Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC

Raspunsuri - Pagina 163

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Criss75

Ma gandesc acum ca poate daca ar fi mers Catalin Josan cu "Run away" am fi luat mai multe puncte, fiind o melodie mai comerciala.

Criss si Alex (11.05.2003)

Eu nu stiu cine e Catalin Josan dar am vazut ca tendinta noastra e de a trimite nume sonore,ma rog,voci bune si cu vekime,cum se zice .Nico a zis ca isi doreste de 6 ani sa mearga.
Am vazut ca si alte tari au trimis nume cunoscute la ei...desigur,nu-i obligatoriu.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by april

daca si cu parca.....nu stim ce s-ar fi intamplat daca mergeau altii...parerea mea e ca avem muuulti "prieteni"

Mda, multi "prieteni" si o imagine de cacao la care au contribuit mult romanasii nostri de afara. No ofence.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by Criss75

Ma gandesc acum ca poate daca ar fi mers Catalin Josan cu "Run away" am fi luat mai multe puncte, fiind o melodie mai comerciala.

Eu nu stiu cine e Catalin Josan dar am vazut ca tendinta noastra e de a trimite nume sonore,ma rog,voci bune si cu vekime,cum se zice .Nico a zis ca isi doreste de 6 ani sa mearga.
Am vazut ca si alte tari au trimis nume cunoscute la ei...desigur,nu-i obligatoriu.

Alina

http://www.youtube.com/watch?v=6wgC0U3bnZY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Natasa, mie personal mi-a placut mult melodia (mai mult decat a celor de la Biondo). Iar aseara prestatia a fost mult peste alte 20 care au participat la finala.
Iar EBU a afirmat valoarea ei si a interpretilor.

Si acum consider ca a trimite un cantec cantat de alti doar ca sa obtinem eventuale voturi nu este corect. Suntem romani si indiferent de ce se intampla trebuie sa ne tinem fruntea sus cu decenta si demnitate.
Chiar nu avem nevoie sa ne schimbam hainele daca imaginea generala e la fel....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si totusi nu a castigat nimeni cei 50 E?
Se pare ca discutia a luat o tenta politica din pacate. Totul se cam leaga de politica in ziua de azi.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

quote:
Originally posted by Natasa

quote:
Originally posted by Sheannamp

Din pacate mie mi-a cazut netul si nu am mai putut participa la comentariile voastre.

Imi pare rau, dar eu asta am vazut in votul de aseara......

Dar in votul din tara cind s-a ales melodia pentru Eurovision si a iesit scandal ca au impins lalaiala astora in fata iti amintesti? Sigur, concursul se bazeaza pe relatii de buna vecinatate sau de frica (sa nu ne taie rusii gazele :)), dar in concursul din tara au fost melodii care iti ramineau in minte si ei au trimis pe cine au vrut. S-a vazut in anii trecuti ca am putut iesi si pe locuri decente daca melodia a fost de retinut, din pacate anul asta cred ca am luat exact cit am meritat!

Natasa, absolut de acord cu tine.
Pur si simplu melodia nu a placut.
Nu a fost o melodie facuta pt eurovision.
Acum 2 ani cind ro a venit cu un cintec potrivit pt eurovision, s-au vazut rezultatele.
Englezii si germanii pe cine sa mai dea vina ca an de an sint in coada.
Dar asa sintem noi romanii, cind nu facem treaba buna, sint de vina altii...
Poate nu ne agreaza bulgarii si ungurii, insa eu cred ca daca melodia era buna primeam suficiente voturi de la belgia, suedia, finlanda, island,norvegia,etc, adica de la tari care nu cred ca au neaparat ceva cu noi.
Oricum eurovision e un show unde telespectatorul vrea sa se distreze, sa simta ritm, sa danseze,.....cel putin asa am inteles eu in ultimii ani.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by ile77

quote:
Originally posted by Natasa

quote:
Originally posted by Sheannamp

Din pacate mie mi-a cazut netul si nu am mai putut participa la comentariile voastre.

Imi pare rau, dar eu asta am vazut in votul de aseara......

Dar in votul din tara cind s-a ales melodia pentru Eurovision si a iesit scandal ca au impins lalaiala astora in fata iti amintesti? Sigur, concursul se bazeaza pe relatii de buna vecinatate sau de frica (sa nu ne taie rusii gazele :)), dar in concursul din tara au fost melodii care iti ramineau in minte si ei au trimis pe cine au vrut. S-a vazut in anii trecuti ca am putut iesi si pe locuri decente daca melodia a fost de retinut, din pacate anul asta cred ca am luat exact cit am meritat!

Natasa, absolut de acord cu tine.
Pur si simplu melodia nu a placut.
Nu a fost o melodie facuta pt eurovision.
Acum 2 ani cind ro a venit cu un cintec potrivit pt eurovision, s-au vazut rezultatele.
Englezii si germanii pe cine sa mai dea vina ca an de an sint in coada.
Dar asa sintem noi romanii, cind nu facem treaba buna, sint de vina altii...
Poate nu ne agreaza bulgarii si ungurii, insa eu cred ca daca melodia era buna primeam suficiente voturi de la belgia, suedia, finlanda, island,norvegia,etc, adica de la tari care nu cred ca au neaparat ceva cu noi.
Oricum eurovision e un show unde telespectatorul vrea sa se distreze, sa simta ritm, sa danseze,.....cel putin asa am inteles eu in ultimii ani.

Ile, mami de Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Nu a sustinut nimeni de aici ca melodia noastra era cea mai buna si merita votata intre primii. Melodia noastra nu era melodie de locul 20 oricum. A fost net superioara multor melodii care s-au clasat inaintea noastra. Sa inteleg ca spaniolii au cantat mai bine ca romanii? Sa fim seriosi!!
Nu am avut melodie pt locul 1 la Eurovision dar nici de locul 20!!.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Originally posted by serenity

quote:
Originally posted by LiliaToma

quote:
Originally posted by serenity dar ca sa va placa o ingatuita si lesinata de melodie ca a Rusiei e prea de tot ..

Nu vad cu ce e mai frumoasa melodia lui Vlad cu Nico? Mi se pare ca si unii si altii au voci frumoase, dar Rusia s-a priceput mai bine si la show, si sa nu uitam ca si asta conteaza la Eurovision...
DA, eu ma bucur ca a castigat Rusia!
Dar imi pare rau pentru Romania...
Si mie imi pare rau pentru Nico si Vlad , daca s-ar fi votat valoarea unei melodii , atunci Romania ar fi fost in top 10 si direct calificata in finala de anul viitor .
Inteleg ca " de gustibus non disputandum" si poate ca sant unii care chiar le-a placut unul ca Bilan ...cu cea mai tipata si lesinata melodie ..hmmmm , parerea mea , dar Rusia a aratat inca odata Europei sau lumii intregi ce inseamna politica pumnului pus in nas ...
Retragerea Romaniei de la o asemenea competitie de doi bani este o buna idee , subscriu in totalitate , pentru ca Romania nu va castiga niciodata , nici daca ar avea cea mai senzationala melodie .
O zi buna , aia care o fi ...

Daca tot s-a ajuns sa discutam despre asta, tin sa reamintesc ca Rusia nu s-a nascut de anul trecut!Aproape in fiecare an a participat si Rusia la Eurovision, si pana acum niciodata nu a castigat, de mai multe ori statea pe locuri 20 si ceva....Si avea si concurente cu picioarele luuungi de tot, si voci mai bune ca lui Nico etc., asa ca mai bine sa tacem si sa acceptam ca nu suntem capabili sa facem o melodie care sa ne reprezinte bine pe scena.

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

A, si ca fapt divers, acum 3 ani(sau nu tin minte exact) a castigat Ucraina...hmmm oare ce interes politic a avut Ucraina, avand in vedere ca si Rusia a participat atunci in concurs(si a ajuns pe locul 20 si..)...sau alte tari mult mai "dezvoltate" politic?!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Atata vreme cat voturile sunt pentru grup zonal ete un raspuns simplu. Ucraina Bielorus, Rusia si tariel baltice plus tarile slavone duc in acelasi grup. Ce este greu de inteles? Matematica nu tine cont de grup dar daca ai un grup matematica este pura 12+12+12+...+12 se aduna. Daca este o singura tara ai sanse la un 12 ( a se vedea Moldova). De aceea am precizat ca nu s-a tinut cont de valoare ci de grup. Ori in acest caz nu mai este un concurs muzical ci un kitsch.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput