Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

quote:
Originally posted by Lorich

Dar daca nu te lasa pe stanga, nu te lasa pe dreapta, impinge cat poate cand ma intorc pe o parte, ce fac?? In fund?In picioare???

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

mai ramane pozitia stand in cap!!! eu de cand ma stiu dorm pe partea stanga pt ca numai asa pot respira...amarata aia de deviatie de sept...ce bag eu bisturiu-n ea dupa ce nasc, vai mama ei de deviatie!!! muhahahahah

cleo esti de coma!!! si la mine tot insista tata si ma-sa ca am baiat! tata din dorinta lui de a avea nepot, nu din rautate, ca e constient ca e fata, dar vrea sa ma tachineze si nu ma supara acest lucru, e chiar simpatic! iar a batrana din forma burtii....i se pare ei...la ea dau vina pe ignoranta!!!

Pozici Iulia AMR!!! 3 sapt, 4 zile!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

io din 22 kg in + mai am 10 de dat jos :( :( :( nu mai am cu ce sa ma imbrac, incalt, nimic... ceea ce accentueaza depresia...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

MissP tot respectul!!!

Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetele ;)

Sunt pe fuga, urmeaza sa ies cu bbmic in parc la tura de dimineata :)

Voiam sa ii raspund lui Melly - o sa iti spun ce am simtit eu. M-au pus sa ma asez in pat, turceste, cu spatele arcuit si capul in piept. Si mi-au zis sa nu misc - moasa s-a asezat in fatza mea si m-a prins de maini si imi tinea si capul - era cam ciudat Anestezistul mi-a dat cu ceva rece pe spate si apoi cred ca a infipt acul - nu am simtit... Apoi am simtit ceva pe dinauntru - m-a intrebat daca simt ceva si unde anume - daca simt pe dreapta sau pe stanga sau pe mijloc. Sincera sa fiu, nu prea stiam ce sa ii zic, ca eu simteam peste tot - o usturime - si i-am zis ca pe mijloc :) Si e adevarat ca m-am panicat in momentul ala, mi-am dat seama ca cineva umbla pe la coloana mea si am avut un moment de panica in care am regretat ca am vrut anestezie Momentul respectiv a durat 2 secunde :D Am simtit o presiune ciudata in cap ..... o durere si o ametzeala care au durat f putin. Insa totul a durat 5-10 minute. Eu nu aveam alte dureri (ma refer la contractii - erau suportabile) deci am stat f linistita. Cum s-a terminat operatiunea, am astepta o contractie si am constatat ca nu mai simt nimic nimic. Si apoi mi s-a explicat cum sa apas pe buton sa mai imi fac o doza in caz ca se termina prima doza. nu a fost nevoie. Mi-au fixat bine cateterul ala, puteam sa si dansez pe acolo, nu era nici un pericol sa se desprinda firele respective. Apoi a plecat toata lumea si am ramas cu sotzul - ma simteam excelent, incepusera sa imi amorteasca usor picioarele, dar m-am culcat (era in toiul noptii). Si asta a fost tot. Mai mult m-a durut perfuzia pe care mi-au pus-o (mi-au bagat 2 litri de apa :D sa ma tina hidratata). Dupa ce am nascut cred ca mi-au scos chestiile alea dar iar nu am simtit nimic si apoi sotzul mi-a zis ca am o cojitza mic mica in locul respectiv, dar eu habar nu am. Si gataaaa... Oricum esti bine monitorizata pe perioada cat ai peridurala si dupa aceea - ti se ia tot timpul tensiunea, vin 1000 de oameni sa te intrebe cum te simti etc. Eu la 2 ore m-am dat jos din pat (desi nu aveam voie ) si am constata o usoara ameteala - m-am catzarat inapoi in pat si peste inca o ora tzopaiam prin camera si am fost la toaleta singurica :) Primul pishu a fost mai dificil (din cauza ca fusesem sondata de vreo 3 ori) si nu curgea... o asistenta mi-a dat drumul la apa de la dush si uite asa am facut io pishu :D :D

Miss - de acord cu moasha !!!

Cleo - eu nu stiu cate kile am pus, caci m-a luat nasterea prin surprindere si nu ma mai cantarisem de o saptamana. Am inceput sarcina cu 50 - 51 kile, acum am 58 - insa nu prea se vad, nu inteleg unde sunt astea in plus (poate in sani ???) Eu burta deja am dat-o jos (aproape), pielea si-a mai revenit (ma speriasem) insa am ramas cu dunga aia urata rau !!! Sunt tatuata !!!

Am mai pus niste pozici cu mutre de Robertzel :) Azi face 1 luna !!!

http://picasaweb.google.com/s.vilau/1LunaDeRobert

E mortal cum doarme:

http://picasaweb.google.com/s.vilau/1LunaDeRobert/photo#5202329949555592642

Va pup, fuuug !!!

Simona cu

http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png

http://picasaweb.google.com/s.vilau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Oare ce-o fi facand bebelina am niste emotii pentru ea....

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MissParker

P.S. Ieri a fost pe la mine prietena mea cea mai buna si m-a mai scos putin din apatie cu o sesiune de poze . Am pus doua poze noi pe albumul nostru:

Facut cu dragoste si Inimioara pentru bebe

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

se vede treaba ca citesc pe bucati!!! dar ma impart intre referatul lui socru-meu, care apropos, e imposibil de gasit pe google!!! si cititul forumului!!

draga mea, se uita cam crucish burtica aia a ta inca odata admir buricul tau

Ariana Elena

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, super funny si simpatice pozicile facute de prietena ta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

Salutare, gravidutze si mamici!

Revin si eu dupa o luuunga absenta, cu multe, multe, multe felicitari pentru proaspetele mamici si bebelusii lor mancaciosi.
Iar pentru gravidutze, stati pe aproape ca ne vine si noua randul...
Eu sunt bine, de maine intru in saptamana 36. Ma lupt cu niste picioare ca pilonii de pod, ma uit si ma mir cum poate sa se intinda pielea in halul asta. Ce e ciudat e ca s-au umflat brusc vinerea trecuta si asa au ramas.
Cel putin sunt acasa de o saptamana, dar n-am stare sa stau in pat, in fiecare zi ma apuca sa fac cate ceva.
De dormit, se pare ca eu dorm mai bine pe partea dreapta, dar ma mai trezesc si pe spate. Si eu stiam ca daca stai pe spate, se comprima o vena si bebe nu mai primeste oxigen asa cum trebuie, deci e o pozitie de evitat.
Fetitza e bine, la ultima ecografie avea 2,4 kg. Medicul mi-a zis ca in ritmul asta va avea la nastere in jur de 3,6 - 3,8 kg, ceea ce ma sperie al naibii de rau. Are si circulara de cordon, asa ca s-ar putea sa ma trezesc cu o cezariana de urgenta. As vrea totusi sa nasc natural, nu stiu ce sa fac in ceea ce priveste epidurala, daca sa apelez sau nu la ea.
Am experimentat si niste contractii dureroase, vreo 3 intr-o zi, duminica trecuta. Ma tot gandesc ca au fost de la caldura, hihihi.
Iar peste toate astea, m-a prins si o raceala, am fost la farmacie sa-mi iau oscillococcinum, sper sa-mi treaca rapid.
Scuze pentru tonul plangacios, as fi vrut sa fiu un pic mai optimista, dar raceala asta ma termina psihic.
magnetism79, trimite-mi si mie link cu trenuletzele de care vorbeai in munchen. Noi am fost la Railz Miniworld in Rotterdam si am fost super incantati amandoi.
Pupici tuturor si sa auzim numai de bine.

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai ce poze simpatice au pus azi fetele pe forum! Simonix imi vine sa-l pap, duulce si asa cuminte pare.

Miss foarte dragute pozele, ce inspirate ati fost.Sper ca ai cumparat carticica aia a bebelusului, ca tare frumos ai sa mai scrii in ea.

AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Miss, intr-adevar eu nu mai am chef sa mananc seara si mi-e teama ca asta sa nu aiba repercursiuni asupra alaptatului. pur si simplu nu mai pot manca, ma simt prea vlaguita seara, abia astept sa fac un dush si sa petrec cateva minute cu sotiorul meu ca oricum adorm repede. Si tare dor mi-e de el si de serile noastre romantice...dar nu vreau sa ma gandesc prea mult la asta ca ma bufneste plansul...si-mi pare rau si daca plang ca-mi zic ca ma bate Doamne Doamne daca eu plang cand am un copilas asa minunat....si tot asa, parca sunt intr-un cerc vicios

Eu sambata trecuta scapasem de 16 kg , dar mai am de dat jos si cateva kg acumulate inainte sa raman insarcinata. Si burta s-a retras mult, mai ales datorita burtierei (cred ca a avut un rol f important), dar tot a ramas asa ca o mingiutza fleoscaita, sparta de un ghimpe de trandafir....abia astept sa incep gimnastica.

Fetelor, dupa cezariana la cat timo avem voie ? cu toate ca am impresia ca nu cezariana e pb ci lohiile.... nu de alta dar noi avem 9 luni in spate fara nici un pic de si as dori sa-mi reintru si eu in drepturile conjugale

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput