Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

welcome back, ache!
si pt miine. Si pt leeeloo.
Si la multi ani pt toate Elenele si Constantinii!
si uite si bb de mi_bebelina!!! Bine ai venit pe lume, grasuno!! sa ne traiesti, sa creshti mare, si sa bucuri pe mami si pe tati.

Missparker, multsam de sfaturile pt trezit potorosii! Culmea, la mine nu merge! O sa fac un filmulets, sa vedeti ce ii fac cand adoarme la san, ii strang guritsa, ii trag barbitsa, parca ar vorbi, ii strang falcutsele amandoua, si ea NIMIK!! Potoaroasa potoroasa! O sa incerc si cu mangaiatul ceafa-> frunte, de obicei doar ma jucam cu urechile+ parul ei.
Asta noapte, de disperare ca a tsoncait vreo 5 min la san, si aveam sanii fierbinti, si tari si imensi si durerosi, am muls un pic din san, vreo 80ml, ca sa decongestionez circulatia, lapte a mai ramas cacalau, si i-am bagat bibe la fata. Si cu bibe intr-o mana, cu pompa in cealalta, sa mai racoresc si celalalt san, ca ma ard, a mancat fata inca 80ml de lapte de la piept.
Azi dim. a tras mai cu fortsa - dim. e mai energica.
O fi si de la icter mai ptotoroasa?
A, acum sa o mai 'laud', chiraie rau cand face caca. Bine, nu a facut asta noapte, ci dim. asta si la 6, si la 8. A chirait si s-a agitat, si cand am auzit noi de ce ... ne-am linishtit.

Ylari , cred ca pitica ta a reactionat asha la schimbarea de mediu. Tu fii calma, tu esti constanta din viatsa ei!! Linishteshte te, ignora pe ceilalti, stai cu ea singura in camera, ia-o eventual si pe piept la tine, atat cat poti - ca esti cu cezariana. In curand ar trebui sa se obisnuiasca.
Noi i-am cantat primele 2 zile... si mai ales nopti. Eram chiauni!! Plangea si la 30min de la alaptat...la piept se linishtea; probabil si ca nu aveam suficient laptik, cine stie... Acum s-a intors roata, am prea mult.

reallaura, si io mai remarc lohiile la pipilica. Probabil de la presiunea vezicii? aaaa...si mai ales si la treaba mare . Si la alaptat... mult timp simteam ca ma ud si tre sa ma schimb.
Acum, la 12 zile de cand am nascut, sunt mai seroase/apoase. Nu stiu cum sa zic. Si mai cantitativ- mult mai putine. Dar fiecare organism are ritmul ei.
Acu, ca vb de treburi 'rusioase', putem bea ceai anti constipatie?? NU MAI POC!! vreau sa stric prietenia cu 'prietenul meu Hemoroidul' iar atat timp cat ma chinuie constipatia... de, alimentatia o stiti toate cum e la inceputul alaptatului....

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

aaa, uite, cenia recomanda alune, pt un lapte mai gras!!
Socrate , parca tu aveai intrebare din asta! Iar daca incerci tu... zi ne si noua. Io nu am curaj, deja am lapte cacalau. Asta noapte desi am alaptat la FIX 3 ore (12 , 3, 6), m-am trezit uda de lapte si cerceaful ud.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

mi_bebelina felicitari!!! Sa-ti traiasca grasunica!!! Multa sanatare si recuperare rapida!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata mamici si burtici si mai ales La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi Sf. Constantin si Elena

Tinem pumnii stransi pentru Leeloo, sa ne trimita vesti minunate!

Bine ai venit pe lume bebe de bebelina sa cresti mare si frumoasa!

Eu trebuie sa fac un drum la piata, pregatesc o fasolica, asa cam ultima inainte de marea intalneala , ca sa nu-i duc lipsa dupa. Vad ca am inceput sa am visele alea cu nasterea, ca se rupe apa, ca incep contractiile, se vede ca doar la asta mi-e gandul zilele astea.

Pup toate fetele, mai ales dragile mamici care cu bebeii in brate tot mai scriu si aici esperientele de zi cu zi!

Lori 38+ asteptand un bebe Robert
AMR 2 SAPTAMANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza

in primul rand, LA MULTI ANI ELENUCELOR SI CONSTANTINILOR!!! mamici, tatici sau copilasi...

felicitari mi_bebelinei pt bebelina grasuta si cuminte!!!

azi, voi sarbatori singurica, ca sotul e la Sb dar asta e. am mai primit o veste proasta...prietena mea care o sa-i fie moasa fetitei pleaca la niste cursuri de formare la Buc pt 5 saptamani, vine numai in weekend-uri...ma suna sa-mi spuna si sa ma roage sa nu nasc in cursul saptamanii sa tin si eu pt weekend-uri. e cam nasol, ca e nu si-a terminat concediul ala de 2 ani de stat cu copilul si s-a angajat si acum o trimit aia la cursuri tocmai pe ea, dintre toate fetele de acolo cand stiu ca ea are copil mic acasa...nasol rau...

eu declar aceasta zi ca fiind lafel de plictisitoare ca celelalte, cardura ca-n cuptor ca de obicei, nu o sa ies afara nici macar pana la coltul blocului pt ca sunt umflata ca un cimpoi si nu vreau sa ii dau de lucru primarului cu reparatul gaurilor in asfalt de la greutatea mea...deci, se anunta o zi perfecta de stat la orizontala si frecat menta...ce onomastica superba..intotdeauna am visat la asa ceva!!!

ah! si in legatura cu cursul ala de puericultura, stiam de el, dar la noi n-o sa fie cazul pt ca abia o sa se mute sotul la noul servici, deci nu cred ca o sa-i dea nici cele 5 zile de concediu parental sau cum se numesc...dar bine ca e acasa, asta conteaza

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

Mergi la inceput

Am si eu 2 intrebari:

1. Sotul are dreptul la 5 zile de concediu indiferent daca a facut sau nu cursul ala?
2. Trebuie neaparat sa ia acele 5 zile in primele 5 zile de la nasterea copilului sau le poate lua si dupa 1-2 saptamani?

Merci!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

neatza

in primul rand, LA MULTI ANI ELENUCELOR SI CONSTANTINILOR!!! mamici, tatici sau copilasi...

felicitari mi_bebelinei pt bebelina grasuta si cuminte!!!

azi, voi sarbatori singurica, ca sotul e la Sb dar asta e. am mai primit o veste proasta...prietena mea care o sa-i fie moasa fetitei pleaca la niste cursuri de formare la Buc pt 5 saptamani, vine numai in weekend-uri...ma suna sa-mi spuna si sa ma roage sa nu nasc in cursul saptamanii sa tin si eu pt weekend-uri. e cam nasol, ca e nu si-a terminat concediul ala de 2 ani de stat cu copilul si s-a angajat si acum o trimit aia la cursuri tocmai pe ea, dintre toate fetele de acolo cand stiu ca ea are copil mic acasa...nasol rau...

eu declar aceasta zi ca fiind lafel de plictisitoare ca celelalte, cardura ca-n cuptor ca de obicei, nu o sa ies afara nici macar pana la coltul blocului pt ca sunt umflata ca un cimpoi si nu vreau sa ii dau de lucru primarului cu reparatul gaurilor in asfalt de la greutatea mea...deci, se anunta o zi perfecta de stat la orizontala si frecat menta...ce onomastica superba..intotdeauna am visat la asa ceva!!!

ah! si in legatura cu cursul ala de puericultura, stiam de el, dar la noi n-o sa fie cazul pt ca abia o sa se mute sotul la noul servici, deci nu cred ca o sa-i dea nici cele 5 zile de concediu parental sau cum se numesc...dar bine ca e acasa, asta conteaza

Pozici Iulia AMR!!! 3 Sapt!!!
Ariana Elena

Haide gogosica mamii! te asteptam cu drag!!! mami & tati de-abia asteapta sa te tina in brate!

Praise God!!!”

LA MULTI ANI, IULIA!!!

38+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Iulia, saracuta de tine, te inteleg perfect, si pe mine ma ucide caldura. La noi e in continuare acceptabil, cam 18°, numai bine vreme de tricou fara sa te treaca transpiratiile alea criminale... Iti zic si eu LA MULTI ANI pt. ziua onomastica, dar de ce? Ca nu esti Elena... sau m-am zapacit eu de tot si Iulia intra la categoria de "Elene"?

Eu peste o ora plec la doctor. Sa-mi tineti pumnii pt. urmatoarea cardiotocograma, sa fie totul ok si colul sa fie in continuare inchis ermetic...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Am si eu 2 intrebari:

1. Sotul are dreptul la 5 zile de concediu indiferent daca a facut sau nu cursul ala?
2. Trebuie neaparat sa ia acele 5 zile in primele 5 zile de la nasterea copilului sau le poate lua si dupa 1-2 saptamani?

Merci!

38+ Sara-Maria

1. Da.
2. Nu stiu. Dar oricum e nevoie de ele atunci... tati a stat in jurul maternitatii 1 zi, apoi 1 zi pe la primarie sa declare, inca o zi mai incolo sa scoata de la primaria sect.1 cerfiticatul de nashtere si negatie ca a luat nu stiu ce; inca 1 zi la primaria sect 4 sa depuna inscrierea in livretul de famelie, 1 zi a tras o fuga pana la protectia copilului sa vaza ce acte trebuie pt dosarele pt alocatie & co.
A, mai pune si 1 zi de mahmureala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI tuturor care isi sarbatoresc ziua onomastica si celor care au in familie sarbatoriti! Multa sanatate, noroc si bucurii alaturi de cei dragi!

[b][red]FELICITARI proaspetelor mamici! Bebelusi sanatosi si mancaciosi si refacere rapida![b][red]

[b][red] tuturor si o saptamana frumoasa![b][red]

myry 39+ Sara Denisa A mai ramas putin: DPN 25.05.2008

Pozele mele

Mami si tati te asteapta

Mai e putin

Cuvintele bune pretuiesc mult si costa putin. - George Herbert

Mergi la inceput