Puiuti de Randunici 2008!! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Asa ca nu numai soacrele fac program, ci si mamele.
Nu mai vorbiti de funie in casa spanzuratului, ce va veni sa vorbiti de silueta? Eu mai am 5 kg in plus din sarcina si 20 dinainte de sarcina, asa ca ce sa mai zic, ma fac ca ploua.
Ma duc sa pap ceva, ca tot veni vorba de silueta, vad ca bubulina e cuminte. Dar parca vad, vorba lui Sovi, ca o data ce-mi pun in farfurie, urla, ca asa face.

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by natynic

Am vazut-o eu pe Kya, sambata. Arata foarte bine,da, e un model de urmat, dar nu e SLABA precum ACELEA amintite...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Ai uitat sa scrii cu verde

Tuchita - poze cu burta pot sa fac eu si acum, de nu se poate lua niciuna din voi la intrecere cu mine. Tu vrei sa ma inverzesc eu cand ti-oi vedea pseudo-burtica???

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Naty si Cristina - nu stiti ce bine imi face ca ma intelege cienva la faza cu oboseala si alaptatul. Pur si simplu m-au doborat....ieri si azi noapte mi-a fost f rau, ca sotul meu se gandeste sa angajam pe cineva sa ma ajute macar cateva ore pe zi...sa ma odihnesc si eu...

Naty - eu folosesc biberoane de 2 lei cam de cand avea Cata 2-3 luni. Ca si tine m-am prins ca nu are rost sa investesc in biberoane scumpe si am inceput sa iau Angels sau Primii Pasi la care am potrivit tetine ortodontice din silicon de la BabyNova care-s mai ieftine ca cele de la Nuk dar cu aceasi forma si-s la fel de bune. Optez pt silicon intodeauna pt ca latex-ul se face f nasol dupa cateva utilizari...

Cat despre slabit eu va zic doar atat: la prima sarcina m-am ingrasat 28 kile si dupa un an mai aveam doar 3 kile in plus...Acum, la al doilea copil (tineti cont ca-s facuti unul dupa celalalt!!) am luat 25 kile. La 3 luni de la nastere mai am doar 5 kile de dat jos. E adevarat ca alerg f mult cu 2 copii, am inceput sa joc si tenis de 3 ori pe saptamana, si alaptez...Dar se da jos..

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Roxaniciu,jos palaria

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Mi-a zambit printesa I-am vorbit si ea mi-a zambit, deci chiar pentru mine era zambetul

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai cristina, ca mai apare soarele si pe strada ta!Bravo, Daria ca ai facut-o pe mami fericita!
ia priviti burtoi de 4 luni postpartum

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Eu in sarcina am pus 17 kg din care am ramas cu 3 in plus, restul s-au dus tai tai
Ma bag si eu discutia cu tetine : eu folosesc tetine Primii pasi, ieftine si foarte bune, din silicon, acuma am luat un biberon nou cu tetina tot din silico ca ala care l-am tot folosit are gaura mai mare de la atata sterilizat si se cam ineaca haplea mea. Asta nou l-am luat abia ieri, tot Primii pasi si cica e anticolici, da' bat in lemn, ieri a fost prima zi cand nu s-a chircit toata de durere si nici azi inca n-a dat semne, sa vedem mai pe seara, ca atunci vin nemernicii aia.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Bine mai Tuchita, de ce nu ti-ai pus un garou sub burta, poate ma impresionaimaimult cu dimensiunile burtii. Cu pantaloni cu elastic cred ca si sor'mea, care e o slabanoaga, tot are burta. Ce bine doarme Seb in scoica

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu am ramas cu o oarecare burtica, da mi-am luat burtiera de la Chicco, cam scumpa ce-i drept, dar e cu arici si pot s-o modific la ce dimensiune am nevoie si sper sa-mi revina repede abdomenul la normal.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana

de Diana ( 24.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Tuchi,hai mai ca nu-i asa mare cum te laudai ci doar lasata,dar cu cateva abdomene cred ca se rezolva...mai aduni cate o jucarie de pe jos a Ilincai,mai dai cu aspiratorul si esti ca noua!aia nu-i burta de plans...sa o vezi pe-a mea-da,nu o arat la nimeni

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput