Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bambo,
santeti tare frumosi...,bai da' in poza cu finutul tau,radieziiiiice sa fie domle'?!La multi ani,lui tati vostru

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dia,
tate ca toate da' sa nu ma uiti acasa...,macar un ochi de-al meu sa iei cu tine...si-un picior...,si-o mana...,promit sa dorm toata noaptea si sa pap tot

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Ne-am intors vesti nu prea bune are "astigmatism hipermetropic compus" (deci in mare parte la mostenit pe tasu)la ochiul stang care il inchidea mereu la soare are +3.25 ochiul drept +0.5 deci ne-a dat ochelari,are si putin strabism e posibil sa se vindece de la ochelari daca nu mai traziu la operatie ,anestezia a facut-o in fundulet s-a trezit cam dupa 1 ora jumate,a stat cu ochii deschisi un timp si asa anesteziata tot protesta la aparate,dioptriile i le-a stabilit cu ajurul unui ecograf care masura tot,trebuie sa poarte chelarii non-stop mai mergem din nou la control peste 4 luni.
era plin de copii acolo cred ca erau toti programati azi,le desfunda canalele,altii aveau cataracta...altii doar la consultatie....nici unul nu vroia sa stea la consultatie nici macar la 3 ani jumate deci le facea anestezie....
merge prin casa parca e beata....acum a adormit
marti-miercuri avem ochelarii

multumim ca v-ati gandit la noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

POFTITI SI FULGUITI LA CAP. URMATOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dia, nu mai plange dimineata cand o las la cresa. E linistita acum. Ei ii place la copii. In ceea ce priveste arsaul legumelor, nu esti singura. Eu am ars si fructele din compot, ca-mi era rau si am adormit si-am uitat de ele.....

Deea, funduletzul de motan e bine? Am vazut pozele si e tare nazdravan.

marani, frumoasa foc bubamara

dianarus, sper ca sunteti mai bine.... tinem pumnii sa se refaca repede marc....

kiki, Stefy are 12 kg fix.

chiar ma gandeam la aelita, cand am ajuns la anuntu ei ca i s-a rupt apa. Am gasit si vestea ca a nascut. Sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si mami sa se refaca repede.

Donia, felicitam Cristinelul cel istet.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

asiza, tare frumusel cavalerul

Eu n-am mai intrat de vreo doua zile ca am avut o raceala urata, cu febra 39 si perfuzii. Acum sunt ceva mai bine, dar nu pot sa inghit nimic. Si parca am tot capul infundat. Si totul mi se trage de la o prostie. Eu pe Stefy o iau pe gat. Joi cand am luat-o de la cresa mi-a vomat in cap. Cand am ajuns acasa mi-a dat cu niste apa, nu tocmai calda pe cap si mi-am pus un prosop. Am hranit-o, am culcat-o si abia apoi am facut baie si m-am uscat, dar deja a fost tarziu. Nu faceti ca mine. Am avut doua nopti si o zi de cosmar. Si ca sa fie complet tacamul a facut si ea febra 39, Dumnezeu stie de la ce, ca ieri n-a mai avut nimic si nici azi. Insa e putin rosie in gatut si vomita.
N-am terminat de citit, dar s-a trezit domnisoara si gata ma duc s-o vad ce face, ca o aud ca tuseste.
Week-end placut.

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Iulia, te poftesc la cap. urmator

Mergi la inceput

multumesc!

poze din Copou
Poze Stefy

Mergi la inceput