Fulguleti de nov-dec-06 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Yagmur spune:
Intors.. si ce vad???? AELITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Felicitari... sa-ti traiasca fecioru', sa te refaci repede si sa ai parte de mult laptic... va tzuc cu drag
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kikineata spune:
Aelita sa-ti traiasca "Sofiul"! Felicitari mami si sa aiba somn bun si laptic dulce!
Dianav, nu snitel, mancarea doar facuta azi pt. azi si maine atat, fffff rar a treia zi, nu congelez nimic, carne exclus in ziua cu peste, ficat sau ou si niciodata nu dau seara...ce mai era legule le fac in diverse combinatii dar primeaza una de ex cartof, fasole verde, dovlecel, brocoli, spanac (cu orez), conopida(mai rar), .....la aproape toate radacinoase. In majoritatea cazurilor sunt fierte restul la cuptor. Ti se par tie ca nu-s apetisante sau ei?? ...hmmmm....paste (integrale noi) cu ce vrei tu dar preferabil pui....cu morcov, ardei, rosie, masline, ciuperci.....
A-deju, ce faci??
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianav
Multumesc pentru raspunsuri. Cu actele de identitate in original si copii sunt lamurita, nici nu ma gandeam ca se poate fara. Deci daca tati vine cu noi la politie declaratie nu trebuie autentificata la notar. Eu o sa optez pentru eliberarea unui pasaport nou pentru mine deoarece am pe numele vechi, si cu ocazia asta o trec si pe Oana pentru concediu.
Intrebare: cat tineti o ciorba la frigider. Adica facuta duminica seara, pana cand dati bebeilor din ea. Dau ex cu ciorba ca Oana mananca exclusiv ciorba la pranz, asta ii place ei, ciorba avand carne.
Alta intrebare: dati carne zilnic?
3.Cum faceti paste cu pui, ca tot citesc. Si cand spuneti ca le dati legume, inteleg ca papa rosii si castraveti sau ardei cruzi?Ca a mea nu vrea. Sau daca sunt preparate cum le faceti? Fierte si cu unt sau cum , ca nu sunt prea apetisante.
4. Snitele dati copiilor? Eu i-am dat si moare de placere, il ia in mana si il mananca singura.
Si mai jos suntem noi
http://picasaweb.google.com/victor.varzaru/PozeIOR18Mai2008/photo#5202325371729831554
1. maxim 2 zile, legumele fierte zilnic
2. carne zilnic
3. oana mananca rosii goale cu f mare placere. castraveti uneori, ardei niciodata :). gatite, legumele i le fac ori fierte, ori la abur si mixate cu carne, smantana, verdeturi, etc, sau la cuptor. pastele le fac doar cu branza, smantana si verdeturi, asa ii plac, de regula optam pt tagliatelle, ca le mananca numai cu mana si alea ii plac ca-s un pic mai late
![](icon_smile_big.gif)
4. snitel nu, eu evit prajelile pt ea. dar nici nu cred ca ar manca, ca ea mananca carnea doar blenduita, altfel musca, o mesteca, o aduna in gura si o scuipa :))
sa nu uit legumele pe foc. sa nu uit legumele pe foc. sa nu uit legumele pe foc
Dia1609 spune:
chiar, adeju ce faci? strici formatia de clevetitoare de la ora pranzului? ... pfuuu, stiu: ai adormit
Dia1609 spune:
am abandonat gatitul saptamana asta: am ars si a treia tura, mama naibii de treaba< mai bine dormeam in timpul asta!
kikineata spune:
DIAAAAAAAAAA..NU UITA LEGUMELE PE FOC!!!!!!!!!!!!!!!
kikineata spune:
Dia, n-am cantarit-o inca, faceam sondaj sa stiu la ce sa ma astept. Dar in ultimele luni a luat cam asa: 700 gr, 300 gr, apoi ioc si acu urmeaza...tre sa-mi iau avant...da ne situam undeva cam ca voi presimt io...zic maine.
Yagmur spune:
Dia, scuze dar eu moooooor de ras..
dar vine un weekend full si eu nu stiu sa gatesc....pe sambata ma descurc ca face Olimpia de maine dar duminica?? Eu gatesc la aburi ca asa sigur nu ard mancarea
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Dia1609 spune:
a patra tura n-am ars-o ca m-am ambitionat si am stat langa aragaz
deci oana va manca ultimele legume din casa: un mix din 2 cartofi prapaditi mici-mici, spanac si jumate de dovlecel...
parca vad ca nu mananca nimic
yagmur, nu rade ca-ti vine randul... eu am ars si la abur, mai exact am facut praf oala, ca asta e motivul pt care le fierb acuma, ca de o saptamana nu mai am oala de fiert la aburi
bai, chiar nu stiu ce-s asa de aiurita lately... adica stiu: 1. oboseala si 2. fac prea multe lucruri deodata (acum incercam sa fac o comanda la marks & spencer, de aia am ars atatea oale , iar cand ma ars oala la aburi fugem dupa oana prin casa
)