Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, mie la Andrei ne-a dat voie la dupa controlul de la 6 saptamani.

Buburuzilor, bine ati revenit

Simonix ce simpaticcccc e Robert! O luna? Mai ce flacau mare

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Simonix, bestiale pozutele cu Robertzelul, dar si comentariile tale Mi-a placut la nebunie cum scoate limbuta si cum isi pune mainile la cap...

buburuzii, hei, bine ca ai mai aparut si tu, ca te-am strigat de mai multe ori Mie mi s-au mai dezumflat putin picioarele, s-a mai racorit putin pe la noi, slava Domnului! Doamne, ce-or face fetele care vor naste pe caldurile alea caniculare din iulie-august? Eu si-asa am oroare de arsita... Tinem pumnii sa-ti fie bine, sa-ti treaca raceala si ... stai cuminte, lasa treaba pe mai tarziu, ca n-o sa vina nimeni sa ne controleze daca am spalat geamurile inainte de nastere... Cat despre nastere, asteapta sa vezi la fata locului ce si cum. Noua ne-au dat deja la inscriere un formular pe care trebuie sa bifam ce medicamente impotriva durerilor vrem la nastere si ai 3 optiuni: esti de acord cu toate masurile care trebuiesc luate la nastere, doresti in mod expres peridurala sau doresti sa decizi singura cand si daca sa fie folosite anumite masuri impotriva durerilor, in afara de cazul cand o anestezie se dovedeste necesara la fata locului. Eu am bifat ca vreau sa decid eu – in masura in care voi mai putea gandi clar – ce si cum sa-mi faca. Astfel imi las toate optiunile deschise.

Lorich, eu am primit de la o colega un jurnal de sarcina, cu informatii si cu loc pentru insemnari personale, dar in rest adevaratul „jurnal de sarcina“ l-am tinut tot aici, la odiseea noastra. Am inceput deja sa salvez capitolele in documente Word (nu le pot posta nicaieri, sunt imense si sparg orice server) si in final am sa-mi scot toate interventiile mele, le voi imprima color impreuna cu toate pozele si le dau la legat, am o prietena in Romania care lucreaza la o tipografie si care-mi va face un album de neuitat. Jurnalul meu personal a fost cam neglijat in ultima vreme, nu mai pot sa stau la celalalt birou ca sa scriu de mana si nici rabdare nu mai am.

Alysh, moasa a zis ca tb. sa ne chinuim sa mancam in timp ce alaptam, orice acolo, un iaurtel, o fructa, ceva care ne place, fiindca alaptatul ne costa f.f. multe calorii si altfel corpul nu face fata. Trebuie sa te fortezi putin. Cat despre cercul vicios, cred ca toate mamicile trec mai intens sau mai putin intens prin asemenea stari, din moment ce toata viata ni se da peste cap atat de total cu un bebe. Toate starile sunt normale, in curand va veti gasi un ritm tot mai bun, vei face totul fluierand, va deveni rutina, si sa vezi ca vei avea timp si pentru sotior. Si al meu e cam frustrat, desi noi abia de vreo 3 luni facem pauza, dar ne spunem tot timpul ca trecem noi si peste asta, e doar o perioada si vedem lumina la capatul tunelului. Din cauza lohiilor e recomandat ca 6 saptamani dupa nastere sa fim cuminti, asa ca ai grija! Daca tu ai mingiutza fleoscaita in loc de burtica, imi imaginez ca eu o sa am un marsupiu de cangur flescait la maximum, fiindca la mine toate cele 14 kile s-au pus numai la burta... vai de capul meu... si mai aveam si dinainte vreo 5-6 de care as fi vrut sa scap inainte de sarcina, dar nu s-a mai putut...

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata, luat copilul de la gradi, hranit si culcat... Inainte sa ma duc si eu sa trag un pui de somn, am mai aruncat un ochi pe la voi...

Alysh - indiferent cum ai nascut, dr. iti da liber la dupa controlul de la saptamini de la nastere...

Lorich - si eu stiu ca si restul fetelor ca nu e indicat sa dormi pe spate...insa eu mai toata sarcina am dormit asa - pur si simplu ma trezesc dormind pe spate...

Iulia - da, prin cezariana am sa nasc!

Apropos de intrebarea lui Cleo - eu m-am cintarit ieri - aveam 102 kg... ceea ce inseamna ca am luat in total 24 kg......acum sa vedem cu cite ma intorc acasa...

Gata cu forumul pentru mine (cel putin pentru citeva zile...) - va pup pe toate, va rog sa-mi tineti pumnii pentru miine si va promit ca va dau de stire imediat ce o sa pot!!

Gabriela 39+ cu AMR DOAR 1 zi!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

leelooooooooo!!!

fetelor, sunt cu ochii'n monitor de ceva vreme! am primit un link interesant si sunt pe jos de ras. e o pagina personala cu poze adunate de pe Hi5 si comentarii facute de cateva fete la fiecare poza...mortal..daca vreti sa va destindeti putin , intrati aici
ma intorc ca-s pe la pagina 7 am lasat naiba referatul lui socru-meu/...doamne ce face plictiseala din om

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Alysh nu iti face procese de constiinta. La fel patesc si eu. Imi e dor de momentele petrecute cu sotul meu, noi doi pe canapea uitandu-ne la televizor, lucruri simple, dar pe care nu le mai putem face. El vine acasa, noi in loc sa stam de vorba la un pahar de suc sau altceva eu stau cu copilul, la alaptat etc. De cate ori ne luam in brate, incepe bebe sa planga. Cateodata cred ca o face cu intentie, dar imi dau seama ca nu, e mititel si el.
Initial ma apucase depresia ca sunt mama denaturata, dar cand il tin in brate si imi dau seama ca tot universul s-a concentrat la mine in brate si se uita cu ochisorii lui asa ca si cum ar detine adevarul universal stiu ca sunt o mama care isi adora copilul, si ii mai e dor din cand in cand de viata de dinainte. Ma sperie ca totul s-a schimbat si ca se va mai schimba. Dar cu curaj mergem inainte. Si cu durerea asta de spate si cu lipsa de somn...tot mergem inainte. Acum ma uit la copii mai maricei cand iesim in parc si ma gandesc ca in curand asa vom fi si noi.

Trecand la altele mai vesele: raportez 5 kg ramase imediat dupa nastere. Nu m-am mai cantarit de atunci. Fier iau si eu din cand in cand tot din motive de constipatie. Elevitul l-am terminat tb sa mai cumpar.

Nici eu nu am pofta de mancare si mananc mai cu forta dar,...tb ca sa avem laptic

Apropo de familie eu i-am fericit pe toti ca am baiat. Pe ai mei cu 2 fete, pe bunici cu 3 nepoate, toata lumea fericita ca avem un baiat acum. Sincer, noi nu am avut preferinte legate de sexul copilului, eu am stiu insa ca va fi baiat. Intotdeauna am visat ca alaptez un baietel. Asta e.
Apropo de alaptat, e o presiune continua. Cateodata ma gandesc ca de asta o sa se opreasca laptele la mine. De la mama pana la soacra mea toata lumea asta intreaba:ai lapte destul? Nu stiu daca e destul sau nu, tot tb sa ii dau supliment, ce sa fac acum? Pana si sotul meu imi tot spune cat de important e sa manance lapte matern copilul.DE parca eu nu stiu. Ce sa fac daca nu se satura? Nici mie nu imi place gandul ca nu ii ajunge laptele meu, si tb sa ii dau mereu supliment.

In fine asta e. Acum ma apuc de muls.

Noemi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Leeloo ultimul mesaj 2 in 1! Sa fie bine, sa ne vii cu un bebe frumos si sanatos, sa te recuperezi foarte usor si mai ales fara probleme dupa rahi!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Simonix- de coma bbb tau, ce frumos doame el cu manutza la ochisori, e mortal . si la multi ani la implinirea primei luni de viata sa fie sanatos si voios !

Buburuzii, draga mea, pai forumul nostru e polivalent, si loc de dat cu capul si zid al plangerii si confesionar si cabinet psihologic si club femina si… nu-mi mai vine in cap acum ce e. Cert este ca toate trecem si prin momente mai bune sau mai putin bune si le impartasim si aici gasim de fiecare data o vorba buna si imbarbatare si sfaturi pretioase si prietenie neconditionata. Asta e frumusetea odiseei noastre dragi. Si ca sa nu te simti singura, doi piloni ai tai cu doi ai mei, o scoatem noi la cap cu un pod de toata frumusetea…Eu incep usor usor sa ma resemnez, nu am ce sa fac pana la nastere, mi-a spus dr ieri ca e normal, sa beau in continuare peste 2,5 l de lichide si crede-ma ca beau frate dar ciudat e ca nu fac cine stie ce pish, mult zgomot pentru nimic. Asta e, dar pentru mladitele si mugurasii nostrii merita efortul zic. si Multa sanatate !

Alysh scumpa, din momentul in care bb a intrat in viata voastra ati incheiat un frumos capitol de romantism in doi, acum trebuie sa va gasiti calea unei noi relatii romantice, care sa-l includa si pe bb. Nu o sa fie greu, dimpotriva, eu cred ca iubirea dintre soti devine mai profunda si muuult mult mai responsabila si mai frumoasa . Cat despre din cate stiu eu nu depinde de modul in care ai nascut ci mai degraba de eliminarea lohiilor, undeva pe la 4-6 saptamani cred ca esti optima. O prietena a incercat mai devreme, deh saracutza nici ea nu mai avea rabdare si s-a trezit cu o hemoragie de toata frumusetea, dr i-a interzis sa mai faca ceva pana nu se termina cu eliminarea lohiilor. Hai ca mai e nitel, curaj . Felicitari pentru cele 16 kg date jos, wow, e super ! Dar incearca totusi sa papi ceva si seara, daca nu poti mancare macar ceva fructe.

Leloooo hai mamicoooo ! te asteptam cu vesti maine, mult curaj, nastere de vis si recuperare usoara !

Simonel, tot la plimbare, tot? vecina plimbareata. Eu am plecat sa iau capsuni si am ajuns sa ma epilez si sa fac o tona de cumparaturi, mai putin.... capsuniCel putin m-am defrisat, asta da realizare si m-am apucat sa si gatesc, am proiectat o ciorbita de perisoare cu mult mult leustean.. uf MissParker, nu te supara pe mine, stiu ca-ti place leusteanu in borsuri, daca as stii cum sa-ti trimit, pe cuvant ca ti-as trimite si verde si seminte sa-ti pui in jardiniera.

Mami de Mirciulica ce faci? Cum mai sunteti azi?

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BEBELINA

quote:
Originally posted by mi_bebelina

fetelor mi s-a rupt apa, plec la spital

MONIK16-imi pare rau ca a ajuns asa tatal tau...Da,poate ar trebui sa mai incerci,sa iti faci "datoria"...fir-ar ea de datorie ca parca numai noi o avem fata de parinti...dar treaca de la noi,stii..Dar nu acum,acum ai nevoie de liniste,nu poti sa lupti si pt el,acum trebuie sa lupti pt bebe,pt familia ta.Mai tarziu,cand te vei simti in stare,cand vei putea infrunta atitudinea lui,si incerci inainte sa te "montezi " sa nu mai simti nimic,sa nu te afecteze ..

MISS-stiu ca ai mai povevstit asa in mare despre ai tai si atitudinea lor fata de tine..ziceai ca ai scris undeva mai pe larg?

CAMI-nu mai stiu daca te-am felicitat pt SABINA ! Sa va traiasca ! si Sofia la fel

ACINA-FELICITARI !sa creasca mare ANA !

CLEO-faci masaj zilnic la talpa si i-o indrepti mereu ,usor,fara forta,in directia buna . asa le ramane din burtica,dar se indreapta.
se cam arunca repede cu ghipsul unii medici,dar mie mi-a aratat ,dupa pozitia piciorului,exact cum a tinut ea piciorusele,si era asa haioasa,se plia exact ! si a zis sa i-l tot indrept asa,ca bebe il tine din reflez si deranjat fiind de frecusul pe care i-l tot dai,va incepe sa si-l tina cum trebuie.hai ca nu se vede de acum daca are paranteze,stai linistita Eu nu i.as pune ghips , ghipsul se pune in situatii mai grave,nu doar pt atat,nu o chinui !nici la displasie de sold nu se pune ghips decat cand se descopera tarziu sau inc azuri f f grave .altfel,se rezolva cu un pampers in plus.deci la piciorus,care e normal sa fie as aspre interior,nici atat !

YLARI-e normal sa sughita,lasa-l in pace ca ei nu sufera,e ca si strantul,cascatul,partzul...

NICOLE-nu stiu cu igiena la baietei,dar o sa iti arate in spital,banuiesc.sau imediat dupa ,la control. mie mi-au aratat la fetita cu toate detaliile,si astept sa imi arate si la baietel

MIHASER-
quote:
Mihaela a nascut o fetita de 2.95kg pe la 12:15 azi. Si ea si bebelina sunt bine. Mai multe detalii cand le aflam :)

Taticu

FELIICTARI !

ANASOL-imi pare rau ca Ianis are probleme cu funduletul...sper sa ii treaca repede cu cremele !mititelul!

Sofía (2ian2007)

40+s(DPN 18mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

mesaj MsBB

Gata! Am evacuat puturoasa mik prin ceza, are 3700 si e bine sanatoasa! Eu sunt la reanimare si abia astept sa o vad. Pupici de la msbb(adriana)

Sa-ti traiasca si sa fiti sanatoase amndoua...Recuperare rapida!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Felicitari MSBB Multa sanatate si recuperare usoara, iar tie bb de Adriana, sa fii cuminte si sa o asculti pe mami, sa papi tot si sa le inseninezi fiecare zi de acum incolo ![ pup]

Fetele, aveti ceva vesti de la mi_bebelina? hai sa mai scoatem majoretele o data :

Elenuca 37 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 3 Saptamani !!!

Mergi la inceput