Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Am intrat pe linkul pus de Camelia si am ascultat melodiile de acolo...sincer,mie una cea mai tare mi s-a parut cea cantata de cataretul din Lituania,iar ca si cantec vesel,comercial...cel mai mult mi-a placut cel vantat de Islanda...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Citez din memorie comentatorul TVR "Puteti vota de mai multe ori de pe acelasi telefon.Deci puteti vota de doua, trei sau patru ori" (chiar ma intrebam de ce s-a oprit la patru.) In plus, mi se pare corect ca, atunci cand suni de mai multe ori de pe acelasi telefon si regulamentul nu o permite, sa fiu blocata sau sa-mi spuna "Ati mai votat o data" chiar daca-mi ia banii pe apel, decat sa-mi spuna "Romania va multumeste pentru vot", sa-mi ia banii dar sa nu-mi ia in considerare votul.Mie mi-a multumit Romania de vreo 5 ori aseara la apelurile de pe fix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Sunt de acord cu Mirela, Romania a castigat semifinala de aseara. De departe cea mai buna, de altfel nici nu am avut cu ce sa compar, mi s-a parut nivelul slab anul asta, buriceli si miorlaituri la greu si prost gust.

Noi in Uk nu am putut vota dar la semifinala de joi se poate. Si cel mai important sambata, in finala. Oare nu toate tarile voteaza la semi? O parte la prima si alta parte la a doua...ma gandesc.

Cat despre faptul ca suntem primii, nu conteaza prea tare, zic eu, oricum dupa ce canta toti reiau fragmentele pt votare de cateva ori. Hai Romania!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Moooaaamaaa! Ce subiect fierbinte! Atat de multe pagini intr-un timp atat de scurt ! Wooow !

Pot sa votez si eu, nu-i asa?!? Nu va suparati, nu ?!?

Atunci: HAI ROMANIA!!!!!

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

aoleu,www.adevarul.ro/usr/imagini/2456-146211-clipboard09.jpg" target="_blank">asta e tinuta lui Nico?da' ce-au incotosmanat-o frate in haina de piele pe vremea asta?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"&www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",
cele mai importante clipe ale vietii mele.
O poveste cu "Mere verzi"

I've gt DC under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Un frumos cintec gen festivalul de la Amara. Mi se pare ca suna ca alte o mie de cintece lalaite (ce-i drept cu versuri ceva mai gindite decit altele) si oricit de tare m-as bucura sa cistige Romania, asta nu ar face (in opinia mea, evident) cu nimic mai valoroasa melodia. Iar daca in finala behaie cum au behait aseara (desi varianta inregistrata suna decent), atunci sint chiar jenanti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Natasa

Un frumos cintec gen festivalul de la Amara. Mi se pare ca suna ca alte o mie de cintece lalaite (ce-i drept cu versuri ceva mai gindite decit altele) si oricit de tare m-as bucura sa cistige Romania, asta nu ar face (in opinia mea, evident) cu nimic mai valoroasa melodia. Iar daca in finala behaie cum au behait aseara (desi varianta inregistrata suna decent), atunci sint chiar jenanti.

Nu vad rostul acestor rautati.
Melodia e chiar foarte frumoasa, daca nu-ti place, foarte bine, gusturile difera insa incearca sa lasi rautatile deoparte.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

SIntem la CIntarea Romaniei si nu stiu? Nu este o rautate, e parerea mea. Asa cum tu spui ca e o melodie frumoasa, eu cred ca nu e. Eu nu am numit in niciun fel faptul ca tie iti place, asa ca te rog sa te abtii sa spui ca e o rautate sa consideri o melodie o lalaiala. Si aseara au cintat chiar fals (sau sonorizarea nu a tinut cu ei).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Super piesa, super concurenti...mor de ciuda ca de aici nu pot sa-i votez si eu...
Oricum tinem pumnii pe 24 si cred ca o sa facem treaba buna, caci e cea mai buna piesa din anul acesta(parerea mea)!

Pearl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Sincer asa cum am spus si aseara...nu mi-au placut cum au cintat live acolo..ceva nu a mers...

Si frumoasa e melodia Marii Britanii...

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput