Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Butucico, mi-ai luat vorba din gura...Simo, ai anesteziat baiatul cu cafea...sau poate a descoperit ce-i lipsea in viata...poate nici n-o sa mai verse daca-i dai cafea -eu as crede orice, am un CULT al cafelei, Dumnezeu ne-a binecuvantat cand ne-a lasat-o pe pamant!
De ce altfel de Andrei? Sper ca nu-l tunzi!!! Super fain cu ochelarii

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Giani - ti-am admirat Ardeiul cu ochelari supradimensionati...Deh, asa se poarta!

Stela - am vazut si frumusetea de Teo in poze si pe voi. Pai tu ai silueta mami...si ce frumos te-a pozat alaptand...

Intreba careva de coronita de la cristelnita din biserica...Pai este facut pe un soi de sarmulita, deci o poti regla in functie de dimensiunea cristelnitei. Eu am facut-o cu iedera, trandafiri mari albi si buchetari albi si floarea miresei data cu spary albastru. Am fost taaare incantata de ea.

Si am vazut ca puneti la cale o intalneala....vin si eu! Unde si cand??

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxanici, pe 2 iunie, in Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor (ma rog, eu n-am inteles ca stam numai acolo, ne mai si plimbam ca de-aia mergem in parc, nu??). Hai, mami, vino, ca uite deja fetele incep sa dea inapoi...

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Da,Giani si Naty,cafeaua mea l-a adormit...sa vad eu cum om dormi amandoi la noapte!asta-i interesant!
L-am dus afara,am "instruit"Labusu si ma duc sa fac si eu ceva mancare,si sa calc!ca am boierit destul

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata de la noi de pe frontul vestic,

Aici e 7.30 dimineata, am ajuns si noi de la plimbarica de dimineata, am vazut iepurasii de desert, prepelitele, soparlitele(!!!gecko). Bebe doarme in carut cu ochelarii de soare cazuti pe nas, cu lui in gura si ursuletul lui in brate. Moama ce haios e, am sa incerc sa-l pozez dar mi-e frica ca se trezeste. Azi e zi de STAT ACASA, sper sa fie cuminte sa pot si eu sa ma relaxez, sa vad un film...sa fac ceva papa bun si poate ceva curatenie.
Totul depinde de el. Ziua a inceput bine, de obicei el doarme de la 8 seara pana dimineata pe la 5-6. Sper sa mai ne conversam si noi pana mergeti voi la nani ca de obicei eu sunt vorba lui delphinus ca si TV-ul...sau cu alte cuvinte... vorbesc in punga:)))...poate ma asculta cineva(pardon citeste)...poate nu.
Acu va pup si fug jos sa bag ceva la ghiozdan ca de nu...adio papa pentru bebe.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Inca una si gata...

naty, am precizat ca glumeam...dar se pare ca ai un puseu de hormoni! Poate revin in zilele mai calme!

Pupcelelalte si TV va ramane stins! Voila-voilu!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/album/563505550tljRIN

si nici nu s-a trezit

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by delphin

Inca una si gata...

naty, am precizat ca glumeam...dar se pare ca ai un puseu de hormoni! Poate revin in zilele mai calme!

Pupcelelalte si TV va ramane stins! Voila-voilu!

...iar eu singura am zis ca am o zi proasta (in care si glumele pot pica prost). Hai, nu te supara din cauza mea si nu ma lua in seama, aprinde TV-ul la loc, n-are rost sa-l stingi. Uite:

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Butucica acu-l vaz pe Andrei. MOamaaaaaaaa ce dulce eeee. Si ce cretzuc parut are.In poza aceea cu basmalutza pti sa zici ca e fetita.
simo27 ce Barosanel cuminte are mama... a reactionat ca si cum o l-a piscat de piciorus. Pup curajosul. si pe mamica cafegista

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Adriuta - vad ca ti-ai aliniat comoara cu trendul in voga...bravos. Eu la primul bebe ii dadeam de la 1 luna si el saracu' inca nu putea sa si-i dea jos. Si il plimbam prin tot parcul si peste tot asa de se mira lumea...

Alte noutati: mi-am facut analizele pt a-mi pune sterilet (chlamydia, hpv, si paps-ul) si programarea la dr. Deci peste 3 sapt...free sex

Am citit ca sunteti impotriva sa luati pe bebe cu voi in market. Adevarat ca nu-i bine sa-l iei in asa mediu insa eu n-am ce face, sunt cea care se ocupa de partea administrativa a casei asa ca 1 data pe sapt sau de 2 ori (daca situatia cere) ma plimb prin supermarket cu bebe. Plus ca il iau cu mine si la shopping sau ca sa ma mai destind admirand toale pt fete snur prin mall-uri...Astept sa aruncati cu pietre.

Naty - fi sigura ca ma infiintez la fata locului, mai cu seama ca eu stau chiar la Brancoveanu. Cum conveniti asupra orei anuntati-ma. Insa ora 15 pt parcul Tineretului e o ora hot, va previn. Eu ma plimb zilnic pe acolo si nu poti sa respiri aerul la ora 15...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput