Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 7
iuli-ana spune:
ENI,'neatza!
Buna cafeaua ta!!!
LA MULTI ANI TUTUROR CONSTANTINILOR,ELENELOR SI BEBELUSILOR CE ISI ANIVERSEAZA AZI LUNITA IN PLUS!!!
Poftiti la ,azi facem cinste!!!Pt bebelusi mancarica bio si mult laptic!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
g24hit spune:
Iuli-ana daca tot faci cinste mai beau o cafea si de la tine si o bucata de pizza ca tot mi-e foame.
g24hit spune:
quote:
Originally posted by popbianca
nu mai vb de mancarea bebeilor ca o iau razna....in fiecare zi fierb cand una cand alta...si ea nimic...mai mult de 70-80 gr..nimic,cand ar trebuia sa depaseasca 100 gr cel putin
de lapte nici nu mai vb....bea tot 150 ca si acum 1 luna,ca si acum 2 luni
mai am o intrebare...cand o sa putem sa-i dam copilului in manuta un biscuite?cu pufuletii e ok??
ma duc si eu sa fumez o tigara si apoi... in pat langa sot
va rog nu ma uitati cu
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
si la noi e la fel cu papa....a mea nu mananca nici macar atat,ia vreo 2-3 lingurite si gata....lapte 120-150ml....a avut si ea 3 zile cand a mancat bine si ce m-am mai bucurat...am zis ca ne-am revenit...da de unde....
gianina spune:
Buna dimineata,
astazi este ziua de nume a fetitei mele asa ca fac cinste cu pentru mamici iar pt bebelusi avem laptic, piureute de fructe si legume. sa serveasca fiecare ce doreste!!!
pentru Elena (alfa anca), Eva-Elena (adra bell) si Elena Sabina (pussi)..sa fiti sanatoase si norocoase!
eu nu am mai scis de multa vreme..am avut ceva probleme..fetita mea cea mare si-a fracturat mana, saptamana viitoare poate ii scoatem ghipsul sunt deja 6 saptamani de cand il are! A fost tare greu!
Adelina este bine, am implinit jumatate de anisor..nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul! Am inceput si noi diversificarea pe la 5 luni..papam cu placere fructe si cereale.De cateva zile ii dau si piureut de legume.. asta nu prea ne place. Este un copil tare bun si vesel..cel mai mult se bucura cand isi vede surioara..i se lumineaza fata de placere!
Pup mamicile si bebelusii si va doresc o zi frumoasa!
Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)
iuli-ana spune:
Desigur,Eni!!!Pofta mare!!!
Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni
logam spune:
quote:
Originally posted by popbianca
nu mai vb de mancarea bebeilor ca o iau razna....in fiecare zi fierb cand una cand alta...si ea nimic...mai mult de 70-80 gr..nimic,cand ar trebuia sa depaseasca 100 gr cel putin
de lapte nici nu mai vb....bea tot 150 ca si acum 1 luna,ca si acum 2 luni
mai am o intrebare...cand o sa putem sa-i dam copilului in manuta un biscuite?cu pufuletii e ok??
ma duc si eu sa fumez o tigara si apoi... in pat langa sot
va rog nu ma uitati cu
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Buna dimineata! Multumimi de cafea ca azi au facut cinste mai multe mamici( si de le bem pe toate va fi vai de somnul nostru la noapte!)
Bianca, eu nu stiu cand se dau in manuta la bebei cate un biscuit sau pufulet, dar acum cred eu ca e prea devreme, sa nu se rupa bucatele si sa se inece. Eu ii dau in manuta cate o bucata de varza cruda, mar mai tare, oricum ceva care sa nu prezinte pericol, dar sa ii si placa.
Si maica, tu fumezi cu bebe mic? Sau nu mai alaptezi deloc?
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
logam spune:
tuturor Elenelor, Constantinilor si bebeilor sarbatoriti azi! Sa creasca mari, sanatosi si fericiti!
Luminita, mama de sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze sorinutza mica
erika.maria spune:
buna dimineata!
ce intamplare nasola in parc, asa sunt unii oameni lipsiti de orice simt NO COMMENT!
eu la cafea si bb somnik, LA MULTI ANI~sarbatoritilor de azi
Humana 2 intr-adevar este mai gros dar la noi merge prin tetinele chicco cu flux rapid, curge super, +2 masuri cereale, adik 210 apa+laptik si 2 mas cereale, 250 lichid care curge super bine
va poopam, merg sa mai citesc
mami si bb erica(09.12.2007)