Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
stoisor spune:
Honey eu m-am saturat de pragurii...pe bune ca tot intr-un prag o tinem si noi,is ei maraiti si cu asta basta ,am crezut si eu in praguri si figuri o sapt hai 2 dar tine faza de 2 luni asa ca...
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
stoisor spune:
sti cum o zi i bine 2,3 nu ....deja glumim de Sara cea cu dubla personalitate si a 3 a in dezvoltare,Cipi tot intreaba "azi ce Sara avem?? aia rea sau aia buna,o intreaba dimineata si stiu ca daca 2 zile o fost pe jar a 3a i mai domolita si apoi de la capat
rau i la mine acum cu papa si nani care au disparut
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
prima zi in maternitate si botez Sara Ioana
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Revin si eu dupa o lipsa de cateva zile...am reusit putin sa citesc din urma dar in diagonala.
Mariuca si Thea felicitari pt dintisori!!! Ce fetite precoce si curajoase sunteti!
La Multi Ani tuturor Constantinilor si Elenelor!In mod special La Multi Ani Ellenutei noastre dragi!
AlinaT Doamne ajuta sa reusiti sa obtineti creditul si sa va mutati la casuta voastra!
Despre noi: inca nu am facut vaccinul de 4 luni. I-am colectat Dariei urina pt urocultura si saptamana viitoare avem rezultatul. Dc e bun ii vom face si exudat faringian si nazal. Problema e ca spre seara are temp 37,7 - 38. Sper totusi sa nu fie nimic.
Intreba o zuza (scuze ca nu am retinut cine, dar am citi pe fuga) daca poate da bebelului apa cand este hranit exclusiv cu san. Tocmai asta am intrebat-o si eu pe pediatra Dariei si mi-a spus ca este indicat sa ii dau apa (pe caldurile astea)- Izvorul Alb - iar dc nu primeste, sa incerc cu ceai.
Cam atat despre noi si sper sa reusesc sa intru mai des.
toate zuzicile si clopoteii!
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
honey79 spune:
LA MULTI ANI !!! tuturor celor care-si serbeaza onomastica astazi.
Eu am 3 sarbatoriti :mama Elena, tata Constantin si fratele Constantin. (Grati dupa cum vezi, si ai mei sunt "imparati")
Sa fie sanatosi, fericiti si sa li se implineasca toate dorintele.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
honey79 spune:
Gatta multumesc pentru raspuns.
Ceska eu doar ziceam ca nu mi se pare normal. Dupa cum zicea si Ven, diversificarea este pentru a-l obisnui pe bebe cu gusturi noi.
Tu insa, faci cum crezi ca e mai bine.
Ereena .Suntem aici pentru tine.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
honey79 spune:
La Multe Lunite si Multi Ani !!! clopoteilor nostri care astazi serbeaza un numar de luni : Sofia, Vanessa,Calin si Kaled si pupici speciali piticului meu Andrew-John. Sa cresteti mari, frumosi, cuminti, sanatosi.Sa reusiti in toate cele si sa va indepliniti toate dorintele, puiuti scumpi.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by stoisorquote:
Originally posted by ceska777
LalaD,
cand i-ai facut lui Andrei cereale la masa de seara cum ai procedat? Ai "fabricat" lapticul dupa instrcutiuni si ai adaugat 1-2 masuri cereale sau ai inlocuit cu cereale unele din masurile de lapte??? Aseara dupa 120ml cereale cu grosul ramas pe fundul sticlei a mai ras 120ml lapte!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti azi!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
chiar ma intereseaza si pe mine ca azi i iau si eu cereale ,eu cred ca laptele nu se modifica ci doar adaugi si masurile de cereale ....oare??inca nu am cupmarat cerealele poate scrie pe cutie ,vreau sa iau de la nestle cerealele "burtica sanatoasa"cu orez si morcov fara gluten nr 1
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati
Eu fac laptele normal : adica 180 ml lapte , reconstituit se fac 200 ml iar apoi pun 2 cupe de cereale ( cupa fiind cea de la lapte). Asa ies cam 220 ml in total.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
madalina28 spune:
quote:
Originally posted by kalosalina
Intreba o zuza (scuze ca nu am retinut cine, dar am citi pe fuga) daca poate da bebelului apa cand este hranit exclusiv cu san. Tocmai asta am intrebat-o si eu pe pediatra Dariei si mi-a spus ca este indicat sa ii dau apa (pe caldurile astea)- Izvorul Alb - iar dc nu primeste, sa incerc cu ceai.
Alina eu intrebam,cam cata apa le putem da?Trebuie sa o fierbem si sa o racim inainte?Eu pana acum nu i-am dat nimic am incercat sa o pun mai des la san si sa beau eu pana la 4l de lichide pe zi dar saracuta transpira si mi-e tare teama sa nu se deshidrateze plus ca de cand cu caldura este foarte agitata.
Inca o intrebare voi dati drumul la aer conditionat in casa???Eu am dat nu este in aceeasi camera cu bubulina este montat pe hol,il tin max o jumatate de ora si il opresc nu putem nici fara ca stam la et 4 din 4 si pe partea cu soarele.
Ereena sa inteleg ca Mateiu a pus ochii pe Sofiuca????
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
honey79 spune:
Ma retrag acum.Sper sa prind si eu macar o ora de somnic.
Pupici si o zi frumoasa va doresc.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Vali
stancutza spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Alina eu intrebam,cam cata apa le putem da?Trebuie sa o fierbem si sa o racim inainte?Eu pana acum nu i-am dat nimic am incercat sa o pun mai des la san si sa beau eu pana la 4l de lichide pe zi dar saracuta transpira si mi-e tare teama sa nu se deshidrateze plus ca de cand cu caldura este foarte agitata.
Inca o intrebare voi dati drumul la aer conditionat in casa???Eu am dat nu este in aceeasi camera cu bubulina este montat pe hol,il tin max o jumatate de ora si il opresc nu putem nici fara ca stam la et 4 din 4 si pe partea cu soarele.
Madalina am vazut pozele Sofiutei tale, preferata mea e cea cu body-ul vernil...E tare frumoasa tiza noastra, da-i un pupic din partea mea pe ochisorii aia - viitori negri!!!
Cu aerul conditionat, eu am in sufragerie si il deschid cand NU e Sofia acolo. Deci e ok cum faci tu.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei