Durerea unei pierderi de sarcina (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Va multumesc mult fetelor pentru cuvinte....Chiar ma ajuta....Teo chiar imi dai sperante, de fapt toaate cuvintele voastre imi ofera sprijin si speranta...
Sotul meu m-a ajutat si ma ajuta enorm....Nici eu nu merg la serviciu dar dupa vizita de luni la dr cred ca o sa merg desi am concediu pana pe 9 iunie. Innebunesc in casa. Fata de prietenele mele sau mama mea nu pot sa imi arat durerea caci nu ma lasa.Ma iau cu alta vorba, spun glume, etc...desi eu fac un efort suprem sa zambesc. Nici sifonierul nu-l deschid caci vad toate acele haine de gravidutza care mi le cumparasem...Astazi vine mama si imi va face ea "curatenie" caci este constienta de ceea ce gandesc.Uneori imi vine sa vb despre asta cu cei din jur, dar in general prefer sa nu. Si stiti ce urasc cel mai mult? Desi ei nu-mi spun nimic, vad in ochii lor MILA...parca as fi un om demn de mila si compatimire pentru totdeauna. Nasa mea imi zice:"Laura, capul sus, te imbraci , mergi la coafor, te cohetezi si la servici...asa vreau sa te vad....viata te intareste nu te doboara...." Frumoase vorbe dar stiti si voi ca in clipele astea nu mai crezi nimic si vrei un nou bebe in burtica cat mai curand...
Lucrez in invatamant si cred ca daca o sa merg la scoala o sa-mi faca bine...Mereu copii mei imi spuneau:"Doamna, dvoastra sunteti ca un ou kinder. caci aveti o surpriza in burtica...":)) Dragutzi, si sper sa nu ma doara cand ma voi intalni cu ei.
Va pup si va multumesc din suflet pentru toate vorbele. Ajuta mult!

Laura

Mergi la inceput

Teo, este extraordinar....Dupa doar doua luni? Chiar acum ma gandesc ca Dzeu poate nu e asa dur....Imi cer scuze, dar involuntar am ajuns sa-L intreb cu rautate DE CE ma uita asa rau....Insa vad ca EL nu ne uita, cum e si cazul tau.Felicitari si sa dea Dzeu sa spun si eu asta peste doua luni sau cat o vrea cel de sus.
Sarcina usoara si bebe sanatos, frumos si zgomotos...:P
Pupici

Laura

Mergi la inceput

Teo, scuze intelesesem ca esti insarcinata, dar acum am vazut si pozele. Sunt superbe. Sa fie sanatos caci ai o minunatie de bebel.
Sa ma ajute Dzeu si pe mine.
Pupici si multumesc inca o data pentru sprijin

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

pt LAURA
tot ce am sa ti spun este: ai rabdare, peste o luna va trece putin, peste 2 inca putin...si tot asa...nu trece nimik de la sine.....in 14 feb anul acesta mi-am pierdut si eu bebele de 24 sapt, oprit din evo la 22-23.....doamne cate planuri am avut, este a doua pierdere intr-un an....dar am avut in final rabdarea sa astept sa treaca timpul...tot asa a fost si la mine, la 21 sapt am fost la medic totul perfect, prea perfect.....necropsia bebelusului a aratat un bebe perfect sanatos, analizele mele ulterioare la fel....si iata ma la aproape 4 luni de atunci cu sperante de alt bebe, vroaim din iunie sa ma pun pe treaba dar am racit...si uite asa mai pierd inca o ovulatie....
draga mea, eu plangeam pe strada vazand copiii, in perioada aceea 2 dintre angajatele mele erau insarcinate in 2 luni, in perioada ce a urmat a inceput sa le creasca burtica, nu vreau sa povestesc prin ce am trecut vazand ca lor le creste si mie imi scade pe zi ce trece.....
dar au dreptate fetele, iesi din casa si du te la servici.evita sa vb de subiectul bebe si va trece, eu vinerea am iesit din spital,lunea am mers la munca...toata lumea a zis ca sunt nebuna, dar m-a ajutat enorm.daca stateam singura acasa azi nu mai eram intreaga la mine...
numai bine.....

TIANA

Mergi la inceput

Multumesc mult Tiana!
Si eu am o colega de servici insarcinata in 4 luni....Imi zic ca asa a vrut viatza asta sa ma intareasca. Dupa "intrerupere" ai facut analize, tratament?...inafar de cel imediat cu antibiotice, clorocalcin, pastila pt sani,etc....ma refer la un tratament pregatitor pt o alta sarcina...
Multumesc mult.Si eu voi merge mai mult ca sigur de luni dupa vizita la doctor.
E dureros cand vad copii mici, dar mai dureros este cand vad mame inconstiente care-si lasa copii peste tot si nu le intereseaza...asa e viatza asta...ma intrebam pt ce muncesc ca nebuna sa am,sa avem, sa alerg dintr-o parte in alta....
Te rog sa ne anunti cand apare noul BB, eu una abia astept sa ne dai de veste...
Multumesc inca o data pt incurajari!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Laura, imi pare foarte rau, sunt alaturi de tine, chiar daca nu te cunoasc si chiar daca numai virtual. Stiu prin ce treci, imi amintesc starile acestea, ma regasesc in ce spui...Imi pare sincer rau!

Diana, cand am citit ce ai scris pe paginile anterioare m-am blocat,mi-am spus ca nu o sa mai intru niciodata sa scriu aici, pentru ca eu tot ce am scris la acest subiect am scris din suflet si nu imi place sa fiu judecata asa cum ai facut-o tu. Chiar daca ai scris la general, nu cred ca ai dreptul sa intri si sa ii critici pe altii pt ce spun cand se confrunta cu durerea altora. Eu de multe ori nu imi gasesc cuvintele, desi sunt alaturi cu toata inima de fetele care sufera. Scriu pentru ca imi aduc aminte cat de mult m-au ajutat fetele cand am intrat prima oara aici, cat de mult a contat sprijinul lor in momentul cumplit in care am inceput sa inteleg, dupa saptamani intregi, ceea ce mi se intamplase. Si cred ca toate fetele care scriu aici o fac din acelasi motiv. Putem fi mai mult sau mai putin inspirate, nu suferim la fel si nu facem fata durerii la fel. Dar ce este important e solidaritatea si faptul ca nimeni nu este rau intentionat. Imi pare rau daca ceva din ceea ce ti s-a scris te-a deranjat...ai dat exemplul celor care ti-au zis sa lupti...Eu sunt printre cei care spun asta, pentru ca pe mine gandul asta m-a ajutat sa rezist, a fost singurul sfat care a functionat la mine...a venit de la un prieten cu care m-am intalnit pe strada si care mi-a spus ca trebuie sa fiu puternica si sa rezist.
In concluzie, nu cred ca ai dreptul sa intri aici si sa critici, mi se pare jignitor pentru toti cei care au scris candva, incercand sa ajute. Si totodata extrem de nedrept.
Eu am evitat totdeauna sa dau replici la acest subiect, mi se parea ca il murdaream cumva, era prea multa tristete ca sa mai pierdem timpul cu replici. Dar am remarcat mai demult tonul tau si demult voiam sa-ti spun lucrurile acestea.

"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Laura, te imbratisez virtual si...in rest simt nevoia sa tac...

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/DpdYp3.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ooofff, Laura, imi pare tare rau! Cand am citit mesajul tau mi-a revenit in minte durerea mea! Felul in care am primit vestea la ecograf...la 41 de saptamani...si acum ma intreb ce am simtit cand mi-a spus ca nu-i mai bate inima, ca s-a intamplat ceva in ziua aceea...cred ca nu am simtit...ca nu am mai simtit nimic!!! M-am uitat ca o tampita la el si l-am intrebat ce inseamna asta? Adica a murit??? Cred ca asta se numeste stare de shoc! E foarte dureros, stiu...am inceput sa simt durerea si sa realizez ce mi se intampla cand a trebuit sa hotarasc daca nasc natural sau prin cezariana....Doamne si acum ma doare pana in adancul sufletului si plang! Plangi cat poti de mult, cat vrei, pana nu mai ai lacrimi si spune-ti durerea oricui vrea sau nu vrea sa o asculte! Sa nu tzii in tine, ca-ti plesneste inima de la atata durere! Cu timpul nu va mai durea atat! Sa-ti dea Dumnezeu puterea sa induri si sa poti merge mai departe cat mai repede!

Kossir draga mea, nu te lasa...frica va fi permanent acolo, dar stii ca se poate! Va fi bine, ai sa vezi!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor, sa o treceti pe C.Myry la mamici: a nascut azi o fetita sanatoasa, Sara Denisa

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Laura Ioana, si sa inteleg ca acum esti mamicutza de fetitza....
Felicitari.....Asa o sa fac....chiar in seara asta am iesit la niste prieteni si surprinzator am simtit nevoia sa le povestesc si eu si sotzul meu....apoi pret de cateva secunde am tacut amandoi si am zis:"e prima oara cand vorbim despre asta"...si ne-a facut bine..
Pupici si va multumesc!
Este extraordinar acest forum si fara voi credeti-ma pe cuvant, nu stiu cum imi mai alinam durerea...Am vazut aici dureri mai mari sau la fel, zambete, sperante si apoi reusite...Deci se poate.Pupici

Laura

Mergi la inceput