Sezatoarea canadiana (92)
Raspunsuri - Pagina 12
maru spune:
Dana, as face naveta cu greyhoundul, nici decum sa sofez eu!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Simonna spune:
Maru, o stii p-aia cu mai bine sa-ti para rau de ceva ce-ai facut decit de ceva ce n-ai facut?
Bine faci ca aplici. Sa iei tu postul si pe urma mai vezi.
Personal, as pune on hold o veme proiectele cu televizorul and co pt. casa cea noua, ca nu se stie cind ajungi la ideea ca un orasel la fel de mic dar mai aproape de To. ar fi m. convenabil... Nu uita, totusi, ca daca vinzi casa la mai putin de 1 an dupa ce ai luat-o te impoziteaza pe ... cred ca cistig, nu intreaga suma... ar fi bine sa te interesezi, nu atiu exact, te impoziteaza pe ceva :)
Eu cred ca e important cit cistigi, f. important. E frumos si part-time, sigur ca da, dar cu 250 de dolari pe luna in medicamente.. Si mai trebuie sa-ti placa ce faci, iar jobul nou intruneste cele 2 conditii. Naveta o sa te cam fac cu capul, de-aia zic sa nu te implici cu casa f. tare, miine poimiine vinzi si te duci mai aproape...
Concluzie: eu as aplica instantaneu! SI sa fiu in locul tau si sa fiu in locul meu :)
Pusi,
Simona
nelia spune:
Simonna, frumoasa si cu inteles ultima fraza! Intrasem sa vad ce face Maru, ca acusi se face 4... Bafta multa, sa se aranjeze lucrurile cum vrei tu. Felicitari pentru casa, nu am stiut ca deja ai luat-o! Restu' n-am citit, diseara... Pa, fug...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
columbiana spune:
quote:
Originally posted by try
Mai fetelor, de ce va inghesuiti sa luati bilete vara? Platiti cat nu face. Stiu ca sunteti cu copii mai mari si cu scoli si nu va da mana sa mergeti in orice moment al anului sau o serie de alte motive care va limiteaza alegerea in timp, dar e imposibil sa nu existe si o alta varianta decat vara. Gasiti o minivacanta a copiilor. Eu am luat bilet dus-intors pt taica-miu de aici prin travelocity si am dat 917cad pe el. Daca 3 pers platesc 5000 pai atunci te costa un bilet cam 1650. Asta e 80% in plus. Si asta in conditiile in care biletele cu dus-intors cu termen scurt (2 sapt. o luna) sunt mai ieftine decat cele pe 6 luni. Stiu ca vara e mai frumos, dar totusi, sunt prea multi bani in plus…se poate merge si primavara, mai ales ca-n Ro primavara sunt temperaturi mai frumoase ca aici.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
try, poate la voi in Ontario sunt vacante intermediare mai lungi de o saptamina- aici exista o singura vacanta scurta in cursul anului: in martie- de o saptamina+ una de Craciun; nu prea'ti da mina sa mergi in Romania pentru o saptamina;
anyway, eu acum m-am fixat pe Craciun- si nu reusesc sa ma decid unde vrem sa facem revelionul in Europa: Viena, Roma, Budapesta, Praga sau Paris; voi ce-ati alege? Viena e singura care are cursa directa din Cluj ( sau Budapesta-dar in Budapesta am fost de mai multe ori) (n-ar trebui sa ne trambalam prin Bucuresti-urasc asta) si un oras superb, dar ma tem ca va fi cam boring pentru copil 3 zile de iarna acolo; Parisul ma atrage cel mai tare, dar mi se face rau la gindul plecarii din Otopeni....
http://www.floriinro.ro/
Love all. Trust a few. Do wrong to none
maru spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Maru, o stii p-aia cu mai bine sa-ti para rau de ceva ce-ai facut decit de ceva ce n-ai facut?
Bine faci ca aplici. Sa iei tu postul si pe urma mai vezi.
Personal, as pune on hold o veme proiectele cu televizorul and co pt. casa cea noua, ca nu se stie cind ajungi la ideea ca un orasel la fel de mic dar mai aproape de To. ar fi m. convenabil... Nu uita, totusi, ca daca vinzi casa la mai putin de 1 an dupa ce ai luat-o te impoziteaza pe ... cred ca cistig, nu intreaga suma... ar fi bine sa te interesezi, nu atiu exact, te impoziteaza pe ceva :)
Eu cred ca e important cit cistigi, f. important. E frumos si part-time, sigur ca da, dar cu 250 de dolari pe luna in medicamente.. Si mai trebuie sa-ti placa ce faci, iar jobul nou intruneste cele 2 conditii. Naveta o sa te cam fac cu capul, de-aia zic sa nu te implici cu casa f. tare, miine poimiine vinzi si te duci mai aproape...
Concluzie: eu as aplica instantaneu! SI sa fiu in locul tau si sa fiu in locul meu :)
Pusi,
Simona
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Simonna, stiu eu de ce te iubesc: asta e motto-ul vietii mele, mai bine sa-mi para rau ca am comis-o decat ca am pierdut o oportunitate.
am inceput procesul de aplicatie, sa vedem ce o iesi.
din pacate nu ne vedem plecati de aici, casa ne place teribil de mult, abia asteptam sa ne mutam, plus ca si Victor cu colegiul, e tare aiurea, programele astea pe QA sunt tare diferite de la colegiu la colegiu ( noi am vrut sa luam de la un prieten care sta in Toronto cartile pe care a invatat pentru curs si am constatat ca nu se potriveste nici un curs din program cu ce cursuri are Victor aci)
Doamne'ajuta!
POZE
khristin spune:
Mqqm, feelingul meu e ca e o trupa locala....nu cred sa fie din RO, nu m-am uitat cu prea mula atentie ca n-avem babysitter service pt. seara respectiva.
Maru, noi am stat in Kitchener cand am venit in Canada, si apoi am facut naveta cam o luna (fiind si insarcinata la vremea respectiva ) pana in Mississauga, timp de o luna, am amintiri nu prea placute. Dar oricum, pe noi nu ne-a incantat prea tare Kitchenerul, care avea oportunitati incomparabil mai mici decat GTA din toate punctele de vedere, casa pe vremea aceea nu aveam, asa ca de-abia asteptam sa ne luam zborul cat mai repede de acolo, ceea ce am si facut si n-avem nici un regret whatsoever. Dar cum voi sinteti deja legati de o casa, s-ar putea sa aveti mai multe de pus in balanta. Oricum aspectul asigurari/pensii si alte beneficii nu mi se pare deloc de neglijat. Mult succes in luarea deciziei potrivite.
Magdone, tu cum mai esti pe ultima suta de metri? Vad ca nu mai dai deloc pe la noi
Ne-am hotarat si noi pt. vacanta din vara asta, se pare ca vom merge la Boston, nu trebuie sa va mai spun ca de-abia astept sa mergem sa ne relaxam, fara sa ma mai gandesc la serviciu toata vara.....iuhuuuuu
Cristina
le bébé
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it
CriPOD spune:
maru, desi entuziasmul e mare la inceput si pare ca duce multe, daca excluzi complet mutatul mai aproape, ma tem ca nu va tine figura pe termen lung. Dar asta e de la una care n-a iesit din To tocmai pt a nu pierde vremea pe drumuri si care considera ca daca un job e mai departe de 45 de minute e prea departe... Si daca mai pui si iernile canadiene care tin 6 luni si isi bat joc complet de orice program al mijloacelor de transport in comun... Felicitari pentru casa!
Ana, nici noi nu reusim sa mergem decat in vacanta de iarna sai de vara, asa e si aici. Desi, eu, pana au ajuns la clasa 7+, am mers cand m-a taiat capul cu ei. Ziceam ca nu pierd ei mare lucru la scoala si asa a fost. Ba intr-un an i-am scos si i-am dus la scoala in Ro o saptamana. Mi s-a parut mai educativ. Craciunul eu l-am facut in Maramures. Am inchiriat o pensiune si am invitat toate rudele si prietenii dragi acolo. Am stat 3 zile si a fost de vis!!! Pacat ca n-a nins.
lorelaim, iti garantez ca daca aia ma trimiteau inapoi la Paris nu mai veneam. Eram atat de demoralizata ca i-am zis aluia de la INS ca "just put a gun in my head and take me to the plane to Toronto". Aia s-au facut verzi. Cred ca daca era dupa sept 11, ma si duceau la Guitmo si acolo ramaneam.
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
maru spune:
Kristin, noi venim des in Toronto, ba la prieteni, ba la muzee. Noi nu suntem facuti pentru aglomeratia din marile orase. Noua ne place aici, linistea, relaxarea, nu stiu ce sa spun. Viata e o idee mai ieftina aici.
Am aplicat, fosta sefa mi-a revazut resume-ul si coverletter-ul si abia l-am trimis la human resources
Doamne'ajuta!
POZE
CriPOD spune:
Interesatele de zboruri la Cluj... vedeti ca bagara Malevul inapoi de azi. Fiu-miu cu ei vine. Stiu ca's neseriosi, da' le mai si iese figura uneori.
Am o semnatura noua: 'tu-i reclama ei!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
maru spune:
si totusi, o parere visavi tembelizoare lcd versus plasma?
Doamne'ajuta!
POZE