Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 3
bamboletta spune:
Neata
Antonia inca doarme asa ca am putin timp liber ce ma enerveaza reclama de la pampers
Danduda-vazut cataratoarea si Antonia la fel face
Marani-va pupam
Aelita-nastere usoara
Laura-cand a avut Antonia DA ii dadeam "zyrtec" ati incercat?multa sanatate
Iulia-Stefy-multa sanatate printesei,DA=dermatita atopica
Acs-offf imi pare tare rau,multa sanatate bursucului
fug a facut ochi
Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
shoshika spune:
LA MULTI ANI, CONSTANTINI SI ELENE!!!
Acs, multa sanatate lui Victor si-mi pare rau ca e bolnavior...
Noi de-abia ne-am trezit... Niste puturosi. De cand cu caldurile astea Tudor adoarme dupa 12 in fiecare seara.
Acs, intrebai de Tudor... Va spun repede, repede, cat ma mai lasa la calculator... Urca singur treptele pana la etajul 4. Il urmaresc fix in spatele lui, dar m-a uluit cand l-am vazut prima oara. De doua, trei zile refuza sa mai manance legume. In rest, stam mai mult pe-afara si alearga de ma zapaceste. Daca nici asa nu slabesc...
Va pup pe toate!
dandusa spune:
La multi ani,Elene si Constantini
La multi ani,Dianocica
Laura,
imi pare rau ca se chinuie Dani cu mancarimea...,sincer am tot citit la voi de DA,dar nu stiam ca-i asa pacatoasa...,ma gandeam ca nu da senzatie de mancarime...,offf,ce chin o fi pe el,mititelul... pupam tare
Acs,
offff ce groaznic...,prin ce treceti si voi...,imi pare asa de rau...
de ce nu te duci numai la pediatra in care ai incredere?despre ce antibiotic este vorba?multa sanatate va dorim
Chinico,
ne mutam la c-ta,pupam Bea frumoasa
Donia,
pozele sant la semnatura
Dianarus,
ne gandim la voi,va transmitem multe ganduri bune si multa sanatate
Deea,
v-am visat aseara...,erai tu cu puiul tau...,va faceam o poza portret exact cum o ai tu pe ultima f admirata de noi...erati doi frumosi ca de obicei...
Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
deeaA spune:
dandusa super haioasa cataratoarea,al meu deabea acum a inceput,asa,timid...bine ca ai gasit si partea lipsa din pahar
acs multa sanatate lui victorila
aelita si de la mine
aka spune:
Elene si Constantini
Miraco la apel. ai promis ca revii
Lacramioara DA e dermatita atopica. Cristina nu are, nu stim cum e cu ea. din cate vad ii cam necajeste pe copii.
ieri am vorbit cu Dianarus. spunea ca i-a facut analize lui Marc si joi are rezultatele. sa speram ca vor fi toate bune. multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
Raluca_u spune:
Buna
ma simt si eu vizata de mesajele voastre de La multi ani
va multumesc mult, macar si indirect si mi-ati facut ziua putin mai frumoasa.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
acs spune:
Raluca
Sa ai parte de o zi superba!
Dandusa, primul antibiotic indicat a fost Ciprin (ciprofloxacina 250mg). Cel pe care o sa-l ia Victor in continuare este Cedax (360mg). Cat despre mersul la pediatra: noi mergem la Medicover si nu are consultatii in fiecare zi, plus ca este foarte aglomerata (dar ne primeste si intre programari). Din cauza asta am ajuns astazi la altcineva.
Dianarus, tin pumnii sa iasa bine analizele si baietii sa fie sanatosi!
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate adresate Victorasului meu!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
deeaA spune:
offf,reclama asta
iulia stefy sanatate multa piticutei!
dianarus tinem pumnii sa iasa analizele bine
LA MULTI ANI,RALUCA si tuturor care poarta numele de constantin si elena...asadar,dau de beut pt.sot,care poarta mandrul nume de constantin
dandusa scumpa si draguta ca de obicei
adinazot spune:
LA MULTI ANI CONSTANTINI SI ELENE!!!
DANDUSA,ce scumpa e cataratoarea ta!
ACS,imi pare rau ca e bolnavior puiul,dar cum sa-i dea in antibiotic pt interzis sub 12 ani?ce iresponsabili...sanatate multa!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
kikineata spune:
Acs, imi pare rau ca nu sunteti mai bine.
Uite ce stiu io si cred ca am mai zis. Orice antibiotic inceput il dai macar 3 -5 zile pt. ca apoi va crea organismul rezistenta la subst resp si nu-l vei mai putea folosi o bucata buna de vreme. Oricum si Cedax e ultima generatie, e grupa antib fff tari, noua de ex ne-a facut fff mult rau. Mai bine nu-i dadeam ...Intreaba pediatra (nush care???) dc e oK sa intrerupi sau nu i-ai dat nici o doza din primul?? sunt cu capu-n nori. Ce diagnostic are Victorila?
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)