Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 20
ralnied1 spune:
www.gardianul.ro/2008/05/22/monden-c6/nico_si_vlad_pe_prima_pagina_a_celui_mai_bine_v_ndut_ziar_s_rbesc-s114343.html" target="_blank">De la Belgrad
--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008
anymony spune:
Deci diseara comentam iar, sa vedem cu cine ne batem simbata...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
cl spune:
Anymony, si mie mi s-a parut la fel. Ceva nu a mers cum trebuie. Nu stiu ce a fost. La calificarile din tara mi-au placut. Sper ca in finala sa fie totul cum trebuie.
Ortansa, , e cumplita rochia lui Nico. Partea superioara, ce seamana fantastic de bine cu o vesta de piele neagra, cred ca nu e chiar piele, ci probabil atlas negru. Nu stiu sigur, dar estetic e cumplit!!! Poate citeste pe aici Nico si si-o schimba . Oricum, Janine are un mare biloi negru de la mine pentru "creatia" ei.
Iris2002 spune:
Si eu m-am uitat si mi-a placut melodia Romaniei, dar nu cum era imbracata Nico.
Mi-au mai placut Rusia si Norvegia.
In rest ciudatenii, melodii de tralalala si gata...
Mi-a parut rau de Hind, reprezentanta Olandei. Nu stiu cine zicea ca nu e olandeza, pai e chiar olandeza fata, are mama olandeza si tata marocan. Cinta chiar bine (nu ca din melodia ei reiesea asta) si pacat de cum au imbracat-o. Melodia a fost aiurea, slabuta, dar nu mai proasta decit altele care au promovat ( Armenia, Grecia-, si inca 2-3).
Olandezii au fost foarte acizi cu ea, desi de obicei isi plingeau de mila acum au criticat-o rau de tot pe fata. (cred ca se simte ca eu am o slabiciune pentru ea, imi e simpatica de mult timp si chiar cred ca are talent)
Sunt curioasa cum va fi sambata, asa in trecere am ascultat melodiile calificate din start si mi-au parut cam slabute. Cind am timp le mai ascult.
Hai Romania!
Ioi, mi-am amintit ca am musafiri sambata, probabil BBQ, poate ii zapacesc si pe ei sa ne uitam si, logic, sa voteze Romania....acum citiva ani cind fusese Nicola zapacisem o intreaga petrecere (si nu, nu era ziua mea) sa voteze pentru Romania.
Camelia spune:
Ortansa, aia e rochia din videoclip. Pana la urma i-a prins bine, ca cica la filmari a fost frig tare.
In concurs s-a imbracat asa. (Daca mai scotocesti putin prin site gasesti poze mai bune.Din pacate nu merge sa dau link-ul direct.)
Si mie mi s-a parut ca in concurs nu a sunat melodia la fel de bine ca in varianta inregistrata (apropo, am inteles ca s-au plans de calitatea sunetului) dar sa spunem ca behaie mi se pare putin cam mult.Nico e considerata una dintre cele mai bune voci din bransa la momentul actual iar Vlad Mirita e tenor de profesie.Dar, ma rog, fiecare cu parerea lui.
Pentru cine isi face sperante ca Nico isi va schimba tinuta in seara finalei, ma tem sa nu fie dezamagit! Din pacare, ea s-a declarat incantata de rochie!
Doris-Alina spune:
Ortansa, Papadie va asteptam diseara la comentat...de fapt pe toate va astept...ne auzim diseara, fug la job...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Alina spune:
quote:
Originally posted by cl
Anymony, si mie mi s-a parut la fel. Ceva nu a mers cum trebuie. Nu stiu ce a fost. La calificarile din tara mi-au placut. Sper ca in finala sa fie totul cum trebuie.
Ortansa, , e cumplita rochia lui Nico. Partea superioara, ce seamana fantastic de bine cu o vesta de piele neagra, cred ca nu e chiar piele, ci probabil atlas negru. Nu stiu sigur, dar estetic e cumplit!!! Poate citeste pe aici Nico si si-o schimba . Oricum, Janine are un mare biloi negru de la mine pentru "creatia" ei.
Da,si eu am scris inca din seara semifinalei ca spre final vocea lui Nico nu s-a auzit prea fain,nu fals dar parca ceva nu s-a potrivit .
Cica partea superioara ar fi din piele(cred ca piele ecologica pt ca pielea naturala e mai finuta )iar poalele din atlas.
Nico are corp fain si erau atitea posibilitati sa o imbrace mai frumos,au ales neinspirat toaleta.Nu stiu,mie niciodata nu mi-au placut hainele Janinei,credeam ca nici nu prea mai face haine,auzisem/citisem ca sta la Paris si face bijuterii .
Uitati www.gardianul.ro/2008/05/22/monden-c6/mihai_traistariu_nico_si_vlad_au_fost_sabotati_-s114342.html" target="_blank">aici ce zice Traistariu.
Alina
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
SIntem la CIntarea Romaniei si nu stiu? Nu este o rautate, e parerea mea. Asa cum tu spui ca e o melodie frumoasa, eu cred ca nu e. Eu nu am numit in niciun fel faptul ca tie iti place, asa ca te rog sa te abtii sa spui ca e o rautate sa consideri o melodie o lalaiala. Si aseara au cintat chiar fals (sau sonorizarea nu a tinut cu ei).
Imi pare rau, dar chiar n-am putut sa ma abtin. Si am fost chiar blanda.
Pur si simplu m-a deranjat modul tau de a te exprima la adresa lor. Auzi, behaie...
Criss si Alex (11.05.2003)
Natasa spune:
Criss, atunci sintem chit pentru ca si eu am fost blinda :). Cit despre behait, nu stiu ce e asa urit la verbul asta, cind vocea ti-o ia pe aratura se cheama ca behai :)
Le doresc succes si sper ca lalaiala lor sa fie cea mai reusita! :) Acum, lasind gluma la o parte, tinind cont ca notele se dau dupa criterii de genul " sa nu se supere vecinul pe mine", Romania are slabe sanse sa cistige ceva!
MissParker spune:
Am ascultat si eu cantecul si mi s-a parut tare slabut...