Fulguleti de nov-dec-06 (175)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Adinazot m-ai linistit, ma gandeam ca sunt mama denaturata si nu dau copilului mancare proaspata zilnic. Desi figiderul sunt convinsa ca o pastreaza in parametri 2-3 zile.

De unde ati cumparat oala cu aburi? Ca de firma Zepter eu am auzit tot felul de pareri....probabil reclama negativa. Ce m-a derutat pe mine e ca cei din SUA, de ex.,sotul meu are acolo rude, nu au auzit de aceasta firma. Whatever....pentru ca am auzit ca legumele ies foarte gustoase gatite la abur, nu mai vorbesc de vitaminele pastrate, as vrea si eu sa ma dotez cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza si io!
Donia, cred ca cam ai dreptate...cam dau tarcoale la butoiul ala. Da' stii care-i faza? Nici alcool nu am voie asa ca, pentru moment ma lipsesc de el...
Oboseala-i mare in continuare, stressul la fel, exact ca Yagmur am inceput dimineata cu o cearta zdravana cu o colega (o fi ceva in aer!)
Saptamana asta si-au dat demisia 2 colege, care deja nu mai vin fiindca aveau multe zile de concediu neluate, dreptul lor de altfel, dar pentru noi astilalti e tare greu sa ne descurcam in efectiv redus!!!
Si o banui pe inca o colega ca are de gand curand sa faca pasi fiindca de cateva zile lipseste cu regularitate cate 2-3 ore (ieri nu a venit deloc!) cred ca merge la interviuri, ea nu da explicatii, decat ca are probleme personale si trebuie sa lipseasca...E asa o stare generala de provizorat, cei care mai suntem pe aici tragem din greu sa facem fata, clientii sunt nervosi fiindca sunt nevoiti sa astepte la cozi mult mai mari ca pana acum...in fine, nu-i o placere sa vii la munca zilele astea.
Si pe fondul asta de stress si oboseala acumulata, am o stare de rau, greata si de lesin...
Fetelor, sincer va spun, nu am mai intalnit o alta natie mai frustrata si mai nervoasa decat noi, romanii!
In toate locurile publice, lumea urla, tipa, reclama,se inghesuie, toti se cred cei mai destepti si mai smecheri (nu mai vorbesc de ce-i in trafic!!!) Incep sa dezvolt o fobie fata de neamul nostru romanesc...cred ca-mi trebuie o lungaaaa vacanta!!!
Scuze pt mesajul off-topic, dar aici e unul din putinele locuri unde pot sa ma descarc...si functioneaza foarte bine!!!
Mai vin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

"Bai nene" Am promis eu ca revin si uite ca revin aka, dar zau ca nu mai stiu de capul meu...Va multumesc pt urari, noi chiar am avut de sarbatorit...elena ,constantin si praznicul de cununie.Cu alte cuvinte mii de scuze ca n-am intrat sa ciocnesc cu voi un paharel... dar o putem face acum,nu?
Va pup de la mic la mare si revin zilele astea cu vesti despre noi.Acum sunt pe fuga, tocmai m-am vopsit iar negru,negru cum n-am mai fost de 3,4 ani,cand ma pocnise cu blondul ,apoi ciocolatiul...Vorba dandusei zau ca ma simt iar sexy...Azi am intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului,la 16 ne intalnim toti colegii la liceu si profii...apoi continuam petrecerea la restaurant. Deeeeeeeeci azi petrec...si mai am un motiv de bucurie...ne luam masina masinaaaaa!Yuhuuuuuu!
Revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

ieri pe Mediafax:

Program de vaccinare impotriva cancerului uterin

Romania ar putea initia in toamna acestui an, odata cu inceperea noului an scolar, un program de vaccinare a tinerelor impotriva cancerului uterin, au anuntat, joi, premierul Tariceanu si fostul secretar de stat american Madeleine Albright, presedinte al companiei de consultanta Albright Group.

Madeleine Albright este implicata, prin grupul pe care il conduce, intr-o campanie internationala de prevenire a cancerului uterin.

Ea a afirmat, dupa intalnirea cu premierul Tariceanu, ca sustine un astfel de program de prevenire a cancerului uterin, aratand ca stiinta a avansat si creeaza conditii pentru aplicarea unui vaccin de imunizare.

"Campania va începe, probabil, chiar in toamna, odata cu anul scolar", a spus Albright.

La discutia de la Guvern au participat si reprezentanti ai Ministerului Sanatatii.

Potrivit statisticilor, Romania este pe primul loc in Europa de Est in ceea ce priveste mortalitatea cauzata de cancerul de col uterin (sase romance mor in fiecare zi din cauza acestei boli). In plus, in Romania, 3.448 de femei sunt diagnosticate anual cu cancer de col uterin si 2.094 mor din aceasta cauza, romancele diagnosticate cu aceasta boala fiind mai tinere decat cele din restul lumii.

Peste 80 de tari au introdus deja acest vaccin in schema obligatorie de vaccinare a copiilor (9-15 ani) si a femeilor, cu varste cuprinse intre 16 si 26 de ani, la recomandarea Comitetului de Tehnici de Imunizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

vine netu'....pleaca netu'...vine netu'...

adica scuzati absenta in zi de sarbatoare, multumim pt pupaturi si toate cele, pupam si noi, incerc sa recuperez.

aseara am visat-o pe aelita. sa fie semn ca a nascut? ma duc sa caut :)

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianav, oala cu aburi: prima a fost de la zepter, iar a doua am luat-o din real cu vreo 500.000, din inox, ieftina si buna :))... si inradevar mancarea are alt gust, alta culoare si isi pastreaza vitaminele, eu zic ca e o investitie care merita facuta. eu zepter nu as cumpara, era vreo 200 euro (eu am primit-o pe aia), si sincer eu n-am vazut vreo diferenta.
cat despre mancarea gatita zilnic sau la 2 zile, noi ti-am spus cum facem noi, nu inseamna ca nu e ok dc faci altfel. chiar cred ca nu are nimic dc o tii la frigider, dar eu personal, dc tot am timp (ca nu merg la servici) prefer sa ii gatesc zilnic legumele si carnea/supa pt 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Aelita, FELICITARI!!! Sa va traiasca flacaul, sa fie sanatos si mancacios!
A_deju, vazut frumusete de motan carliontat! Seamana cu tine, mama pisica… bucatica rupta!
Laura, off, ce nasol cu dermatita asta! Sper sa scapati repede de ea, sa nu se mai chinuie saracutul Dani! Zile mai usoare a munca iti doresc!
Asiza, are o fatzuca atat de dulce Denis, si cu perisorul ala lung si blond… iti vine sa-l mananci! Ce haios e cu sortulet!
Dia , Alexia are 78 cm si 10,500 kg. Am masurat-o si cantarit-o acum vreo doua saptamani. Esti de belea cu arsul legumelor!
Dianav, ii dau trei zile din ciorba tinuta la frigider. Ea manaca ciorba, dar baza e felul doi (pe care i-l fac pentru doua-trei zile, de obicei, ca sa nu gatesc in fiecare zi). Carne ii dau de 6 ori pe saptamana. Paste cu pui: inabus ceapa in ulei cu putina apa, pun morcov si telina, adaug carnea de pui fiarta si taiata marunt cu cutitul, completez cu zeama in care a fiert carnita de pui (eu fierb carnea vreo 10 minute, arunc apa aia, pun alta si mai las sa fiarba vreo 20 de minute. Deci la mancarica pun a doua apa, ca sa zic asa). Cand sunt fierte legumele, pun o lingurita de bulion de casa si un catel-doi de usturoi, mai las putin sa fiarba, pun si pastele fierte separat, adaug oregano sau patrunjel si gata. Poti sa le faci si cu masline, ciuperci sau carne de vita. Legume crude nu mananca Alexia, doar fierte, facute la steamer sau la cuptor. Eu le fac ca un piure, cu putin lapte/zeama in care au fiert, ulei/unt si un praf de sare si le amestec cu peste sau ficatel. Nu i-am dat snitel, evitam prajelile. Pentru trei zile la noi inseamna ca ce gatesc azi mananca azi, maine si poimaine.
Marani, tare bine ar fi daca vaccinul s-ar introduce si la noi in schema obligatorie! Ar reduce mult riscul de cancer de col. Trebuie stiut insa ca vaccinul acopera doar cateva dintre tulpinile de HPV (virusul responsabil de 80% din cazurile de cancer de col), nu pe toate. Deci reduce riscul de a lua virusul, dar nu-l elimina. Controlul periodic e sfant si testul Papanicolau poate salva multe vieti daca e facut la timp. Eu o sa-i fac Alexiei vaccinul cand va avea 10-11 ani. Sa fim sanatoase!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Felicitari Aelitaaaaaaa,abia astept sa pove cum a fost

bai nene,fimea a apasat pe ceva,nu stiu pe ce...si acum vad totul miccccc,abia reusesc sa va citesc...,ce naiba sa-i fac sa revina la loc?
daca vreti sa ma barfiti scrieti cu size 1ca nu vad nika

aseara am dormit si noi ca oamenii normali...,de la 22-9.30...,ce sa va mai spun impresii...,zburd nu alta...,facut piata,facut doua feluri de mancare,facut curat si obosit copilul rau ca mi-a picat rupta...,acum ma delectez cu cracii in sus...,ce viata domle',ce viata...

Marani,
aveam sa-ti zic ceva...,dar ce...d-zeu stie!,ma gandesc si revin...
Dianav,
ciorba/supa mananca 2 zile din ea,ca si noi de altfel...
snitel nu mananca,de fapt nimic prajit...,i-am dat o data sa guste din snitel si atat mi-a trebuit...,alta data din gogoasa...si-am zis "pa",se pare ca-i place,tinem departe...
Donia,
stiu ce zici tu si mi se pare f ok...,doar ca sotul meu nu prea are rabdare ceea ce ma naraveaza cumplit...,nu trec 10 min de maraieli ca o si intreaba "ce-ai Crinuta?" in loc sa incerce s-o calmeze etc...
dicutii am avut acum o perioada cand am si divortat de el...si i-am zis eu de toate ...,parea ca intelege si ca n-o sa mai faca...,il mai las un pic si-l taxez din nou,de data asta cu motive mai intemeiate de divort
culmea e,ca nu era asa...
Dianocica,
nu mai face abracadabra cu net-ul,tine-l bine sa nu scape...
Dia,
tu chiar ai rabdatoare ...,io cred ca renuntam la legume si-i faceam o omleta...
Porumbita,
ce mai faceti?ceva noutati cu creditul,burtica si Mario?
apropo de credit,acum o saptamana a depus Claudiu actele...si azi i l-a aprobat...,nu-mi vine sa cred ce diferenta...
Miraco,
multi pupici balosi de la Crinuta

Mamica stralucitoare
16+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Teutz, da' cum de scrii la ora asta???
Yagmur, ce m-am mai distrat cu lansatorul tau ...esti mortala!...Deci Canadaaa atentie...azi aterizeaza Yagmur! Pregatiti trambulinele sa pice pe moale!
Danutza, pare rau de problemele de la serviciu...si ai dreptate cu natia romana...suntem cam tafnosi si orgoliosi + stresul acumulat si gata "boom-ul" , insa uneori si serviciile oferite, in special cele din administratia publica lasa muuult de dorit...
Aelita, felicitari si refacere rapida!!! Sa ai un bb sanatos si mancacios!!! Abia astept sa vad poze!
Dia, sorry...si io ca Donia, mai incetut (ardeleanca deh)...mi-am amintit ca m-ai intrebat acu' vreo 3 zile ceva si eu am facut urechea suta, dar nu cu intentie ...deci, plecam pe 1 iunie de aici, duminica viitoare. Abia astept. Dar mi-e si groaza rau de drum ca venim cu masina si, desi i-am cumparat lui Denis DVD de masina + multe jucarii, carti si aquadraw noi, nu stiu zau cum va suporta drumul ca e lung tare...Sper sa fie bine. Vom opri des, vom sta la hotel daca e nevoi si ata ete!
Dianav, si eu ii dau doar doua zile dintr-o mancare, fie ea supa (de care i-am dat de max 3 ori pana acum), fie felul II...adik gatesc azi pt azi si maine si mai gatesc poimaine...o zi da, o zi ba...dar cred ca e ok si daca faci papa pt 3 zile.

Citisem si eu despre vacinul contra cancerului de col uterin si intr-adevar este tare tentant...insa nu pot sa nu ma intreb despre efecte secundare, ca parca totusi nu pare suficient testat...dar este vorba de CANCER at the end of the day...bine ca n-am fetita sa ma mai framant si pentru asta...

Miraco, petrecere frumoasa azi! Si sa aveti noroc de masina noua!

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa tii ctrl apasat si misti de rotita de mouse. in fereastra cu pricina. ia vezi, mer'e?

aelitaaaaaa bravo! felicitari! sper ca esti bine, noi te pupam tare, si pe tine si pe cei 3 :) (si pliz nu te mai mulge de data asta, a )

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput