Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

se pare ca sunt singurica pe aici....dar acum reusesc si eu sa mai scriu cate putin...deja maruntzica mea nu mai are rabdare...si trebuie sa merg imediat sa o culc....

totuli ce intamplare....nu stiu daca eu rezistam sa nu-i zic cateva...

sunt o idioata!!! tocmai mi-am facut copilul sa planga....s-a saturat saracuta pe paturica si cand mi-a simtit mana a dat sa se ridice in fundulet si eu am tras-o pe burtica... nu stiu daca s-a lovit la manuta s-a speriat, sau a plans pt ca nu am ridicat-o... a plans cu suspine si a adormit suspinand...ma simt atat de prost....oooffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

ooooooooooooo, micuta, sa-i treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

merg sa ii fac papa si sa fiu langa ea cand se trezeste.pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Totuli urata intamplarea din parc! Si cand ma gandesc ca si firea mea e asa ca tine...exact asa ma vad si eu reactionand...
Oricum, ar trebui sa se gandeasca femeia aia ca si ea a crescut un copil si nu-i usor!

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Noi va lasam acum ca mergem la vaccin

Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika.maria spune:

inteptura usora pt bebe si un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata ..vin repede sa beau o cu voi si tb sa plecam ..azi e ziua mare... mergem la nenea cardiolog..sa vedem ce zice speram bine
nu prea am apucat sa citesc din urma ...

va multumesc tuturor de complimente !!

aa si era sa uit minte bolnava..

la multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua onomastica (inclusiv a mamei mele..pacat ca nu ma citeste..s-ar minuna)si copilasilor care au mai adaugat o lunita...

Stefania X2 (22.12.07), eu, broskutz :) ,
+/-4 lunite,...si dupa 4 lunite
Nasterea unei stele...numita Stefania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata!!

iasmi sa trezit cam devreme ...la 9.... si mie imi este un somn...
revin!!!

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

http://porcusorul.com/porcusor/mic/bb_yasmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

neata!! buna cafeaua stef
am visat azi noapte ca am fost la eco si mi s-a aratat un cuculet de toata frumusetea.... La mine visele sunt cam invers... hihihi... deci sper sa fie pasaricaaaa

Ank Raul 17.10.2007
si 10+
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Multumesc fetelor care ne-au vazut pozele si ne-au facut complimente . Mai ales ca eu sunt din categoria celor care va privesc pozele dar cum nu prea postez nici nu am avut ocazia sa va spun cat de mult va admir si eu toti bebelusii. Toti sunt foarte scumpi si in acelasi timp fiecare are ceva special, asa incat il recunosti dintr-o mie.

quote:
Originally posted by popbianca

felici,cred ca e prima data cand te citesc ....am vazut pozele cu scumpica ta ,e tare dulce...mai incape in ladou?si noi avem la fel da nu mai incape...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

bianca noi am achizitionat caruciorul atunci cand Lorena a implinit 4 luni, si foarte incantati am pus-o direct in scaun. Peste cateva zile dupa, mi-am facut timp sa citesc cu atentie instructiunile si am fost mirata sa vad ca scaunul era recomandat abia dupa 6 luni desi fetita mea ajunge cu capul peste cercul ala de la perna de bebelus...trebuie sa ii trag bine funduletul in jos ca sa se incadreze in spatiu si intra la fix...daca mai creste un cm o sa stea cu capul stramb In landou incapea atunci la fix, acum cu picioarele indoite. Apoi am zis hai sa respect instructiunile si am incercat sa folosesc landoul desi fetita mea e tare activa si curioasa sa vada lumea. Nu a avut mare succes asa ca acum il folosesc doar daca isi face afara somnul acela lung de 2-3 ore la pranz. Ea doarme mereu la plimbare macar juma de ora, dar doarme bine si in scaunel...Acum caut pe la magazinele miniblu umbreluta de soare dintre accesoriile caruciorului si nu o gasesc :(.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput