Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Amm uitat sa va spun , Noroc cu Sovi, de simnbata avem un nou membru in familia noastra ::::::SUZETA!

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Va rog frumos ceva : trimiteti-mi si mie mailul de la dana pinzaru cu concediile in sarcina si lauzie( este in pag 3 pe la jumate) de pe mailul comun , ca eu nu pot sa dau forword , ma chinui de juma de ora si mai bine mailul meu este gbutucel@gmail.com
Multumesc

andreiul meu
www.onetruemedia.com/shared?p=5bc6f5660d90bedd8e8485&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Andrei=minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty,

Gecko, asa e, parca la cump. ii apuca foamea cea mai mare.

Tuchitza, eu nu am facut ulcer...asa mi-au zis la clinica, 1g de 3 ori pe zi, la masa.

Naty, totusi! Eu toate treburile administrative le fac cu bb la purtator!

Critinag.. i-ti faci de cap..cafea la terasa, alea ,alea, bere!Asa-i ca face bine la moral?Acum 2 saptamani si eu l-am abandonat pe randunoi si am plecat la coafor pt. 3 ore

Cris, , sa iei o paturica totusi cand mergi cu fata la Carrefour, e diferenta de temp. fatza de afara si risti sa raceasca, cel putin eu asa fac.Si cere si BCG-ul repede,asa cel putin e protejata .

Iar fug!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Delphin pai asa as fi facut si eu, dar am treaba in centru unde cu masina personala NO WAY, ca NU AM unde parca, si doar n-o sa iau copilu in metrou! Si nici in taxi nu vreau, de cand mi-a povestit o prietena medic la Filaret cum fugea din spital un taximetrist care avea tuberculoza rezistenta la toate medicamentele; in final l-au prins; fugea noaptea si facea curse cu taxi-ul

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty , sarumina lu matale , tare operativa esti !!!

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nici in Carrefour n-am vrut sa o iau pe Iulia; nu atat de diferenta de temperatura cat de frica microbilor de la atata lume adunata. Chiar nu cred ca e deloc o idee buna sa-i tii in supermarket!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Giani, primisi bre?

Otobuz nu iashte,Naty? Glumeam, fiecare isi org viatza cum vrea!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Delphina, sarumina , eu crezui ca Naty e , sarumina lu matale , bre cartonaro!

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Am fost si noi in parculet si ne-a placut.Am papat si inghetata.Fata mea a stat f cuminte cand am intrat in magazin sa luam inghetata,si a durat ceva...Noi am pus maneca lunga ca batea vantul cam tare,dar fara caciula.Si..mai era un singur bb fara caciula din 10...
Luny,ce vrednica esti.
Roxana,super planuri.Noi imediat dupa botez,intr-un week,vrem sa facem un drum pe la Paltinul,apoi cine stie?Afara din tara nu mai iesim anul asta.
Delphin

Ariel,cu intarziere zic si eu:LA MULTI ANI,sa fii iubita,sanatoasa,fericita!!
Lyvy,tin de cateva zile sa-ti spun ce fetita scumpa s-a facut Iris!
Ursu,de al tau ce sa mai zic?Nu am cuvinte.

Fetelor,noi nu avem cum sa ajungem in Tineretului pe 2.In weekend am fi venit cu randunoiul,dar in timpul saptamanii nu avem cum.Sau daca ar fi mai tarziu,dupa 16.00..Daca nu,..altadata.Astept plimbarea la munte.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Cand nu ai de ales, faci cumparaturi. si cu copii. Din acest motiv am facut bcg-ul repede.Ambii bb ai mei au fost devreme la supermarket

pozici

Mergi la inceput