Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006
Dia, ce planuri de concediu aveti, legate de Oana. Ce mancarica ii vei da, pui cu tine multe borcanele?Duci si carutzul sport sau trotineta, pui toata farmacia, veti avea camera cu patutz sau va dormi cu voi in pat? O asteptam si pe Ruxandra sa ne spuna concret cum au facut ei, dar ma intereseaza si planurile voastre.
Si zici ca a mancat Oana dovlecel cu spanac si cartof, hai, mai , e o fetitza foarte cuminte si mancacioasa, David al meu n-ar fi mancat never ever.

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

nu iau nimic cu mine. nici borcanele, nici carut (helau, ce carut, ca nu mai il folosim de anu trecut de pe vremea asta ) si cu atat mai putin tricicleta sau patut.
mai in gluma mai in serios, o sa iau doar lapte praf, o cutie de cereale pt urgente si atat de mancare. stam la hotel de 5* si exista bufet pt copii. si in mod sigur gasim de mancare legume fierte/aburite si carne de pui si iaurturi si branza si .. si.. si...
si ma bazez pe ada a bebinutei sa-i stimuleze pofta de mancare ca oana papa bine cand are exemplu, iar ada e un exemplu bun ... si o sa avem scaun de masa de la hotel, ca altfel masa devine cosmar, oana (ca si crinuta, dupa cum am citit) nu mananca decat in scaun de masa. la sinaia n-a mancat nimic ca n-am avut scaun de masa
si primim patut pt ea de la hotel. la sinaia am avut un junior suite si a dormit pe o canapea extensibila si a fost f fericita. cica si aici au camerele pe langa patul matrimonial si o canapea/sofa, asa ca dc nu vrea in patut, poate incerca canapeaua
farmacia- da, o iau pe toata, si pe aia pe care n-o am ... ca, doamne fereste, in caz de ceva, nu am chef sa umblu pe la medici dupa vreo reteta. asa ca imi face pediatra lista si mai adaug si io :))... dar iau de toate si antibiotice, si pt febra, si pt diaree, si pt dinti, si.. si....
alte intrebari? .. astept si eu detalii mai multe de la ruxandra, mai ales ca mergem la un hotel-frate, din acelasi grup :)

Mergi la inceput

bambo, sunteti niste frumosi toti 3 , sa va traiasca tati si sa va tina ca pe niste printese. acum am vazut poza aia in care antonia e numai in pampers si body si vreu sa-ti spun ca exact asa arata si oana dezbracata: picioarele luungi si subtiri :)) ... nu stiu de ce aveam senzatia ca antonia e mai grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bambo, sa-ti traiasca sotiorul ...admirat si pozele...sunteti o familie frumoasa!
Dia, cat platiti voi pentru Antalya? Si la ce hotel veti merge?
Donia, ce mi-a placut aia cu "ziua frezatilor"! Super faina ideea...o zi in pijamale, alta cu freze, oare ce mai urmeaza?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Donia, tu cu ce fel de crema pentru protectie solara iti ungi copilasii?...si mai vroiam sa te intreb ceva, da' a zburat...nu-i bai, mai vin cand mi-oi aminti...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Mergi la inceput

asiza, pe la voi pe la uk se gaseste crema de protectie solara pt bb care sa fie fara factori de protectie chimici? daca da, pliz da-mi si mie un numje, o marca. cu vacanta ti-am raspuns pe mess

CE MA ENERVEAZA IDIOTENIA AIA DE RECLAMA DE LA PAMPERS!

Mergi la inceput

Dia, da, este ceva...baga un ochi www.greenpeople.co.uk/new-lavender-childrens-sun-lotion-spf25-150ml.aspx" target="_blank">aici si www.drhauschka.co.uk/productinfo.php?product=200" target="_blank">aici...asta e cam tot ce am gasit chemical-free, dar SPF-ul e cam mic 25, max. 30...

Chiar azi am fost in Boots sa studiez cremele de-acolo...am gasit ceva ce contine zinc oxide la Garnier si ma gandesc s-o cumpar pe aia...

Slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, pai te rog sa-mi arati o poza cu prietena ta si fetita ei. Fain rau ce se intampla la Roxana la scoala. I-ai facut o poza?

Bambo, sa-ti traisca Bambolettul sa fie sanatos si la punga gros...si carnetul de conducere mereu la purtator! Am vazut pozele frumoase si caprita cu palariuta noua ...si la Garga noi ii zicem lungana :)))

Dia, sa stii ca un body+pampers au 130 gr iar un pantalon s-o bluzita vreo 250...stiu naspa...asa am avut eu o surpiza mai demult cu ccc cantaritul imbracata asa ca acum n-o cantaresc decat dezbracata. Bine...se mai suie ea pe cantarul meu care e electronic dar ma fac ca nu vad cat are.

Marani am vazut pozele voastre. Iti sta tare bine cu freza noua si bubamara e extraordinara!

Roxanica ce faci draga mea?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Baiii, o nebunie cu cremele solare. Ma duceti in erori mari. Avem Mustela 50 parca ce-are? nu-i bun? Garga e bronzata deja, bine...si crema sta-n sertar. O vom folosi curand.

Mergi la inceput

Dia, chiar sunt curioasa ce zice si Ruxandra de calabalacul pt. vacanta, dar io sunt convinsa c-o sa-mi iau casa cu mine. Chestii mari nu prea, carutul sport sigur dar ma gandesc deja la steamer, pasator...ha ha...s-uite asa se-aduna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by Donia

dandusa, eu sunt mai incapatanata de felul meu si imi zic de multe ori ca orice se rezolva pana la urma, discutand, mai ales. Asa ca incerc in fel si chip, si inca o data, cu argumente noi (da' nu cu divortul, niciodata cu divortul... ne-am luat ca sa traim impreuna o viata si sa traim bine, asa ca suntem obligati sa gasim solutii), ba in gluma, ba in serios, pana cand dau de coarda sensibila.
Aaaa, mi-am amintit, NU POT SA CRED ca a scazut in greutate! Nu pot sa cred! Cantarul pentru adulti nu e relevant la sarcini atat de mici, cum sunt cele 10 kile aproximative ale Crinutei.
Si inca ceva: nu-mi dai niste meditatii la vopsit parul?

1.ohoooo la discutii si la despicat firul...nu ma intrece nimeni sau asa zice sotul meu...,nu las nika nelamurit,nu pot sa dorm/mananc pana nu ne impacam...si la mine impacarea nu se rezuma la imbratisari si dovezi de dragoste...,nuuu,la argumente si promisiuni de schimbare si mai apoi dovezi clare,daca nu...,discutam iar!divortul era o gluma pe care Claudiu a savurat-o din plin...,a luat haina judecatorului si ma intreba motive etc...,este al meu si va fi pentru totdeauna...
2.in febr am cantarit-o pe cantarul de copii,pe atunci avea 9500,acum nu s-a lasat cantarita deloc asa ca am recurs la cea mai simpla metoda...,cantarul de oameni mari...
am un inceput de paranoia cu greutatea...asa ca zilele astea ma duc sa cumpar unul digital sa-mi omor piticii...,aaa,al doilea pitic este ca acelasi cantar al dr arata ca m-am ingrasat 9 kg
3.dau lectii de vopsit cum sa nu...,dar zi-mi daca o pui pe Roxana sau te faci singura,ca sa stiu ce metoda iti explic...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput