inainte s-o nasc , dar nu l-am folosit decat odata . Are si o melodioara frumoasa , ca sa adoarma repede puiul.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Mitsu-bishu spune:
De azi intr-o luna se implineste un an de cand sunt membra a forumului Wow! Stiti ce faceam la vremea aia? Ma uitam pe varii site-uri cu dimensiunile lui bb, decupam din hartie forma lui si o puneam pe tastatura si ma amuzam, hihihi!
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
stoisor spune:
quote:
Originally posted by Nour
Salutare si de la noi de pe teritoriu romanesc!
Asa ca de venire la bunici ne-am pricopsit si cu niste mucisori. De aseara mititica mea are mucisori si stranuta incontinuu. Azi am dus-o la medic si ne-a dat Augumentin pt 5 zile de doua ori pe zi, Panadol de 3 ori pe zi si Rhinxyl picaturi de pus in nas.
Acum nu stiu ce sa fac... totusi imi este frica sa ii dau toate astea, mi se par tare multe medicamente pt o scurgere de nas si niste stranuturi in conditiile in care nu a facut febra si nu a tusit.
O prietena mi-a spus sa ii dau 3 zile de oscilococcilus... dar nu stiu ce sa fac... plssssss dati-mi un sfat.
eu nu cred ca este mult ....ESTE EXAGERAT....hai, da panadol ,dar augumentin pt ce??pt stranut??Sara stranuta din prima ei zi de viata si nu i-am dat nimic e drept nu cu mucisori dar totusi
![](bebic.gif)
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana