Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ma bucur ca s-a calificat si Romania. Insa mi s-a parut ca Vlad e ragusit si ca au interpretat mai prost decat acasa. Asa este? Rochia lui Nico insa nu mi-a placut deloc. Daca partea de jos mi s-a parut OK, partea de sus...uh!!!...parca era o vesta de piele... Mi s-a parut groaznica!

Rusia mi-a placut mult. Si mi-a mai placut si Slovenia, imi pare rau ca nu s-a calificat. Irlanda, uh, cu cocosul sau curcanul lor!!! Cand a inceput si Bosnia si Herzegovina, barbata-miu m-a intrebat daca sunt sigura ca am nimerit la Eurovision si nu la Circ . Apoi a decretat ca Irlanda va castiga!!!! Bine ca nu s-a calificat!

Pronostic: Rusia castiga Eurovisionul de anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Am votat si noi aseara de pe toate telefoanele din casa, mie mi-a placut prestatia Romaniei si uram mult succes pentru Nico&Vlad simbata!
Hai Romania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Fetelor comentatoare - mi-a placut topicul vostru. Trebuie sa facem unul si mai inflacarat despre finala de sambata.

Si eu am urmarit cu sufletul la gura spectacolul. Nu pot sa il ratez pentru ca ma entuziasmeaza ca pe un copil competitia asta europeana.
Dupa parerea mea, Romania a fost castigatoarea acestei semifinale.
Desi au fost cateva momente de desincronizare, Nico so Vlad au stralucit si au inspirat emotie. Mi-a placut cum era imbracat Vlad - nu insa cum era imbracata Nico. La o asemenea piesa de emotie nu mergea costumul ei de piele (care s-ar fi potrivit mai degraba unei piese de rock). Nota 5 pentru stilista care a ales garderoba lui Nico.

Pe mine Rusia m-a lasat rece. Au adus si un patinoar in scena, un patinator foarte bun si un viorist talentat. Cam prea mult - ca pentru a distrage atentia. Melodia lor a fost tipic ruseasca - melodrama cu accente de circ si tragedie. Rusul Dima a sters pe jos praful prea mult - s-a tras de maieu sau camasa ce era ...in fine tot numarul lor a fost prea concentrat, dens si teatral. Nu e genul meu.

M-am bucurat ca irlandezii cu curcanul lor a fost eliminat din prima. Un asemenea numar nu putea decat sa traga in jos seriozitatea unui astfel de concurs cu staif. Finlandezii au venit fara masca? Erau aceeasi de acum 3 ani sau mi s-a parut mie? Oare in Finlanda de geseste numai astfel de muzica? Propabil de la prea mult alcool - auzeam mai demult ca acolo se consuma cel mai mult alcool pe cap de locuitor - probabil din depresie - si de asta au trimis rockerii astia depresati.

Nu mi-a placut Belgia cu miau-haul lor - un fel de ritipitiblablubla. Parca era un cantec de gradinita.

Diva poloneza m-a amuzat teribil. Asa de mult solar incat parea ireala. Plus o voce care suna sintetic, extensii la gramada si dinti falsi. Asta mi-a inspirat - ca or fi ai ei - sa ii traiasca.

Olanda a iesit si anul asta chiar din semifinala. Prestatia lor insa a fost modesta si chiar anosta. Anul asta au venit cu un cantec turcesc - sugudum - sa dam din buric - insa nu i-a prins deloc iar Hind (cantareata lor) nu avea stralucire. Parea obosita.
Evident, olandezii pun de-o drama acasa- - ca de fiecare data dau cu oua sparte in Eurovizion - si pe estul europei - jelindu-se ca au si vai - e doar concursul estului si vestul (nobilimea adica) ar trebui sa ii boicoteze. Jenant.

Grecia nu mi-a placut. Deja vu. O mita cu picioare frumoase si o melodie de duzina. Nicidecum nu aduce cu cea care a castigat acum 2 ani concursul.

Moldova au ratat finala pentru ca au trimis un cantec care nu are trecere la astfel de concursuri. Desi incepuse foarte bine - s-a pierdut pe drum. Vocea ei era acoperita de muzica si scena a fost foarte statica. (inclusiv canapeaua) Pacat. Un Zdob si Zdup ar fi fost mult mai inspirat.

cam asta mi-a ramas in minte.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Am votat si eu aseara, cel putin de vreo 5 ori, cred....Am inteles ca se poate vota de mai multe ori de pe acelasi telefon.
Cred ca Romania s-a prezentat foarte bine aseara desi, din punctul meu de vedere, a avut cateva minusuri.De exemplu, vocea lui Nico a patinat putin la un moment dat si s-a auzit asta foarte bine.Rochia ei n-a fost dintre cele mai reusite (apropo, a fost creata de Janine).Apoi nu mi-a placut ca nu s-a vazut deloc pianul!Daca n-as fi fost informata in avans , habar n-as fi avut ca e si Andrei Tudor pe scena! De asemenea, jocul de lumini a fost superb dar a lipsit cu desavarsire! Sau o fi fost dar n-a fost prins ca lumea in cadre.Habar n-am!Eu una n-am vazut nimic! E adevarat ca melodia este foarte frumoasa si cei doi canta superb, dar am fost putin dezamagita de prezenta scenica.S-a pus accent pe interpretare si atat! Oricum, au fost eleganti si cred ca e una dintre cele mai bune melodii din concurs.
In rest, a fost un adevarat exercitiu de vointa sa urmaresc Eurovisionul! Au fost unii de-a dreptul penibili! (Estonia, Belgia,Irlanda).In schimb mi-a placut Moldova (dar fara ursulet si canapea ).Si mi-a placut foarte mult Norvegia! Superba melodia!In rest, foarte mult show si foarte putina muzica!
Romania nu a iesit aseara pe locul doi, asa cum gresit se poate crede!Clasamentul semifinalei va fi facut public abea in seara finalei pt a nu influenta voturile din finala.Apropo, Romania intra prima in concurs!Sa le tinem pumnii lui Nico si lui Vlad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Faptul ca intra prima in concurs nu stiu daca e chiar asa de bun augur,sa nu uite lumea melodia pana la final...
N-am vazut cum erau imbracati,ca am avut musafiri,dar sambata nu mai ratez!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdaniela spune:

Si eu ma bucur pentru reusita lui Nico si Vlad. Mi-a placut melodia de prima oara cand am auzit-o. Sper ca piesa sa aduca Eurovizionul in Romania. Daca nu, macar sa nu se faca prea mare valva ca cei doi nu au reusit. Le tin pumnii si abia astept sa vad finala sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Nici eu nu cred ca e de bun augur faptul ca-s primi, dar asta e! Rochia lui Nico se poate vedea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Au fost buni, ma bucur pentru ei, sper sa castige desi stim foarte bine cum se voteaza...
Despre caricaturile din concurs... no comment. Chiar unii nu isi dau seama cat de penibili sunt?

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Oare nu-i dau o alta tinuta lui Nico pt simbata?
Zau,e grosolana,nu stiu nu se potriveste cu melodia.Oare nu ne citesc?

Cine gaseste undeva oficial ca putem vota de pe acelasi tel de mai multe ori?
Sotul meu isi amintesteca a vazut pe undeva scris(cica intr-un ziar in metrou)ca de sunat se poate suna,ei zic ca apelul e luat dar cica de numarat se numara numai un apel de pe fiecare numar,cam asa.
Tre'sa stim exact daca inrosim tel simbata seara .

Nu stiam ca-s primii si asta e cam in dezavantaj pen'ca unii poate nici nu s-au instalat bine in fotolii,altii tocmai au pus berea in halba si au ratat inceputul,etc .In fine,atita ghinion sa fie!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Danezii nu au transmis show-ul si eu nu am putut vota si m-am mai pus sa scriu unor romani din Dk sa-si aminteasca de eurovision si sa voteze.Am vazut la un program suedez,nici nu am inteles prea mult...

Felicitari Nico si Vlad,mi-au placut amandoi.Nu stiu daca e neaparat o melodie castigatoare dar nici nu ne fac de rusine.Sotul meu i-a apreciat vocea lui Vlad,el sustine ca a cantat mai bine decat Nico.

Sper sa transmita macar finala,ca asa putem si noi vota.

Rusia nu mi-a placut dar s-a calificat.Melodia draguta dar el a falsat mult.
Israelul,mi-a placut.
Olanda,pacat ca nu s-a calificat,vesela si draguta melodia.
Irlanda si toti mascaricii de ieri,ce ma bucur ca nu s-au calificat.Incepuse sa devina un trend mascarea la eurovision si melodii fara sens si fara voci.
Belgia,m-a amuzat copios tipa si pacat ac are voce dar melodia naspa.

Mai mi-a placut ca s-a cantat in limba romana si alti concurenti au cantat in limba lor materna.Parca de data asta a fost eurovisionul de alta data.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput