Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (80)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa le luam pe rand

Mesaj primit aseara de la mi_bebelina:
"La 7.45 s-a nascut bebelina mea cu epidurala normal cu 3850g"

Bun venit pe lume bebelinei!

Leeloo

Ache, bine ai revenit! Bagam si la tine pentru maine O sa vezi ca o sa fie bine si cu cezariana.

Laura, lohiile nu erau la mine mereu de aceeasi culoare, cantitate, consistenta. Mai erau perioade si fara scurgeri.
Eu centura am purtat foarte putin ca n-am mai suportat-o, imi era si foarte cald, ma incomoda.

Si nu in ultimul rand La multi ani sarbatoritilor zilei de Constantin si Elena, mamici, bebici, tatici si cei dragi lor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

quote:
Originally posted by ariel_7000

foarte foarte important !!!
orice tatic mai poate primi de la firma 10 zile de concediu (pe langa cele 5 luate dupa nastere).
aceasta posibilitate exista doar in primele 8 saptamani de la nastere.
conform hotărârii Guvernului nr.244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal nr.210/1999 , se va completa un "Atestat de curs de puericultura" de catre medicul de familie.
trimit legea si formularul de atestat pe mailul comun.

VA ROG SA TRIMITETI MAI DEPARTE !!!

s-ar putea sa aveti probleme cu medicii pentru ca ei nu cunosc aceasta lege desi este din 2000.

Marcel, sotul meu, s-a dus la medicul de familie cu legea printata si aceasta nici nu a vrut sa stea de vb cu el. apoi, s-a adresat medicului de familie care il are in evidenta pe teo (pediatrul nostru) si in urma unor lungi discutii, aceasta a semnat acel atestat, dar tot parca nevenindu-i sa creada, deoarece nimeni nu i l-a mai solicitat pana acum!!!
Marcel este al 3 lea din firma care a obtinut aceste zile. initial nici cei de la HR din firma nu stiau despre ce e vb., dar dupa ce au citit legea, totul a fost ok.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Si noi am aflat de aceste zile in plus de concediu.
Acum eu merg la cursurile First bebe, iar dc tati participa la cursul de puericultura , adica cursul 3, atunci i se elibereaza un atestat pe care-l va folosi drept dovada sau pe baza caruia medicul de fam va elibera un alt formular.

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Reallaura

neata!

In primul rand, felicitari, MsBB si toate sarbatoritele de azi, Elenuca

Am si eu o mareee problema.
Mi se pare ca lohiile nu curg din vagin. intr-adevar, sangerez,dar mi se pare ca odata cu urinatul. cand fac pipi e rosu, dar pe tampon-nimic.

Voua cam cat de abundente va sunt lohiile? ca la ciclu? sunt perioade fara scurgeri?

Si, in plus, pentru fetele cu ceza care si-au pus burtiera: v-a durut rau uterul? cat ati purtat centura? non-stop, sau cu pauze? noaptea o scoteati?

poate gasiti ceva timp si pt intreb mele.
va puuup pe toate.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

La mine lohiile curg f. putin...de vreo 3 saptamani.Adica...o chestie maronie...dar...rar. De vreo 2 zile nu prea mai curge deloc...dar e ok ca am fost la dr. La inceput curge mai mult dupa care din ce in ce mai putin pana se termina.
Cat despre dureui de uter...eu nu am avut asa ceva dar nici nu am purtat centura.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

[red]Mi_Bebelina...felicitari si refacere rapida!

tuturor celor ce isi serbeaza ziua azi!!!

Eu la 10 am programare la pediatra pt...cantarit,masurat&co. Ma tem ca nu ii mai ajunge lapticul lui bb spre finalul zilei...dar...o sa il pun mai des la san sa stimuleze...si in ultimul rand imi voi lua Galactigil... Desi...daca il iau in brate....nu mai plange...ci sta cu ochii mari si parca ar vrea sa vb. E atent la ce ii spun si face niste fete...de il mananci.

Va pop ca ma duc sa ma pregatesc de drum. Vab mai dupaamiaza cand imi termin drumurile!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Bine ai venit Bebelina si felicitari mamicii curajoase care a nascut normal.

La multi ani tuturor Elenelor si Constantinelor !

Mi Bebelina parka nastea la Municipal ? A reusit cu epidurala ? Imi da sperante…

Eu inca mai merg la serviciu si parka am din ce in ce mai multa treaba acolo. Ma hotarasem sa stau saptamana asta doar 4 ore, insa de fiecare data am stat cate 7 ore…
Poate de luni stau acasa….simt ca nu mai pot.

Poze
Nicole 37+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Felicitari, Bebelina, sa-ti traiasca micuta!. Te asteptam inapoi sa ne povestesti cum a fost! Refacere usoara!
pentru toate sarbatoritele zilei si pentru cele care au intilnire cu barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

mi_bebelina

Refacere cat mai rapida si laptic mult prin tatisoare!
Bine-a venit pe lume bebelina, sa fie sanatoasa, papacioasa si necolicoasa si sa ne spui repede numele!!

Laurita, pentru sangerarea aia eu m-as duce urgent la ginecolog, nu neglija!! Sangele in mod normal trebuie sa iasa din vagin, nu din vezica. Noua moasa ne-a zis ca primele 5-6 zile lohiile sunt f. abundente, apoi se mai linisteste sangerarea putin...

leeloo, tinem pumnii:

ache, welcome back! Bafta maxima si tie pentru maine, o nastere fara probleme si un bebe dolofan si sanatos!

LA MULTI ANI tuturor Constantinilor si Elenelor, elenuca etc. si sa aveti o zi cat mai frumoasa azi!!

Mihbut, LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii, sa ai o aniversare de vis si te asteptam cu vesti bune despre gemenasii tai

Pentru fetele care alapteaza: moasa ne-a mai spus la curs ca exista mici trucuri pentru bebeii mai amortiti sau mai lenesi in timpul alaptarii, puteti de exemplu sa va jucati cu talpicile lor, gadilandu-i usor, sau sa-i mangaiati pe capusor dinspre frunte spre ceafa, ca sa nu-i ia somnul cu tatica in gura... Cand vreti sa-i adormiti ii mangaiati dinspre crestet spre frunte, iar cand vreti sa ramana treji ii mangaiati invers...

Felicia 35+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, intru si eu repede, cat mai doarme bebeluna...
Raportez prima noapte in caminul conjugal relativ ok... pana a adormit mi-a facut o criza de plans de am crezut ca ma duc in lume... De dorul maicamii cred, altceva nu pot sa imi explic, nu cred ca avea colici... In rest, am dormit langa ea, si a fost cuminte, si-a papat mesele la timp si in totalitate, chiar a si cooperat si a ragait deupa fiecare biberon.

Ve pup, tineti-mi pumnii, ca sunt kkta toata. Cu toate ca ved ca Dumnezeu e bun cu mine si merge totul ok...

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

felicitari, bebelina de mi_bebelina. mami, refa-te repede si fugutza acasa cu bebe sa va bucurati de ea!!!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Dordia, Gabitza, Miss, merci mult de raspunsuri... o sa vad ce fac...daca situatia continua asa.

Leeloo,

mi-bebelina felicitari pt grasunica!! Si pentru epidurala. cum i-ai invartit???

Am vazut si eu pozici cu bucalata lui Aimee...pe cat e mamica de slaba pe atat e ea de bucalata!! Sa-ti traiasca!
Fetele, mai puneti si voi poze pe Picassa cu bebelinii, e cel mai simplu sa -i vedem si noi.
Eu ma duc acum sa pun cu Mirciulica.
va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput