Durerea unei pierderi de sarcina (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Somn dulce la fete

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by laurraa
Am vazut fete aici care au copii sanatosi si au ramas insarcinate la doua!!!! luni de la pierdere.
Trebuie doar sa incercam.

Asa e. Eu , dupa ce am pierdut a doua sarcina, am asteptat primul ciclu si am incercat din nou. Si am avut noroc. A cum am o fetita sanatoasa.
Va doresc numai sanatate si ceea ce va doriti fiecare.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita_tiana spune:

mesaj pt LAURAA, si nu doar, pt cele care au pierdut o sarcina.....ma incadrez si eu in categoria celor care au pierdut nu o sarcina ci 2, una la 24 saptamani anul acesta in februarie, in loc sa sarbatoresc 6 ani de relatie cu iubitul meu, mi-am pland copilul nascut mort in aces zi....doamne cat am mai blestemat acea zi, care in fiecare an m-a facut fericita si doar anul acesta mi-a rapid fericirea.......
dupa 3 luni, am renuntat la orice fel de protectie, intrucat analizele noastre sunt bune, in afar unei anomalii genetice iesite la sot.....dar nu cred ca asta a fost cauza mortii, intrucat el mai are copii nascuti sanatosi din alta casnicie, ne-am pus pe treaba si m-am trezit luna asta gravidutza....dupa doar 3 luni de la pierderea sarcinii....am mari emotii, si frica, si....temeri....dar nu am ce face decat sa incerc inca o data........

speranta nu trebuie sa va parasesca niciodata.......oricat de greu v-ar fi, va asigur ca am suferit la fel ca si voi, de fiecare data sperante spulberate.....

TIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Tiana ,felicitari si multa sanatate Poti sa imi spui si mie ,ce analiza a facut sotul ? Eu am pierdut o sarcina acum 3 sapt. si a fost accident genetic.La tine sigur nu a fost o cauza genetica ,pt. ca accidentele genetice nu depasesc trim. 1 (exceptie trisomiile 13,18 si 21)

Mergi la inceput

draga yubi, nici la tine nu e un accident genetic daca ai pierdut-o la 21 sapt, daca am inteles bine, eu am avut 24 la nastere, si undeva intre 22-23 s-a oprit din evolutie.
noi am facut cariotipul genetic, si la mine a fost normal la sot a iesit o inversiune pericentrica la cromozomul 9, am fost si la genetic lab la bucuresti si am vb cu un proffesor de acolo si a zis sa mai incerc, asa ca iata ma gravidutza din nou, sa speram ca e bine.mie mi s-a recomandat amniocenteza, daca sarcina nu se opreste din evolutie pana la 18 sapt......
in rest, am facut fosfolipidicele, toxo...si toate bolile alea...atat si toate au iesit bune

TIANA [GRAVI 5+]

Mergi la inceput

CEEA CE nu inteleg, de ce au zis ca a fost un accident genetic la tine, avea vreo boala bebelusul? la mine a fost perfect sanatos, asta a reiesit din necropsie. medicul a banuit ca vinovat de moartea bebeului toxoplasmoza, care o avusesem negativa, s-a temut ca am facut-o in trim 2, dar am refacut analiza dupa nastere si...tot negativ a ramas indicele, apoi sindromul fosfolipidic, dar nici ala nu e rau....ce sa zic, mi-a fost teama e genetice, dar sotul are copii, nascuti sanatosi, deci nu pot sa asociez inversiunea cromozomului 9 cu o cauza genetica.....fiind a doua sarcina pierduta, una in luna mica si una in luna mare, dr si-a pus semne de intrebare....nu am gasit raspunsuri, cert e ca am facut tot ce se putea face.......mai mult doar dumnezeu poate sti ce e de facut......

TIANA [GRAVI 5+]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Tiana ,eu am pierdut sarcina la 9 saptamani ,defapt a trebuit sa ma chiureteze de urgenta pt. ca la echo s-a vazut sarcina patologica .Am facut dupa chiuretaj cariotipul embrionului si rezultatul analizei a fost -accident genetic (prezenta un complement cromozomial tetraploid ,adica avea numar anormal de cromozomi).O sa ne facem si noi cariotipul ,macar sa stiu ce fac mai departe.

Mergi la inceput

fa l cu incredere , macar sa sti ce te asteapta. eu stau si acum cu inima cat un purice, nu stiu cat voi duce aceasta sarcina, asta e situatie, nu voi inceta sa sper ca va fi bine.....

TIANA [GRAVI] 5+

Mergi la inceput

Tiana, sa o avem ca exemplu pe irlandeza acre dupa primul CM a ramas insarcinata si are o fetitza extraordinara (bravo!) si alte cazuri. Daca ai sa citesti la topicul sarcina dupa sarcina" iarasi a avut un baietel imediat dupa ce a pierdut o sarcina la 9 luni! Deci totul e posibil. Te rog sa ne tii la curent. Astazi la mine e Z1 dupa pierdere, adica dupa 33 de zile mi-a venit! E foarte abundent, nu stiu daca am curaj sa incerc pentru BB caci pe 11 iulie merg la doctor. Deci Tiana te rog nu te stresa. Stresul emana niste hormoni care omoara progesteronul necesar mentinerii sarcinii. Mergi la dr, vezi ce tbuie pentru mentinere, eventual sunt niste injectii "gravibinom" parca daca nu gresec foarte bune pentru mentinere.Am o prietena cu serclaj, placenta rupta, etc foarte dificla sarcina si face zilnic si e foarte bine! Iese si in oras, se plimba, conduce, etc.
Te rog sa ne tii la curent si chiar de intri la odisee nu uita sa ne intrebi si pe noi de bagajele pentru spital in S39:P:P:P

Laura

Mergi la inceput

irlandeza FELICITARI pentru o asa minune!
Bravo!
Daca nu te deranjeaza ce varsta avea sarcina care ai pierdut-o inainte?
Inca o data felicitari.Ai o minune de fata!

Laura

Mergi la inceput