Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Kiki,
in Febr avea 9500,asta scria pe fisa...ca eu uitasem
mananca f bine,dar la cata alergatura presteaza prea greu sa puna pe ea,in plus cand zic ca mananca bine nu te gandi la 250-300 de g adica castron full,mananca mai bine de sfert-juma de castron cat manaca pe vremuri...,mananca fructe si legume crude...,mananca f putine dulciuri(admise!)...,dimineata si seara mananca cereale de copii mari de la nestle...,paine fff rar...,in schimb rontaie biscuiti...
daca stau sa studiez bine,nici nu prea are cum sa se ingrase...

dimineata-cereale cu lapte(scortisoara,miere sau fulgi de porumb)
pranz-mancare gatita,supa/ciorba sau felul doi sau ceva pregatit la minut
dupa amiaza-iaurt simplu
seara-cereale cu lapte(scortisoara,miere sau fulgi de porumb)
intre mese,fructe sau biscuiti
daca refuza pranzul ii fac orez cu lapte/gris cu lapte pentru cand se trezeste...sau mesele de dimineata i le mai alternez cu fructe pasate sau ou fiert cu bucatele de branza si soldatei cu unt...,rotim ca sa nu ne plictisim...

ce s-a schimbat de pe vremuri...,este ca mananca fara teatru de papusi...,efectiv ii este foame...,la ea pe masuta nu exista jucarii...si cand si-a dat bavetica jos,poti sa stai si in cap ca nu mai papa...
mananca bine in scaunul ei,daca am schimbat locatia...este f naspa...

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Yagmur,
cand am citit de fire drill,m-au trecut niste fiori...brrrr,asta si inca cateva alarme le aveam pe vas ,nu vrei sa stii cum e sa dormi si sa auzi alarma...,nu mai zic ca nu nimeresti cu ce sa te imbraci etc...,da' nici statia mea n-o mai nimeream...
zici ca l-ai ademenit cu o capsuna?

gata,fugim afaraaaaaaaaaaa

Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, semn ca s-a oprit ploaia ?? Garga doarme inca. Dar abia astept sa ies. Acu cateva zile a mancat pe ploaie sub un copac. Apoi a stat ploaia si a facut o cura de frumusete cu namol la maini, la dresuri...era asa dulce.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Ps. A-deju?? escavator sau excavator?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

bingo :))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Yagmur, unde-mi esti? Fugisem sa te recuperez din Lake Ontario, da' vaz ca te-ai razgandit. Pe chestia asta imi esti datoare cu niste irish coffee... da vezi sa fie foaaaaarte irish

kikineata, nu stiu cum a decis dandusa care poza e mai faina, ca in toate e minunata gargarita.
Nu-mi revin, de cate ori vad pozele, cat de mult seamana cu prietena mea si cu fetita ei cand erau mici!

ciorba... fetele cu ciorba, ati citit subiectul de la Parintii intreaba? Ca-i faina asa ca gust, da' nutritiv... mai sarmana, saraca

miraco, sa va bucurati de masina si distractie placuta azi.

dandusa, eu sunt mai incapatanata de felul meu si imi zic de multe ori ca orice se rezolva pana la urma, discutand, mai ales. Asa ca incerc in fel si chip, si inca o data, cu argumente noi (da' nu cu divortul, niciodata cu divortul... ne-am luat ca sa traim impreuna o viata si sa traim bine, asa ca suntem obligati sa gasim solutii), ba in gluma, ba in serios, pana cand dau de coarda sensibila.
Aaaa, mi-am amintit, NU POT SA CRED ca a scazut in greutate! Nu pot sa cred! Cantarul pentru adulti nu e relevant la sarcini atat de mici, cum sunt cele 10 kile aproximative ale Crinutei.
Si inca ceva: nu-mi dai niste meditatii la vopsit parul?

CE MA ENERVEAZA RECLAMA!!!!!!

Edit: CE MA ENERVEAZA RECLAMA!!!!!!!

De fapt altceva vroiam sa va pove... azi Roxana a avut la scoala "crazy hair" day... asa m-am distrat dimineata! I-am facut si ei o coafura cu multa spuma de par, cu un mot ciudat si inca niste codite, ne-am distrat... dar ce-am mai ras cand am vazut si alti copii din scoala! Tot felul de culori, de codite, de peruci, par tapat... nu mai vroiam sa plec, iar ei erau atat de incantati! Oricum, mie mi-au oferit un inceput de zi foarte fain.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Azi a fost ziua lui tati am sarbatorit in familie a fost frumos a schimbat prefixul
am fost si la controlul de 1 an jumate,ma laudam ca are 11 kg dar se pare ca a slabit ori nu e bun cantarul meu,deci are 10.500 kg si 85 cm,cam slabuta in rest e bine,maine dimineata avem programare la ora 8 dim la oftalmlogie,am niste emotii sper sa fie bine,sa ne tineti pumnii

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Bambo, ma gandesc la voi sa va fie bine maine La multi ani sotului tau!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Aelita-Felicitari mamico,sa-ti traiasca flacaul refacere rapida si mult laptic
Roxanica-multumesc

poate va era dor de noi

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Bambo, tinem pumnii tare stransi pentru maine! Sa fie bine, dar mai ales sa aveti rezultate bune!
Si La multi ani pentru tati, sa va traiasca si sa va fericeasca!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

bambo, LMA sotului si mai ales tinem pumnii sa fie bine maine

dandusa, kiki, o fi ceva in aer, ca in seara asta s-a cantarit fata mea si avea 10.700 imbracata :(... adica pe la 10.500 in cel mai bun caz

Mergi la inceput