Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata!
Multumesc din nou pentru frumoasele voastre urari! Ce-o sa se mai bucure Roxana cand o sa vada ca a primit si alte felicitari!
La noi e frig si urat, azi nici n-am fost in parc, insa ne-am jucat tare frumos pe acasa.
Ieri am fost la Marinealnd, la cererea sarbatoritei si ne-a palcut tare mult, ne-am imbracat bine, sa nu ne fie frig si am petrecut frumos, timp de vreo 2 ore, de ne si parea rau ca trebuie sa plecam. Ne-am dat in tiribombe, ne-am uitat la orci si am alergat pe acolo, era tare bine ca nu a fost multa lume.
Si apoi am ajuns iar la restaurantul chinezesc unde am mancat bunatati, Cristi si-a continuat munca de falimentare ... se uitau cei de la mesele vecine la el si radeau, era asa de dragut cum baga in el mereu, se intindea dupa farfuriile noastre, facea bye-bye de cate ori se ridica vreunul in picioare... distractie, nu gluma.

aelita, Roxana a venit in saptamana 42 si uite ce mandrete de fata... bebe e bine, stai linistita!

chinico, asa o ploaie mi-ar fi trebuit si mie cand am povestit cu Roxana despre potop... norocoaso! Fa poze, filmeaza, sa ai material didactic pentru Bea, cand o sa ajungeti si voi la povestea asta...

dandusa, ce poze am ratat? Bagi un link?
Cataratoarea e delicioasa! Noi am scos treapta aia de jos cand incerca si Cristi, se intampla asta mai demult si chiar nu eram pregatiti.

dianarus, multa putere! Nu te izola cand iti e mai greu, stai cu noi!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Seara buna,
Buey, care mi-ati furat zilele mele cele bune???
Ca dau in benga de oboseala si stress...
Aelita, ai uitat ca io am nascut in sapt.42 de mai aveam un pic si ma apuca disperarea?! Si Maria-sa a fost ok si fara nici o problema! Stiu prin ce treci...
Linisteste-te, bebe e bine acolo la caldurica si o sa vina fix cand o vrea el, da?
Deci io nu mai stiu ce voiam sa zic de fapt, va pupez pe toate, mamici, bebici care nu mai sunt bebici si burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ruxandra, distractie maxima in concediu si sa va intoarceti sanatosi si cu multe poze!
Dandusa, e de-men-ti-a-la Crinuta!!!!! Doamne, cum se catara alpinista si ce frumos se aseaza in scaun cu privirea ei nevinovata!!! Am ras de m-am tinut cu mainile de burta!
Dianarus, sanatate multa baietilor si multa putere tie! Sa dea DD sa treaca repede perioada asta nasoala! Trimitem si noi energie pozitiva, ganduri bune si multe imbratisari la Tg Mures!

Va pupicesc pe fiecare in parte si va urez noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici
scurt ca e tarziu:
dandusa am vazut si eu filmuletul, e dulcica rau. da' rau! si tu curajoasa, ca mie imi statea inima in loc. am noroc ca dani nu prea le are cu cataratul
ruxandra distractie placuta! nu uita de poze!
danutz iti doresc zile mai bune!
a deju ma bucur ca e mai bine motanul. deci.....te-am prins... te stresezi si tu cand nu mananca

cu dani am fost la control. nu aree candidoza in gurita, dar probabil are in stomacel. il lasam 10 zile sa lupte el, il ajutam cu biotics si calciu carbonic. cu nemancatul il lasam in pace. deocamdata serveste fructe, iaurt, branza, legume crude si, surpriza, azi a mancat omleta. in rest nimic. carne nu a mai mancat de 3 sapt. mai mananca o data la 3 zile zeama de la ciorba noastra. a spus sa il lasam in pace, inca vreo 2 sapt, apoi, eventual, ii facem niste analize sa vedem cum sta cu fierul.
dar cu DA e mai nasol. probabil ca a explodat de la antibiotic. asa ca nu mai pupa augumentin macar 6 luni. dar, pe langa DA, din moment ce nu trece deloc cu creme hidratante, probabil are si un stafilococ. asa ca dam cu fucidin H, cu hidrocortizon, concentratie mica, dar totusi hidrocortizon. sper sa treaca ca avem niste nopti rele de tot, se trezeste, se scarpina, imi ia mana si ma pune sa il mangai acolo, pe gatut si stau si il mangai si cate 1/2 de ora. daca ma opresc se trezeste si plange. sper sa treaca repede.
in rest suntem bine, veseli peste zi, din ce in ce mai intelegator, mai cooperant. se vede ca a crescut, ce sa mai
scriu mesajul de la 11 fara un sfert. s-a trezit pana acum de 5 ori, plangand si scarpinandu-se. s-a dus florin langa el. ma culc si eu ca vom avea o noua noapte sexy.
va pup, n buna

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza, care mi-ati furat cafeaua???? Mare nevoie am de ea....
Laura, sa treaca afurisita asta de DA cat mai repede; noi nu am avut astfel de episoade desi Luca tot ca un crocodil arata pe picioare.. nici nu mai ma stresez cu cremuitul ca n-are rost..
Danutz, m-am distrat cu furtul de zile bune.... lasa ca trec si astea proaste.. gandeste-te ca peste 3 luni plecam in vacanta...
Ruxandra, astept poze multe, multe
Dandusa, sper sa apuc sa vad si eu filmuletul cu alpinista... de la job nu pot
Donia, vrem si noi la Marineland...
Chinico, si noi asteptam potopul.. cica din seara asta...; pup bucalata
Aelita, tin pumnii in continuare....
Marani, ma bucur ca ai mai scris.... vreau poze cu bubumara..... ok?; va pupam si noi
Saptamana viitoare cred ca ma duc sa-i vad pe Marc si Ianis si pe Diana... am vrut in acest weekend dar daca vine potopul o las pe weekendul urmator
Se uita un expat la mine... curios sa vada ce fac .. ma apuc de treaba
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani! de Sf. Imparati Constantin si Elena

Laura, multa sanatate lui Dani. Sa dea DD sa se faca repede bine. Lamuriti-ma si pe mine ce inseamna DA. Am vazut ca tot scrieti si mi-e fost cumva sa intreb, sa nu radeti de mine, dar tot nu m-am lamurit. Eu am zis ca e vorba de ceva alergie, dar nu-s sigura, asa ca m-am hotarat sa intreb.

danutz, iti trimitem niste energie de la Stefy, ca are si da si la altii.

Yagmur, dau eu o , ca-s rupta de oboseala. Stefy a urlat toata noaptea si a "arat" prin pat. O dor gingiile de nu stie ce-i cu ea. E mofturoasa, nu manaca, nu-i intra nimeni in voie. Si colac peste pupaza e plina de bubite rosii, inclusiv pe talpi. Doar pe fata nu are, dar de la gat pina-n talpi e plina. Inca nu s-a confirmat diagnosticul, dar se pare ca e o roseola infantum.. sau asa ceva. Ar trebui sa avem un rezultat la analize pe la 10. M-am saturat de belele. Vreau sa fie bine.... Sper sa nu pic in butoiul cu melancolie, dar nu mai am mult.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani constantini si elene!!
pup si sa ne traiasca cu numele lenutza noastra fulguitoare (dianocica)!!!

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iulia, nu pica, te rog frumos . e o boala foarte usoara, si chiar de ar fi si alt tip de viroza (adica rubeola, sau varicela) ei fac forme fffffff usoare, bubele is un fel de bau-bau pt noi mai mult.... daca o vezi ca da semne ca ar vrea sa se scarpine, intreaba doctorul ce ai putea folosi (mie mi-a recomandat ceva pudra nitel mentolata, nu mai stiu cum ii zice...cred si calamine se poate folosi, dar nu stiu sigur.... la noi nu a fost cazul, eric nici n-a simtit ca avea bube pe el...)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani celor ce poarta numele Sf.Constantin si Elena

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

LA MULTI ANI ELENE SI CONSTANTINI!

Dianocica esti prima vizata!

Ruxandra, vacanta placuta!

Dandusa, Crinuta e scumpa foc! micuta cataratoare!

Marani, ma bucur ca te-am "auzit"! frumoasa bubamara

Teutz, ce mai face Alexia?

Shosika, nu ne mai spui nimic de Tudor?

Eu nu vin cu vesti bune. Pe Victor l-am trecut pe antibiotic, din cauza burticii. Sper sa se vindece cat mai repede si sa nu ramana cu sensibilitate! Imi e asa de mila de el, ca-i e foame si nu mai vrea regim! Am ajuns sa mananc pe ascuns :(. A slabit si nu mai are acelasi tonus muscular. E si putin deshidratat, cu toate ca e cu biberonul la botic toata ziua. Tineti-ne pumnii sa-si revina cat mai repede!
Edit: Sunt cam daramanata din cauza asta! Si-n plus, doctorita la care am fost de dimineata ne-a dat un antibiotic foarte puternic. I-am dat prima doza si abia dupa aia am citit prospectul. M-am ingrozit si am sunat-o pe pediatra in care avem cea mai mare incredere. Cica nu-l recomanda sub 12 ani!!! Asa ca de maine il trecem pe alt antibiotic. Am un bolovan pe inima!!!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput