Durerea unei pierderi de sarcina (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Acum ca am inceput sa scriu, o sa ma opresc cam greu....asa ca o sa ma aveti mereu prin preajma.

Laurraa - draga mea, acum ceva timp am citit povestea ta si mi s-a rupt inima. Te admir pentru curajul tau....sincer te admir si iti doresc tot binele din lume.
Diana - e bine ca esti atat de puternica si ca incerci sa gandesti rational. Iti impartasesc toate gandurile si sentimentele. Nici eu nu ii mai pot vedea pe cei din jurul meu suferind si incerc sa imi reprim durerea pentru ca numai eu si sufletul meu sa stim de ea. Trebuie sa incercam sa fim optimiste si linistite ........bebele vine doar la mamicile fericite si optimise ( asa mi-a soptit o pasarica

Jasmine - povestea mea e foarte simpla. O sa va spun si voua poate cineva are ceva de invatat din ea. Asadar: toata viata mea am avut menstruatii neregulate. In adolescenta imi intarzia si 6-7 luni. Analizele spuneau simplu : deficit de progesteron. Am fost " analizata" de n doctori. Timp de 5 ani am luat diverse tratamente hormonale care au avut o gramada de efecte secundare....dar nu au generat nici o sarcina. In ianuarie anul acesta am ajuns la dr. Tutunaru. El mi-a spus simplu : intrerupem toate tratamentele si incercam monitorizare 3 luni. Daca nu ramai insarcinata facem laparoscopie ( nu analize, nu pastile cu hormoni ci doar lasam natura sa-si urmeze cursul). Zis si facut. Dupa a doua luna de monitorizare am ramas insarcinata. Simplu........
Se pare ca problema noastra a fost de timing. Cine se gandea sa " presteze" in ziua 31 ????
Tratamentul de sustinere a fost tot cel recomandat de dl. doctor (si mi s-a spus ca, cu acest tratament eram " acoperita" si pentru sindromul antifosfolipidic- banuiesc ca la asta te referi Jasmine cand spui de analize pentru coagulare...)
Cam atat despre povestea mea - simplu si natural.....in conditiile in care un asa zis medic ma diagnosticase cu un an in urma cu menopauza precoce. Ce sa va mai zic........ eram condamnata la FIV acum 6 luni si totusi, cu ajutorul d-lui doctor am reusit minunea.
De asemenea mi s-a explicat ca a fost pur si simplu un accident. Ca nu trebuie facute alte analize si ca, de acum inainte am 90% sanse sa am o sarcina reusita...........Doar Dumnezeu mai stie ce va fi! Mie nu-mi ramane decat sa ma rog si sa sper...........

Dragele mele.........suferintele noastre vor fi rasplatite cat mai curand.....sunt sigura de asta....

Asadar........asta e povestea mea.

Va pup pe toate fara exceptie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Am intrat sa va salut si inca o veste trista de tot.
Alina, stiu ca e greu rau de tot si vad ca de la odiseea noastra multe fete am ajuns aici. Vreau sa iti doresc sa ai putere, dar stiu ca e al naibii de greu sa o gasesti in tine in asa momente si tot ce ai vrea sa stii e raspunsul la intrebare: de ce? de ce eu? de ce mie?
Si daca vine un val de lacrimi pe neasteptate -lasa-l sa treca, sa curga toate, nu te opune.

De fapt doream si eu sa va intreb la cit timp v-a dat medicul unda verde si vad ca mi-ati anticipat intrebarea si ma asteptati si cu raspunsuri Sunteti niste dragute
Si mie un medic mi-a spus 4-5 luni, altul zice ca e bine 3, deci nu mai stiu. Oricum imi dau seama ca nu mai putin de 3 ar fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

si eu ... dupa ce am fost la tutunaru vreo 2 ani , cu laparoscopie cu tot , dar m-am lamurit eu cum imi facea el mie monitorizarile ...

a fost de ajuns sa ma duc la alt doctor , sa iau test de ovulatie , ceea ce nu facusem niciodata , deci tot de timing ... , si sa iau dufaston , deci la acest noiu medic si sa raman gravida imediat , din prima luna in care m-am dus la acest doctor

s-a oprit din evolutie , probabil tot genetic , cauze fiziologice

macar stiu ca pot ramane natural, aflu si eu dupa 2 ani de zile pierduti

la laparoscopie nu am fost deloc grav si acuma sunt si mai lamurita de multe lucruri ... daca faceam acum 2 ani ce am facut in luna martie anul asta , altfel stateau lucrurile

insa nu imi mai pare rau de nimic , am obosit si nu mai vreau decat sa ma simt BINE , atat

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Fetelor va pup si va urez week-end placut si sper cand ma intorc sa citesc numai vesti bune.
Asa e, Diana, noua sa ne fie bine:)
Alina, ai sa vezi peste cateva zile vei gandi altfel...timpul le repara pe toate.
Si eu astept sa se faca o luna de la pierdere sa merg la dr sa vad ce fac cu toate analizele.Nici nu stiu la ce ar tbui sa-mi fac caci totul era perfect, da nah.....inca un sir nu strica.
Sa dea Dzeu sa nu mai apara nici o fata de la odisee aici si noi toate de aici sa fim zambaretze si sa avem un week-end frumos:)
Daca o sa mai am acces la net o s amai intru caci merg in satul bunicilor.
Pupici

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lariana spune:

Fetelor am fost nevoita sa fac chiuretaj la 12-13 saptamini deoarece mi-a aparut de vreo 2 luni o urticarie care a dat in vasculita si un erizipel.Sfatul medicilor? intrerupem sarcina ,facem analize si vedem ce este,asa simplu ca buna ziua au sunat aceste cuvinte.Am facut intrerupere de 10 zile si eu de urticarei si vasculita tot nu am scapat.Concluzia?Luni internare la calentina.Ca tratament zilnic am 300 mg de hidrocortizon ca sa nu devin un monstru.Ma doare sufletul ingrozitor pentru bebe dar nu am incotro si sper sa fie bine sa pot spera din nou.

Mergi la inceput

Buna fetele si sa va dea Dzeu o saptamana plina de bucurii!
Lariana, cu medicii din ziua de astazi pe bune ca nu stii ce sa mai crezi....Eu mereu ma intreb...."dar daca faceam altceva, daca doctorul mi-ar fi zis macar ca am ceva cat de putin, daca daca daca?"....
Va pup si numai de bine!

Laura

Mergi la inceput

Ce fac fetele?
Va pup.
Fug la Bacau.
Ne vedem diseara

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna fetelor ,din pacate ,am pierdut si a 3 sarcina.De data aceasta am facut analiza genetica (cariotipul)embrionului. Ieri am luat rezultatul si asa cum ma asteptam , a fost accident genetic. Mie de fiecare data ,mi s-a spus sa astept 6 luni pana la o noua sarcina.Eu am asteptat 3 ani, dupa prima sarcina si 2 ani ,dupa a doua sarcina pierduta ,pt. ca nu am uitat prea usor prin ce chinuri am trecut pana am pierdut sarcinile si refacerea de dupa pierderi.Acum, psihic,sunt bine,desi maine fac 2 saptamani de la chiuretaj, dar imi este frica ,sa mai incerc.Am toate analizele facute si sunt bune,deci nu stiu ,unde sa ma mai caut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Yubi , amutzesc asa cum am simtit la toate fetele care au suferit si au spus aici ce li s-a intamplat ... nu am cuvinte ... dar apar aici sa iti spun ca sunt alaturi de tine .... si e mare pacat ca se intampla asa ceva ... sunt alaturi de tine, atat.

diana

http://tt.lilypie.com/Ixqbp3.png

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Yubi, imi pare tare rau! Cuvintele sunt de prisos...

http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/CarDp3.png

Mergi la inceput