Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
Sorinutza mea a mancat azi putin piure de legume, dupa ce cateva zile nu a vrut nimic. Cred ca am descoperit ce-i place mai tare: morcoveii. Are ceva daca ii dau mai des morcovi amestecati cu cate ceva?
Morcovul poate sa constipe sau daca e in exces poate colora pielea in portocaliu.
![](icon_smile_big.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Pur si simplu m-am abtinut cu greu sa nu-i spun ceva mamicii respective. Stiu ca fiecare isi creste cum vrea bebelul, dar parca simteam cum sufera puiutul ala mic. Soarele chiar ardea.
La mamicile astea degeaba le zici ceva ca oricum vor face dupa cum vor ele,eventual te alegi si cu o privire chiorasa sau o injuratura.
![](alcool.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by totulii
uitati ce patesc eu, sunt tare necajita caci simt ca lumea o ia razna si rautatea ia proportii si situatia pare ca nu se va ameliora prea curand.
![](socat.gif)
Am ramas fara cuvinte citind ceea ce ti s-a intamplat...Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...Acum ma gandesc ca eu i-as fi zis ceva cucoanei,dar nu poti sa stii niciodata cum vei reactiona intr-o anume situatie.
Ma gandesc ca ar fi trebuit sa chemi politia,dar mai mult decat a facut sotul tau nu cred ca faceau nici ei...
![](images/user_woman.png)
adinag spune:
quote:
Originally posted by creemquote:
Originally posted by adinag
Ah, globulelehomeopate se iau in manuta, se deschide gurita lui bb (o face el de obicei) si le bagi in falca, sa zic asa... cu o miscare scurta si precisa!
gata... :-))
cu jumate de ora inainte si dupa fara laptic sau altele!
Adina, eu stiu ca homeopatele nu se ating cu mana ca isi pierd din proprietati, iar niste cu niste bilute asa mici se poate inneca bebe. Noua ne-a zis sa le dizolvam in 5 ml de apa si i le dau cu lingurita...mai si varsam un pic pe langa
Ecaterina o mamica fericita deMARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
Globulele homeopate 100% seiau cu mana (de la dr. homeopat e asta...), nu se iau cu linguurita de metal, bb nu se ineaca (nu stiu de nici unul caruia sa i se fi intamplat asta, ai mei amandoi au luat). Nu se dizolva in apa pe cat posibil, ideea este sa nu se inghita ci sa se dizolve pe cat posibil in gurita. De aia se pun sub limba (insa aici bb le scuipa pmai usor afara), sau in punga obrazului, unde raman si sunt si mai usor de bagat. La picaturile hom. tot se zice sa nu le inghiti imediat, ci sa le tii ca. 1 minut in gura.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristi07/cristi07.jpg)
cristi07 spune:
La multi ani:
Eva Elena
Elena (alfa-anca)
Adelina Elena
Elena Sabina
Daria Elena
...si mamicilor care poarta nume de sfant.
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
xelanoimis spune:
totulii, vai ce intamplare urata.
Cred ca si eu as fi ramas blocata, iar apoi m-as fi gandit o gramada cum ar fi trebuit sa-i sar la aia in cap. Oricum e plin de nebuni pe strazi si in parcuri. Unde ma plimbam eu, e o singura banca desalata si nu mai spun de cate ori doarme pe ea cate un betiv sau isi intinde gunoaiele un vagabond care scotoceste prin tomberoane. Asa ca am ales sa nu ma stau pe acolo. Mai bine evit eu situatiile neplacute decat sa-mi fac sange rau mereu. Cand ma gandesc ca inainte de a se naste Andrei, chiar imi placea Bucurestiul... il vedeam doar seara si in alte situatii.
Acum vad toate mizeriile aruncate in strada sau in parcuri, bancile lipsa, rablele abandonate, masinile parcate aiurea de nu poti nici traversa, oamenii nebuni cu reactii dubioase, cainii vagabonzi, parca nu mai avem si noi nici un locusor linistit.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana8188/oana8188.jpg)
oana8188 spune:
totuli din pacate stiu si eu foarte bine cum e sa fii intr-o astfel de situatie; cel mai rau lucru e ca nu poti scapa de frustrarea de a nu fi facut mai multe, desi, sincer, cred ca ai reactionat cel mai "safe" posibil pentru tine si mai ales pentru puiul tau. Eu, mai nou, m-am invatat sa nu mai tac, dar asta acum, dupa ce am tot trecut prin situatii de astea: eu as fi sunat la Politia comunitara exact in acel moment, numai sa o vad cum reactioneaza
Si tot din seria "ce m-as transforma in Xena": ma duc la supermarket, la raionul cu hartie igienica sa cumpar niste servete de bucatarie; gasesc o ditamai stiva, cum se fac alea pe mijloc, si o inconjor pe toate partile in cautarea unui pret care nu exista; intreb pe tanti de acolo: cat costa? tanti imi spune in zeflemea cat e si imi mai precizeaza ca era pret la raft si eu nu l-am vazut; ii zic: eu stiu ca daca ai un produs in magazin trebuie sa ai pret pe el.
Dupa chestia asta tanti incepe sa comenteze in urma mea cu o alta colega , la distanta de 2 raioane, asigurandu-se ca aud tot ce zice: Auzi, draga, de ce nu ai pus pret la insula, ca uite, ma admonesteaza o clienta, mai, ca ea asa stie, ca trebuie sa fie pret aici!
Aialalta: Ei, na! Da' ce? Nu vede pret la raft?? Imi inghit comentariile, ca nu am chef de scandal si merg mai departe; la 5 minute dupa chestia asta o vad pe tanti respectiva cum tinea "sedinta" cu altele 4 intr-un colt de magazin si cum se uita la mine si radeau in hohote, iar una dintre ele zice: Ce proasta!!
La faza asta m-am infuriat de tremuram de nervi!!
"Norocul" ei ca la casa am dat de sefa de magazin, care ma stie din vedere ca fac des cumparaturi acolo si ii povestesc toata faza; s-a dus glont si a chemat-o pe aia sa isi ceara scuze si evident ca aia a negat tot si a zis ca nu era vorba despre mine! Da' macar m-am simtit razbunata!
Hai ca m-am lungit!totulii ce ai patit tu e mult mult mai grav; data viitoare sa chemi Politia macar sa bagi un pic frica in nesimtita aia! Si ne miram de ce cresc unii copii atat de nesimtiti si de cruzi...
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
pufulet74 spune:
Dragele mele,
Nu am mai scris de mult timp, imi pare rau si sa stiti ca nu v-am uitat
Am incercat sa citesc cit de mult din ce ati scris dar nu sunt la zi :(
Multumim ca ati intrebat de noi :)
S-au intimplat mult la noi si de aceea absenta indelungata. Eu m-am angajat 4 ore pe zi, lucrez de acasa insa e foarte solicitant si cu piticul in zona, alea 4 ore le fac cam in 8 de fapt. Apoi sunt pe ultima suta de metri cu lucrarea de licenta, in iulie mai am de dat un examen pentru job, asa ca nici nu am timp sa mor, vorba aceea.
Cea mai acuta problema a mea e somnul in momentul asta, vorba aia, dau un regat pentru 2 zile de somn...
Joshua mie e bine, creste, am inceput diversificarea pe la 5 luni si jumatate desi initial am zis ca stau fix pina la 6 luni. Insa la 5 luni jumatate incepuse sa se trezeasca noaptea tot la doua ore si nu am mai rezistat.
Am inceput sa ii dau seara cereale cu laptic de la mine. De vreo 5 zile am inceput si cu legumele la prinz.
La inceput a fost foarte interesat de nou insa acum face figuri destul de urit si ma dispera...
Ieri de ex am facut piure de cartofi, cu morcov, dovlecel si 2 firicele de ceapa verde dar s-a uitat asa de in scirba la ele ...
Ii adaugasem ceapa pentru ca inainte cu o zi nu mincase si am zis hai sa schimb un pic gustul ...
Si dupa ce folosesti o bucata steamer, un blender si inca vreo 3 vase pentru o jumatate de farfuriuta de mincare si se uita la ea asa iti vine sa iti iei cimpii .. :)
Altfel, stam in fundulet sustinut, se intoarce de pe burta pe spate dar invers doar de 4 ori a reusit performanta. Bate din palme si am observat ca incepe sa se joace cu jucariile, nu doar sa le bage in guritza.
Am mai adaugat poze noi, le gasiti la semnatura.
Va pupam si sper ca sunteti bine si voi.
------------------------
Flory de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dany26 spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
[
Si dupa ce folosesti o bucata steamer, un blender si inca vreo 3 vase pentru o jumatate de farfuriuta de mincare si se uita la ea asa iti vine sa iti iei cimpii .. :)
------------------------
Floryde
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
IDEM flory!!!
va pup dulce fetelor!
![](pupic.gif)
bb yasmi:de 2 sapt face kk singur in fiec zi...si cateodata si de 2 oori deci sunt super fericita!!!!!!!!!!!!!!!dar cu voma nu s-a rezolvat...
andrei transpira de vreo 3 luni f tare pe caput....si i-am facut analizele sangelui si nu are nimic
![](alcool.gif)
nu am mai intrat pt ca si noi stam mult afara -deci nu am timp nici sa citesc...decat acum acest cap 64...iar cand stam in casa preparam papa sau mai maraim ca nu suntem tinuti in brate si plimbati in toata casa.....etc....
imi place la nebunie vremea asta ca il pot imbraca la maneca scurta si pant. scurti!!!!
in rest suntem bine,luni am facut vaccinul si are 7,8 kg si 70 cm -la 6 luni!
masa de fructe a inceput sa o pape f bine adica 180-200 g.
iar si cu cea de legume si carne am gasit cum sa il pacalesc:i le pun in bibe 120 gr piure + 80 ml supa +2 masuri lapte praf +210 ml si le papa f bine de 5 zile!!!!!
cumva nu ar trebui sa ii dau mereu cartof in legume?ii face rau atata amidon?ca eu mereu i-am pus adica 1/2 din piure are cartof....
dr ma tot streseaza sa iau carne si oua de la tarani dar daca nu cunosc pe nimeni nu am incredere in cei din piata...voi de care ii dati?
pot sa ii dau in timpul zilei-afara suc mar in loc de ceai?sau suc mar amestecat cu ceai?
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
apropo fetelor care fol. NAN 2 mie mi se pare groaznic pt ca face f f foarte multa spuma....si nici nu se dizolva prea bine....iar spuma aia cred ca le provoaca gaze nu?dureri de burta...
mai mentionez ca de o sapt zice mama f clar cand plange si alaltaieri a zis si papa de cateva ori!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007