Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Giani meci mult de tot, poti sa-mi tirmiti detaliile pe PM.....eu chiar in Berceni stau.....
sa-mi zici daca stie sa faca modele moderne.nu vreau ceva sofisticat dar am eu in cap un model vazut la televizor si vreau sa-mi iasa ca ala.

Naty te rog sa nu te superi ca nu te-am sunat azi, dar a trebuit sa stau acasa ca sa vina cineva sa se uite la masina de spalat ca facea un zgomot ciudat, si am vrut sa previn sa nu se strice ca sunt moarta fara ea.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor,nu o sa va vina sa credeti...a venit dr,Barosanelul dormea..l-am trezit si mi-era o frica de numa ca eram singura acasa,ma gandeam ce ma fac cu urletele...ce credeti???ii tineam piciorusul,i-a bagat acul si el nimic,nimic nu a zis...dupa ce a scos acu a sancit-nu urlat,plans- de 2 ori si a adormit la loc...CE BAIAT AM!!!!sa vedem acum ce efecte are vaccinul cand se trezeste!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

ne dam si noi mari cu o poza

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici eu nu am prea mult de ales...Dar, Delphinash, eu am azi o zi proasta si-mi sare tzandara din orice asa ca...intr-adevar, fiecare isi organizeaza viata asa cum crede, eu nu vreau sub nici o forma sa-mi duc fata in locuri aglomerate, nu cred ca e un lucru de ironizat si... hai sa o lasam asa, ok?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mai,ce smecher e Andrei...de mic,ai?!

POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Simo ma bucur pt Barosanelu' tau , este barbat in toata firea!, Ai baut cafea ?

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

am baut un Eiskaffee(ca era gata preparat-il luase randunoiul pt el-sa vezi ce fata face cand nu o sa-l mai gaseasca in frigo),la cutie-bun de bun

POZE

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca maine aveti poze noi cu un altfel de Andrei!!

andreiul meu

Mergi la inceput

Simo, de aia a dormit BArosanu la vaccin

andreiul meu

Mergi la inceput

va pup , s-a trezit Andreiu' si ma duc la plimbaceala

si seara fara colici si frichineli