Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

quote:
Originally posted by socrate

Alysh nu iti face procese de constiinta. La fel patesc si eu. Imi e dor de momentele petrecute cu sotul meu, noi doi pe canapea uitandu-ne la televizor, lucruri simple, dar pe care nu le mai putem face. El vine acasa, noi in loc sa stam de vorba la un pahar de suc sau altceva eu stau cu copilul, la alaptat etc. De cate ori ne luam in brate, incepe bebe sa planga. Cateodata cred ca o face cu intentie, dar imi dau seama ca nu, e mititel si el.
Initial ma apucase depresia ca sunt mama denaturata, dar cand il tin in brate si imi dau seama ca tot universul s-a concentrat la mine in brate si se uita cu ochisorii lui asa ca si cum ar detine adevarul universal stiu ca sunt o mama care isi adora copilul, si ii mai e dor din cand in cand de viata de dinainte. Ma sperie ca totul s-a schimbat si ca se va mai schimba. Dar cu curaj mergem inainte. Si cu durerea asta de spate si cu lipsa de somn...tot mergem inainte. Acum ma uit la copii mai maricei cand iesim in parc si ma gandesc ca in curand asa vom fi si noi.

Trecand la altele mai vesele: raportez 5 kg ramase imediat dupa nastere. Nu m-am mai cantarit de atunci. Fier iau si eu din cand in cand tot din motive de constipatie. Elevitul l-am terminat tb sa mai cumpar.

Nici eu nu am pofta de mancare si mananc mai cu forta dar,...tb ca sa avem laptic

Apropo de familie eu i-am fericit pe toti ca am baiat. Pe ai mei cu 2 fete, pe bunici cu 3 nepoate, toata lumea fericita ca avem un baiat acum. Sincer, noi nu am avut preferinte legate de sexul copilului, eu am stiu insa ca va fi baiat. Intotdeauna am visat ca alaptez un baietel. Asta e.
Apropo de alaptat, e o presiune continua. Cateodata ma gandesc ca de asta o sa se opreasca laptele la mine. De la mama pana la soacra mea toata lumea asta intreaba:ai lapte destul? Nu stiu daca e destul sau nu, tot tb sa ii dau supliment, ce sa fac acum? Pana si sotul meu imi tot spune cat de important e sa manance lapte matern copilul.DE parca eu nu stiu. Ce sa fac daca nu se satura? Nici mie nu imi place gandul ca nu ii ajunge laptele meu, si tb sa ii dau mereu supliment.

In fine asta e. Acum ma apuc de muls.

Noemi, mami de Edvin Sebastian

Exact....mi-e dor de lucruri simple.....si exact: cand il tin la san si-l vad cat e de fericit ma topesc dupa el......azi la pranz cand a venit tati sa papam impreuna, m-a luat in brate si eu repede: "hai sa papam ca acum se scoala bebe"...nu m-am putut bucura de moment. DAr stiu ca lucurile se vor schimba, mai ales cand va trece si oboseala asta de dupa nastere.

VAi Socrate si eu exact aceeasi presiune simt din partea socrilor si a parintilor mei care nu mai contenesc cu intrebarile: ii dai si bineron? de ce , n-ai lapte suficient, nu e bun laptele? sau nu vrei sa-i dai? ajunsesem sa ascund biberoanele prin sertare cand suna cineva la interfon si sa-l pun pe bebe repede la san .......ah si faza tare, zilele trecute, soacra-mea (care de altfel e o tipa super ok, dar grijulie si ea): "ia sa vad si eu cum suge"..bai si chiar atunci Vladutz statea cu sanu'n gura, asa letargic si nu mai sugea nici un pic...sa mor, nu alta!

Elenuca, frumos ai grait! Saru'mana pt sfaturi si incurajari!

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

MsBB, FELICITARI! SA-TI TRAIASCA BEBELUNA!

Am vazut si eu poze cu burtik de Miss, sunt super, super, acum imi pare tare rau ca n-am facut si eu unele in genul asta pe timpul sarcinii cu toate ca-mi propusesem

Andreap a mai scris? ca parca n-am mai vazut-o....

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

leelooooooooo!!!

fetelor, sunt cu ochii'n monitor de ceva vreme! am primit un link interesant si sunt pe jos de ras. e o pagina personala cu poze adunate de pe Hi5 si comentarii facute de cateva fete la fiecare poza...mortal..daca vreti sa va destindeti putin , intrati aici
ma intorc ca-s pe la pagina 7 am lasat naiba referatul lui socru-meu/...doamne ce face plictiseala din om

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Nu pot sa cred!!! Ma uit la pozele alea si ma minunez...

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

monik citeste si comentariile!!! sunt dintre cele mai tari..

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bine ai venit pe lume, pui mic de Adriana - MsBB! Mami,sa te refaci repede si sa te bucuri de bebelusha ta!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

MsBB si Andra

Din suflet toate cele bune, felicitari, sa-ti traiasca bebelusa grasunica, sa va fie viata plina de bucurii si fericire impreuna!!

Iulia, you made my day cu linkul ala... Mare e gradina ta, Doamne, si cate pitipoance proaste mai traiesc in ea...

andreap, chiar, pe unde esti?

aldaesme, fecian, pe unde mai sunteti si voi, fetelor?

Eu am mancat niste paste cu sos de pesto si busuioc, insotite de 5 praline - yummy-yummy... Constiinta dormea, am pacalit-o...

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ce o face Diana_d? Azi are DPN-ul. Nici Andreea27 n-a scris astazi. Ce faceti fetelor acolo la Cluj?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

MsBB, felicitari! Sa-ti traiasca bebelusa!

MissP, ai niste poze super!!! Foarte interesante. Ai o burtica frumoasa tare!!!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Fetelor, uitasem s-o adaugam pe lista pe Onyx. Tocmai am gasit un mesaj de la ea catre spanioloaicele ei:

quote:
Buna, spanioloaicele mele,

, n-am mai putut sa mai intru, n-am mai avut timp.
Am nascut pe 22-04-2008, Maria Alexandra a avut 2.900 kg si 48 cm. Am nascut normal, bine, mi-au provocat nasterea cu oxitocina, dar oricum, mi-au pus perfuziile la 8.30 si la 15.20 o aveam pe mandra mea in brate. Destul de repejor, dureri, dar a trecut. Acum are aproximativ 3.600 kg si vreo 50-51 cm. Vineri merg sa-i fac vaccinul de o luna si sa o cantaresc din nou si s-o masor. Cea mai mare problema este ca o doare burtica rau si vomita mult, dar mi-a zis medicul ca atata timp cat se ingrasa, nu trebuie sa-mi fac griji.
Am sa incerc sa mai intru saptamana asta. A, botezul i-l fac pe 31 mai, aici la o biserica ortodoxa.
Va pup pe toate si multumesc mult pentru gandurile voastre.

Asa ca fetitele au preluat in mod serios conducerea si se distanteaza.

MissP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

vazut poze cu Miss si Robertel. Super toate, imi place burtica ta M(nu-i deloc mare)iss si zimbetul lui Robertel

Cleo, eu aveam ultima oara 8 kg in plus, acum nu m-am mai cintarit, dar cred ca am mai dat jos ceva decind cu plimbarile...Felicitari lui Alysh si Ylari pt kg date jos, si lui Socrate pt cele doar 5 kg in plus...Eu inca nu ma pot imbraca cu hainele mele...si nu mas imt bine, am burtica si fundulet

Elenuca, ai dreptate, ma cam plimb...ce sa fac, am multe de cumparat, ca nu prea ma mai incap fustele mele...mi-am mai luat una alta, niste sandalute dragutze, o bluzita...margelute, prostii, dar simteam nevoia sa cheltui

Sa va spun ce am facut azi
Bb mi s-a inecat foarte urit ieri cu biberonul (apropos fetele cu bibe Avent...exista si mai mici tetine decit cele 0+? ca-s disperata am cautat la toate farmaciile si cica nu exista mai mici...)
Asa, deci s-a inecat groaznic, m-am speriat enorm, apoi seara mi s-a sculat din somn d etrei ori cu laptic curgindu-i din nas si din gura, de altfel si fornaia - el care nu fornaie deloc, nici nu tb sa-i scot nasul la baita. L-am aaspirat, dat degeaba tot se auzea ceva de undeva din nas, o fornaiala...
Azi am sunat dr, i-am spus ca i-am bagat si supliment de 2 sapt ca nu -mi ajungea laptele..M-a intrebat cit ii dau: i-am spus: 60, uneori 90...Ea: e supraalimentat, sa vin vineri la un cintar cu el si sa nu-i mai dau mai mult de 40 de ml...Eu m-am alarmat ca nu mi se pare deloc supraalimentat, dc nu mai vrea nu-i mai dau si gata...
M-am dus direct la ea cu bb, am zis ca si asa simbata face luna, si asta-i controlul de o luna...
Are 4900(acuma nu mai stiu dc cu pampers sau fara, dr zicea ca fara, eu cred totusi ca nu l-a scazut) si 54,5 cm...Deci e in grafic, a luat bine nici mult, nici putin...Dr a schimbat-o apoi si mi-a spus ca-s fata desteapta, bine ca i-am bagat suplimet,...totusi sa nu-i dau mai mult de 40...

Dupa ce am venit i-am dat san si bibe 60...Nu s-a saturat pt ca afara s-a cam smiorcait in loc sa doarma...

Acuma ce sa fac, daca nu-l satur pe copil nu voi avea liniste cu el...
Si inca ceva: fetele care ies afara cu bbii cum ii imbracati? deja in mineca scurta, sau lunga? Puneti si o paturica usoara pe ei???

AM bagat si eu majorete pt Leeloo si Mi_bebelina???Hmm..imediat vin fetele

Nu mai stiu ce voiam sa zic..oricum, astept sa-mi raspundeti

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput