Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna dimineata!

MIHUTA, eu cred ca Sophia e mare acum, are si ea personalitate, cred ca asa se intampla cu bebeii hraniti natural; vezi tu, cei hraniti cu lapte praf au simtit alte gusturi de la varste mai mici si cred ca s-au obisniut mai usor...sau nu?!
eu nu ma mai vait acum, Alessutza mea papa cam asa:
- 7 - 170 lapte cu 2 mas cereale;
- 10- 150-160 COMPOT DE FRUCTE mixate cu cereale/branzica - asta e marea problema, ca nu papa fructele crude, da sa vomite de multe ori daca ii dau crude; papa crud doar pepene galben si putina banana;
- 13-14 - 180-220 piure de legume, cand are carnitza papa220, ii dau carnita de pui sau manzat, ii mai pun si branzica atunci cand nu e carne, sambata ii bag si out; piureul il papa mai fluid ca o smantana curgatoare, altfel nu doreste;
- 17 - iaurt - 200+ cereale - cu iaurtul am facut asa - era per in care nu vroia fructe si ii dadeam dimineata o zi fructe fierte/crude, o zi iaurt, iaurtul ii place, s-a obisnuit cu el si pe urma l-am mutat la ora 18; ii mai pun in iaurt putina banana/nectarina/branzica
-21.30- 200 laptic + 2 mas cereale.

Cam asta e, a fost greu, dar am reusit; e atenta la masa, cat poate, casca gurita inaintea linguritei, eu ii cant, ii zic iiimmm, iiimmm, yami, yam si face si ea la fel....asa papam noi; insa cu tot papatul asta, fata mea a luat luna asta 190 de grame. Specific- cu cea mai mare placere papa supa- piureul, apoi vin in ordine iaurtul si fructele...de n-ar mai fi!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Ellis,fata mea cand vede fructe se lasa de papat...
Nu mai stiu ce sa incerc,banana ii dau rar si fff putin,mar copt nu-i place,piersica nici atat,cica pepene galben sa nu-i dau inca...Cand vine ora 10 si tre' sa papam fructe,ma apuca jalea.

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/34Luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Neatza!
Adra,felicitari pentru ambele evenimente! vazut pozici....asta mi-a placut mult.. http://good-times.webshots.com/photo/2278586330101682984vPlbVb == 2 frumoase

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

IULIANA, morcovul fiert constipa cel mai tare, crud nu, marul copt si banana; ca sa iasa bine e bun cartoful, para.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adinag

Adra, asta inseamna ca eu am ramas singura fara acte pe aici?

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

...nu ai ramas singura,mai sunt si eu...in aceeasi situatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by popbianca

deci chiar nimeni nu foloseste humana 2 cu biberoane e Avent ??

Nici eu! Alexia papa Humana 2, dar cu bibe chicco cu tetine cu fanta: http ://bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=CH623 Poate merg tetinele astea la biberoanele tale?

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

totulii, mama..e f urat ce ti s-a intamplat.si eu sunt de aceeasi parere, ca trebuie sa fii altfel ca sa poti razbate in Bucuresti, unde, no offense, multa lume e asa. si rea.
si la mine a inceput intr-o zi sa se burzuluiasca o bunica pentru simplul motiv ca i-am zis nepotelei ei, care venea spre carucior, sa nu-l trezeasca pe bb..tanti mi-a zis mie, ca ce-s cucoana..iaca, da sunt cucoana..bine, dar nu a avut amploarea a ceea ce zici tu, nici pe departe.

auzi la BB..ora 9..da de 6 juma ce zici???la ora 9 al meu se trezeste a doua oara..

dany, si pe mine ma enerveaza nan2..ala..

miha, te rog frumos sa mi-l dai si mie putintel pe robert incoa..ca si eu sunt cu mancarea gatita..insa singura nu prea biruiesc..acu am o chiuveta pliiiiiiina de vase..stomacul imi chioraie de foame,..si io stau pe DC..halal sa-mi fie!

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by popbianca

deci chiar nimeni nu foloseste humana 2 cu biberoane e Avent ??

Nici eu! Alexia papa Humana 2, dar cu bibe chicco cu tetine cu fanta: http ://bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=CH623 Poate merg tetinele astea la biberoanele tale?

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

si noi tot cu cele de la chicco...nu accepta altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by creem

Aralia, vreau si eu retetade tort de crema de zahar ars...

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)

Poze Maria Sofia

http://www.reteteculinare.ro/reteta_saptamanii/71-tort_din_crema_de_zahar_ars/
asta e, si e super! Eu am facut mai multa crema la tortul asta, ca sa fie mai bun...

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

65

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani

Mergi la inceput