Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
dianav ciorba 2 zile, rar 3. legumele tot la doua zile. carne zilnic (cand manca, ca de 2 sapt nu mai mananca deloc). incerc sa suplimentez cu oua 3 zile pe sapt si pate de ficat dimineata, de 2 ori pe sapt (care cateodata il mananca, cateodata nu). snitel i-am facut (in primele zile, cand nu a mancat carne, am zis ca poate poate merge cu sniteluyl), dar nu a vrut.
stiti ce a mancat zilele acelea cand nu putea nimic in gura? friganele. stiu, stiu, sunt prajite, am facut pt noi, am zis ca sigur nu mananca si a vrut. si daca tot nu manca nimic toata ziulica i-am dat. a mancat o felie 3 zile la rand, dupa care nu a mai vrut nici din alea.
legume crude: e innebunit dupa ardei, cum deschid frigi urla abei, abei, abei. pana nu primeste cere incontinuu. castraveti (cas, cas). si nu sunt tocmai buni pt stomacelul lor, dar daca servim noi, musai sa primeasca si el unul, altfel scandalul e in toi. rosiile cand le vede cere tot abei, dar nu prea ii plac. conform pediatrei mele nici alea nu sunt prea bune crude. mananca ceapa cruda, ii place mult, usturoi din cand in cand. in schimb e innebunit dupa lamaie, zilnic musca (dar ia doar zeama) de vreo 3-4 ori.
problema cu statul in brate cand ii fac de mancare e f veche, asa ca il pun sus pe blat, stie ca trebuie sa stea in fundulet, eu il tin cu o mana si cu una fac treaba, sau ma asez cu corpul in dreptul lui ca sa am ambele maini libere.
va pup, trec din nou la treaba
ce vaca's
AELITA SA FITI SANATOSI, LAPTIC MULT SI BUN, BB SANATOS SI MANCACIOS! REFACERE RAPIDA SI TE IMBRATISEZ CU MULT MULT DRAG!!!!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
Bravo aelita, felicitari!!!
Ce rapida ai fost, cand ma culcam te apucasesi de treaba, iar cand m-am trezit bebele era deja venit!
Sa va bucurati de bebe si sa aiba parte de o viata binecuvantata!
dianav, incerc sa raspund din amintiri.
Ciorba/supa nu i-am dat niciodata, snitel i-am dat o data, mananca rosii si castravete cu ou fiert sau cu paine cu unt si cascaval.
Legumele le fac de regula fierte, dar foarte putin, nu se inmoaie chiar de tot si le papa bucatele, dar ii dau destul de des si mancare din borcan, carne ii dau zilnic... cam asta imi amintesc.
acs, ma bucur ca Victorila e mai bine (asa ma distreaza cum ii zici, imi imaginez un munte de om, dar stiu ca e un omulet mic )... dar am ratat ceva, despre ce glucoza vorbesti? A primit perfuzie?
vai marani... ce m-am distrat cu bubamara si... cititul!
danutz, cum mai esti? Tot obosita? Sper ca nu dai tarcoale la butoi. Laura, nici tu, sunteti femei serioase, da?
Dia, vreau sa aflu daca a mancat Oana improvizatia aia
dandusa, trebuie sa il stimulezi pe tatic sa invete sa relationeze cu Crinuta si in lipsa ta, ei trebuie sa aiba o relatie independenta si de sine statatoare, nu mereu cu tine ca mediator. Provoaca-l pe Claudiu la o discutie, cum vede el relatia cu fata lui in viitor? Se multumeste a fi omul care aduce bani pentru a-i cumpara copilului haine si jucarii? Sau vrea o relatie apropiata, calda, plina de incredere? Daca vrea asa ceva, asta trebuie sa inceapa de acum, acum planteaza semintele.
Am ceva cu plantatul semintelor...
Eu am avut un moment de mare mirare ieri... eram cu totii la masa si Roxana a aplaudat de 5 ori iar Cristi a copiat-o, a aplaudat exact de 5 ori. Apoi am aplaudat eu de 3 ori, el la fel... eu de 2 ori, el la fel... Am fost tare uimita, ce e asta... are un simt al ritmului sau ce? Ureche muzicala? Ca doar nu stie sa numere.
Da, ureche muzicala, ca imi amintesc ca asa m-au testat la admitere la balet cand aveam vreo 5 ani.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Donia
Dia, vreau sa aflu daca a mancat Oana improvizatia aia
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
a mancat saraca, ca a stiut cat s-a chinuit ma-sa sa-i dea de mancare azi ... a fost mixata (si a iesit si cam moale )si a mancat-o cu cirese printre imbucaturi
si da, ureche muzicala se cheama aia .. pupam beethovenu' lu' mama ... auzi, dar dc a invatat cristinelu sa numere???
Donia spune:
Eeeei, bravo Oana ca ai papat!
quote:
Originally posted by Dia1609
si da, ureche muzicala se cheama aia .. pupam beethovenu' lu' mama ... auzi, dar dc a invatat cristinelu sa numere???
Asta ar fi si mai uimitor, ca nu l-a invatat nimeni! Asta da geniu
danutz spune:
FELICITARI AELITA!
REFACERE RAPIDA SI LAPTIC MULT!
Io revin mai pe seara, ca acu' sfaraie pestele in cuptr si barbatu' pe langa
adinazot spune:
FELICITARI AELITA!!! REFACERE RAPIDA SI BEBE SANATOS!!!
ASIZA super Denis,e atata de fain,si ti chiar arati tare bine!!
Si MOTANUL ,ADEJULE e super frumos soi maaaaaaare!!!
BUBAMARA nu mai zic,frumoasa ca de obicei!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"
dianav spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri mult de tot, dar nu sunt lamurita si sa va spun de ce. Iertati-mi insistenta,care poate parea prosteasca, dar eu incerc sa fac cat mai multe lucruri intr-o zi fara sa o privez pe Oana de iesitul afara. Ma trezesc zilnic la 5 jumatate si mi-am decalat programul la servciu de la 7 jumate sa ajung cat mai repede acasa la minunea mea. Cum afara e frumos, iesitul afara e ceva peste care nu sarim. Ca urmare, faza cu gatitul ramane codasa.
Deci, intrebare: ce inseamna ii dau 2 zile din ciorbita. O fac azi si mananca azi si maine, adica 2 zile si maine fac alta, adica gatesc zilnic?
Eu din pacate chiar nu pot face asta, ca inseamna ca la servciu sa nu mai fiu buna de nimic daca ma culc zilnic la miezul noptii si ma trezesc la 5 jumate.
Daca sta la frigider eu zic ca nu e nici un pericol, sau gresesc?
Mai ales ca acum pun un strop de sare in mancare.
Yagmur spune:
Neatza,
Eu am inceput ziua cu o mega durere de cap care mi-a trecut dupa o cearta zdravana cu colegul meu care mi se da sef ; recunosc ca am fost tare colerica dar atat de bine ma simt acum..... sint total demotivata si nu cred ca imi mai pot reveni.... in fine, ma pregatesc sa ma duc la o lansare de grinda de 160 tone, eveniment unic in Romania.. poate ma asez pe lansator...sa ajung direct in Canada....
Urez o zi mult mai buna decat a mea tuturor mamicilor si celor mici....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
adinazot spune:
DIANAV,stai linistita ca nu e nimic,nici eu nu gatesc in fiecare zi,desi mi-as dori,dar nu am timp,asta inseamna,cum zici tu,sa privezi copilul de iesit afara.Eu fac ciorbite si le tin cateva zile in frigider,si nu se intampla nimic,mi-am pus frigiderul sa raceasca mai tare decat de obicei,si se pastreaza excelent.Cand fac mai multa mancare,de ex ciorba de perisoare,portionez si pun si la congelator,salvare pt zilele cand chiar nu am timp de nimic.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"