Sezatoarea canadiana (92)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetelor,

Hai sa mai dau si eu un semn de viata ca tot m-ati intrebat ce mai fac. Khristin si Ina sper sa ca si voi sunteti bine cu sarcinile!
Ina, condoleante pentru bunica si bine ca n-a fost mai rau cu accidentul!

Eu nu mai fac nimic, astept si se pare ca bebe nu vrea sa vina deloc, maine merg la doctor sa vedem ce si cum, due date e sambata daca nimic nimic pana atunci banuiesc ca o sa-mi induca nasterea. Oooff sper sa fie totul bine.

Lorelaim, bine te-ai intors! Asteptam poze!

Maru, felicitari pentru casa!
legat de job, parere proprie si personala, asa fi aplicat la job daca nu era naveta.
TV plasma sau lcd: plasma!, dar nu ma intreba de ce
Bafta sa luati decizia cea mai buna!

Sa nu uit sa urez si eu La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din ultima perioada si Felicitari pentru rezultatele de la scoala!

va pup si sper ca data viitoare cand intru sa pun poze cu bebe. Doamne Ajuta!

Magdone 39+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Magdone, hai ca nasti de ziua copilului! Tinem pumnii, facem galeria! Ma intrebam si io unde esti...

Maru, si lcd e ok. [:P] 42''? Sony bravia, Sharp, etc? Si plasma. Nu-i mare diferenta.

Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Scuze ca dau asa buzna, dar am o mare urgenta si rugaminte !!!
David tuseste rau de tot, are mucozitati in gat si tuseste pana varsa, nu mananca de abia bea niste lapte .
Desteptii astia au scos tot ce era medicament de tuse sub 2 ani si toti strang dein umeri...ce sa fac ce sa-i dau ?
Am incercat cu ceapa cu miere, dar degeaba .
Ajutati-ma cu un sfat, ceva, va rog, suntem disperati !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Magdone, iti doresc o nastere usoara si un bebelus sanatos si mincacios

Lorelaim, bine ati revenit din vacanta! Neaparat sa ne scrii impresii din Tunisia, ca si pe noi ne tenteaza sa mergem odata De la Genova, sa nu ratati Cinque terre, se pare ca este extrem de frumos, noi nu am putut merge, ca era prea departe de traseul ales.

maru, bafta pentru job!

Ana, eu as alege Viena pentru peioada Craciunului, cu riscul sa se plictiseasca copilul Sigur vei putea gasi si lucruri care sa-l distreze si pe el si 3 zile nu este un capat de tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Laura, incearca cu Stodal / Homeovox - sunt homeopate, cel mai rau este sa nu isi faca efectul.
Si poate si Benylin, cred ca merge peste 1 an.

Sanatate multa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Mentionez ca mesajul asta l-am inceput joi si-l termin de abia acum, luni…

Carmen77, concediu placut in Ro, sa aveti parte doar de soare, ca ploaie si nori sunt si pe-aici!
Imi pare rau ca ai avut atatea probleme cu zborul, si pt mine anul trecut cu 2 copii a fost groaznic…chit ca eram cu soacra , dar cu ea sau fara ea tot aia, ca nu s-a deranjat deloc macar sa-ntrebe de ce plang copiii !
Cred ca e tare frumos acum la Suceava, nu ???
Sigur ca lui Mtei ii va place in Ro, acum are cu cine se juca, interactiona, se simte mai liber si-n elementul lui aici ca in Canada .

Try, mult success la cursurile de condus, eu cand am mers, era March Break si va dati seama ca eram baba printer copilasii aia de 16 ani care de fapt conduceau de pe la 14-15!!!
Dar uite ca am luat carnetul ( nu din prima, nici dintr-a 2 a incercare) si am descoperit ca-mi place sa sofez .

In long we am fost la Mont Tremblant… a fost absolut superb, data viitoare luam si copiii clar, nu stiam ce e si pt ei ca distractii dar sincera sa fiu, aveam nevoie de o vacanta in 2…M-am indragostit de locurile acelea, mi-au amintit de Brasov, Clung Moldovenesc, parca eram iar acasa.Pacat ca a plouat sambata si luni, macar duminik a fost soare si frumos ( da’ frig) si ne-am bucurat de tot ce era in jur .

Mqqm, erau o gramada de romani acolo, noi am stat la Chateau Beauvallon, voi unde ?

Mikiion, aceeasi problema am avut-o si eu cu David, tusea ff tare, avea gatul plin de secretii pe care nu le putea elimina dar doctora de familie l-a ascultat l aplamani si mi-a zis ca n-are ce sa-I dea, ca au scos toate siropurile de tuse la soarecii sub 2 ani…sa-l tin la abur…asa ca mama l-a tinut in cada la joaca cu sora-sa si I-a dat ceapa cu lamiae si e mult mai bine acum.
Dupa cum vezi in mesajul anterior nu e mai bine, acum mai si vomita tot ce mananca, 2 persoane mi-au zis sa nu-I mai dau lapte ca-I face si mai multa flegma in gat

Donia, sa va fie de bine shoppingul si Marinelandul…n-a fost frig maica ?

Maru, despre naveta spre Toronto, eu as zice pas . Nu se pune problema sa conduci tu, ca vrei sa iei autocarul, dar 4 ore pe zi mi se pare cumplit .Cu trenul cat ai face ? Sau e prea scump ? La urma urmei, ce poti face in alea 2 ore ? Mi emi se pare obositor, tu macar incearca si pe urma vezi, va mutati, ori…nu stiu.
Despre TV, imi amintesc ca atunci cand l-am luat pe al nostru, sotul zicea ca la LCD e problema daca e prea multa lumina in camera nu se mai vede bine la tv din toate unghiurile, trebuie sa stai perfect in fata lui sa vezi clar . La plasma nu e problema asta .

Cge, multam de raspuns, Stodalul e tot pt copiii mai mari de 2 ani, nici nu stiu ce sa facem cu tusea asta...

Felicitari burticutelor Ina si Magdone, mult a fost, putin a ramas…
Felicitari si mamicilor cu copiii asa silitori si buni la scoala, eu nu trag mari sperante, cred ca Ioana mea e un geniou care inca nu s-a regasit ori manifestat, ca prea e aeriana, cu atentia mai volatile ca naftalina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Laura, tot catre plasma optam si noi
iarta-ma, imi plec capul cu rusine, n-am sunat in afara de luni, am si lucrat toata saptamana, ca sa nu-mi taie saptamana aia de la operatie, de fapt de dupa operatie
cum mai lucrezi?

cat despre job, am aplicat, jobul e manusa pe ce fac acum, scrie numele meu pe el, tipa zice ca a intrebat daca e cineva pentru post, i-au spus ca nu. Greyhoundul m-ar lasa la un block distanta de job, jalea mea e cu trezitul dimineata

tare mi-e teama ca am dat in boala sotului meu, care la fiecare resume pe care il pune incepe sa isi faca griji, cum ajunge acolo, cum o sa se impace cu noii colegi si cel mai important, ce o sa faca cu banii

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Maru, uite aici ceva la repezeala...
http://www.hdtv.ca/plasma_lcd_projector/lcd_tv_versus_plasma_tv.php

Noi ne-am luat LCD Sony Bravia full HD si stiu ca al meu sotz a citit o gramada pe internet pina s-a hotarit. Imaginea la al nostru este impecabila, dar nu toate programele de la Bell sunt (inca) HD, iti trebuie o noua antena satelit HD si daca vrei intr-adevar sa vezi pe ce ai dat banii , iti iei si un DVD blu-ray. I se zice "beyond imagination" si crede-ma ca asa e.

Simonna, nu esti impozitata cind vinzi casa daca: este prima casa si este declarata principal residency. la a doua casa esti impozitata daca o vinzi in mai putin de 5 ani,chiar daca o declari rezidenta principala.

Try, cind te hotarasti sa pleci in Ro si mai vezi si cit costa biletele macar o faci ptr cel putin 3 saptamini,nu? Nu poti scoate copiii de la scoala atit de mult. De aia am aminat si noi ca am tras linie si ne coasta cel putin $15,000.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Laura, si noi incercam sa nu le dam lactate cand tusesc.

Cu mersul in vacante, asa e, de cand incepe clasa 1, incep vacantele in plin sezon. Parca nu imi vine sa ii arat lui Victor ca de scoala poate scapa cand are chef, sau cand avem noi chef.

Lorelai, sa va fie de bine vacanta, asteptam povesti. Cum a trait vacanta Gabisor ?

Ana, noi avem niste prieteni care au fost anul trecut de sarbatori la Viena, si au zis ca erau o multime de activitati ptr copii: concursuri de ski, oraselul copiilor etc.

Maru, succes in noile proiecte.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by maru

si totusi, o parere visavi tembelizoare lcd versus plasma?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Eu habar n-am ! Pentru mine televizorul e ceva mic, pitic, decorat cu tot felul de stickers, care sta in basement (nu ca-i pedepsit, da acolo avem family room) si la care ma uit destul de putin. Ne-a ferit Dumnezeu de pasiunea pentru aparaturi din astea, asa ca n-am avut motiv sa invat despre ele. Insa ciulesc urechile... cand s-o strica asta micu' sa stiu ce s-a mai inventat intre timp
Eu cu naveta asa lunga as spune pas. Dar pe de alta parte, beneficiile sunt importante. Sa iasa asa cum e bine pentru tine, pentru voi!

Laura, la fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 sunt multe mamici care au dat Stodal la indicatia medicului, inca de cand copiii aveau mai putin de 1 an.

lorelaim, bine ati venit din vacanta! Poze ai?

Magdone, inca putintica rabdare si vine si bebe! Va asteptam in noua formula, sa ai parte de o nastere unsoara si rapida!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput