Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 17

roxanica2006 spune:
Aelita, felicitari!!!!!!!!!!!
Laura, cum au iesit analizele tatalui tau??
Danutz, Yagmur, multaaaa rabdare la munca, fara dureri de cap
Dianav, foarte frumoasa printesa ta, seamana leit cu tine. Sa cresteti mari!!
Asiza, mi-a parut bine sa-l revad pe Denis, am remarcat ca nu prea se dadea in vant dupa spalatul vaselor, fetitza aia era mult mai harnicutza si mai incantata, mai, mai, instinctiv au barbatii astia repulsie fata de treburile gospodaresti.
Donia, super interesanta faza cu retinerea ritmului de catre Cristinel, chiar m-a uimit. Cred ca nici eu n-as retine exact nr. batailor din palme.
Lenutzoooooooooo, vorba ta, te dai lovita??? Hai ca mi-e gatlejul uscat , arunca in noi cu ceva visinata, ca doar a fost sarbatoare!!
Marani, zici ca mergi in vizita la oanacat??Ce mai fac fetele??Nicole papa mai bine, mi-e dor de ele!! de ce nu mai intra deloc? Saluta-le cu drag din partea noastra!
Miraco, las' ca te stiu io cum revii tu, peste 2/3 luni. Distractie placuta la intalnire si sa stapaniti sanatosi masina!
Aka, tu ne aduci toate vestile , ne-ai anuntat de aelita, ne mai spui de diana. Chiar asa, mai ai vesti despre Dianarus??? Despre voi ce ne mai spui?
Dia, ce planuri de concediu aveti, legate de Oana. Ce mancarica ii vei da, pui cu tine multe borcanele?Duci si carutzul sport sau trotineta, pui toata farmacia, veti avea camera cu patutz sau va dormi cu voi in pat? O asteptam si pe Ruxandra sa ne spuna concret cum au facut ei, dar ma intereseaza si planurile voastre.
Si zici ca a mancat Oana dovlecel cu spanac si cartof, hai, mai , e o fetitza foarte cuminte si mancacioasa, David al meu n-ar fi mancat never ever.
Saryta, ti-am vazut printesele tunsulici, dar tu tare rar dai pe la noi! Hai, ia-o pe Lavinia de mana si va asteptam mai des!
ROXANA si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu

dandusa spune:
mi-am adus aminte...
Marani,
vorbeai de ganganii si restul care tie nu-ti plac dar pe ea o lasi sa le atinga...
deci...totul pan' aici...,nici legata de-as fi, n-as putea s-o vad cum atinge un paianjen,gandac...,am lasat-o sa studieze gandacelul mic cu pete rosii pe care il gasim mereu in parc...,ala mi se pare inofensiv...,dar resul mi se par ca musca...
,daca am gasit un gandac in casa,n-am putut nici sa-l iau in servetel sa-l arunc...,mi se face rau instant!,nu pot sa ma controlez vis a vis de chestia asta...,te admir ca poti...
dar eu refuz sa o las in preajma lor...,mi-e teama si mi se par scarboase rau...
sa nu mai zic de soricei si familia lor...
a plouat cu galeata...,a tunat si a fulgerat...
Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa tii ctrl apasat si misti de rotita de mouse. in fereastra cu pricina. ia vezi, mer'e?
mer'e...,desteapta domle' ce sa mai...

ps:bai nene,da' ce tinere de minte ai cu mulsul Aelitei...,m-ai lasat cu gura cascata...
Mamica stralucitoare
17+

kikineata spune:
Poze cu Gargarita mea http://picasaweb.google.com/kikineata/1AnSi7Luni
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

dandusa spune:
quote:
Originally posted by kikineata
toate-s frumoase...

Mamica stralucitoare
17+

asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Pfuu, cate rochite, cate fustite, cate palariute

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!

dandusa spune:
Kiki,
restanta...,mi-am adus aminte abia acum...,am fost ieri la dr...,mai bine imi bagam un batz undeva...
dupa ce am traversat buc in lung si-n lat...,dupa ce ca am facut o groaza in trafic...,dupa ce ca tasu' era nemancat...,Crinuta nu a vrut sa stea calma nici macar un min...,a plans si iar a plans...,groaznicccc
nu am reusit s-o cantarim singura...,nici s-o masoare...,de ascultat ce sa asculte cu urlete...,era numai calare pe mine ma tinea stranssss de gat si plangea, atat!
ne-am urcat amandoua pe cantarul mare,are 9 kg...,adica a scazut 500 g din februarie...
Mamica stralucitoare
17+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

kikineata spune:
Hait, Dandusa, pe acelasi cantar???....dar parca ziceai ca papa...cum naiba si parca avea 10 kile de mai de mult. Urat face Garga la dr, asa ca la noi vine acasa, cand e cazul. Tre s-o masor...Dia o si cantaresc...Deci in parcul meu e o revolutie, totul nou jocuri, copaci, plante, banci...curand va invit la noul meu parc ....vai ce frumos e!! A invatat Garga ca pe poezie...escavator, camioane, buldozer...o trimit acus la Yagmur s-o supervizeze....
Ps. A-deju?? escavator sau excavator?

aka spune:
mama ce ma necajeste ploaia asta. ca tre sa stam in casa. ieri dimineata am iesit in parc si a venit un baietel care tusea, si se pare ca a luat si ea ceva ca ii curge nasul usor. am luat-o eu repede de langa el, dar virusii au circulat.
sunt multumita ca ieri a redescoperit oul fiert, de dimineata a manancat unul intreg. iar azi mancam eu o banana, mi-a cerut si a mancat jumatate de banana. nu mai vroia banana de la la 10-11 luni, nici pasata nici bucati, iar acum se pare ca a manacat-o cu placere. iar cu oul la fel, abia daca il manca amestecat in piure, cu mari strambaturi, renuntasem sa-i mai dau. se pare ca e perioada redescoperirilor sau a incercarilor. o sa profit de ea.
Diana eu ii dau din ciorba 2-3 zile. mancarica ii fac doar pentru o masa, ca alternez zilele cu ciorba cu cele de mancarica. dar ciorba o fac ca pentru noi doar ca pun putina sare. si nu stau sa fierb in fiecare zi oala de ciorba.
Miraco ma bucur ca ai venit . sa stapaniti sanatosi masina. si la multi ani fericiti.
Roxanica .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Yagmur spune:
Vesti proaste.... m-am "lansat" tot in container .... deh, poate la noaptea macar visez Canada.... Donia, Ktrinel, Almo, Mamana - r u ready?
Roxanica, si noi mergem in Antalya si voi cara doar carucior, medicamente, lapte, pampersi, chestii plaja ptr Luca si haine (cat mai putine ). Atat, pentru ca nu ma vad in stare sa duc si copil si rucsac de munte si carucior... vai de capu' si spatele meu..
Dianocico, sari si tu cu ceva de baut... ca si asa sint tare blue astazi... si maine dorm pana la 7 ca n-am job
Dianav, tare frumoasa este Oana..
Saptamana viitoare aduc eu vesti despre Diana.. sper sa ajung la Tg. Mures... ca de cand tot incercam sa ne vedem.. tineti pumnii!
Kikineata, cand o vad pe Sara cat este de frumoasa si cum o imbraci, imi vine sa fac o fetitza... ; o astept la Savadisla sa invete si betoniere, compactor, buldo- excavator, grader... etc, etc..dar despre care parc vorbesti?? Tacalie????
Aka, sper sa nu fie nimic pana la urma.... Luca sta in parc pe langa copii dar am scapat pana acum.. dar de fapt la cat fuge el nu apuca sa se atinga nimic de el.. multumesc lui DD...
Si despre Luca: acum se catara... peste tot.. pe masina de spalat, patutul lui, pe dulap... mai cade, se ridica... bine ca mi-am adus aminte sa beau o cafea sa tin pasul cu el... e tot vesel si zambaret, tot coleric cand il iau de undeva unde isi poate face rau, mai loveste... cerseste mancare la toata lumea.. ieri l-am luat din parc "momit" cu o capsuna.. cand a vazut capsuna a venit alergand spre carucior....
Va pupicesc si fug sa vad unde mai gasesc cafea.. daca nu, merge si ness
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca