Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 2
cleme spune:
Naty, te cred si te inteleg foarte bine, eu una am fost si sint dezamagita si de soacra-mea (care de bine de rau ma ajuta cind poate) dar si de ai mei, surorile mele dupa ce am nascut au venit la mine cam dupa o luna... si numai eu stiu cum m-am chinuit la inceput pt ca ma simteam oribil dupa spital unde nu am dormit deloc si nici nu am mincat (stii si tu cum e cezariana). Dar asta e, eu incerc sa nu mai pun la suflet desi chestiile astea dor, mai ales cind vin din partea unor persoane pe care le=ai ajutat...
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
bitza037 spune:
buna randunici!!!
Nu ma mai putut intra de vineri pe forum asa ca-ti multumesc acum:
Mihatp merci mult de tot
Naty si tie iti multumesc....am s ate sun putin mai tarziu, ca inca nu mie calr care imi este rpogrmaul pe ziua de azi.
Fetelor va rog mult sa-mi ziceti si mie daca cunoatseti pe cineva care sa-mi faca si mie rochita de botez.Am niste materiale faine de la mama.....matase parca.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
mstela spune:
tuchita.Si mie imi place Herastraul,chiar daca e cam mizerabil.Si e mai accesibil pt noi.
Da,Naty.N-ai zice ce personalitate are,cand o vezi cand doarme ca un ingeras..dar e puternica,nene, si luptatoare.Sa vezi ce voi avea de tras cand va avea 16 ani..Duminica avem botez..Poate totusi se va obisnui Iulia cu noua tetina..sau nu?Sper sa nu patim si noi.Dar e bine daca nu ia aer,ca tot ma lupt cu ragaiala.
Si,ia-o usor,mami,ca le vei rezolva tu pe toate,fiindca esti puternica!
Luny,m-am spart de ras cand am citit ce a facut Mufa azi noapte..Si da,a luat masa in aer liber.Si eu m-am sfiit,initial, sa o alaptez acolo,dar am gasit un loc retras,o fosta terasa,si decat sa plecam acasa cand era asa bine acolo,am lasat trecatorii sa se holbeasca,ca nu faceam nimik rau...Si tot ei plecau capul..Si apropo,Naty,absolut toti trecatorii au intors capul dupa noi zicand:"Vai,cat e de mica!""Uite ce bb mic!".Deci,nu numai Iulia e luata in vizor...
Cleme,eu cred ca depinde de vointa fiecareia in problema kg.Cunosc si eu cazuri si de o parte si de alta.
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
sovietica spune:
Gudinde mi s-a ridicat parul pe mine cu ce ai pove de babele care te credeau beata! Ma rog des sa nu ajung o baba acra si carcotasa... Sa ne tie DD lucizi pe toti!
Luny, imi pare rau ca nu gasesti de imbracat :( eu nici n-am mai incercat sa caut, ca eu gasesc greu marimea mea si ultimul lucru pe care mi-l doresc acum e o depresie pe tema asta. M-a rezolvat sora, care desi e mai slaba ca mine, avea o fusta care la ea se sprijinea pe solduri, si o iie. Nici nu imi trebuia ceva mai pretentios.
Fete, tot vorbiti de pozitii de ragait. Sa nu uitati si de metoda aceea cu rasucitul copilului stanga-dreapta. Eu o folosesc cand celelalte metode dau gres. cum stau eu pe fotoliu, ii indes
fundul intre pulpele mele grase, il sustin cu degetele mari pe sub bratze si cu celelalte ii tin capul. Il rasucesc, si cand ajung pe o parte il mai scutur putin sus-jos. Totul fara sa fortez. De multe ori imi daruieste o ragaiala lunga.
Eu nu prea am curaj sa vin la intalnire, ca mi-e teama de maimutza urlatoare :((.. Mai vad cum se prezinta treaba atunci. Mai ramane speranta sa se mai linisteasca dupa botez.
Delfinuta, am admirat pozele cu randuneii tai
Cristina, singurul motiv pt care cred ca se poate slabi alaptand este ca il apuca urlatul de foame exact cand imi pun mancare in farfurie. Si de multe ori pana reusesc sa am liber din nou, ori e 11 noaptea, ori mi se ia foamea. :))
Mie hemo declansati la sarcina s-au potolit cu crema de muguri de plop de la Tis. Si am mai dat cu servetelele acelea umede "cara". A, si de vo 3-4 ori cu ceai de galbenele.
Am fugit la datorie
Adriuta, giani, Naty, si toate ciripelele va apasat!
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
amira_roxana spune:
slaba miscarea pe ramurica...unde sunteti randunelelor??? pitik mea doarme, eu incep sa ma plicti...am inceput sa caut oferte pt revelion! o iau razna! ma enerveaza astia de la low-cost ca nu au inca preturi pt curse in dec!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
tuchita spune:
Roxana, eu sunt pe-aici, dar am de lucru!
Bine ca te-apuci de planuri de revelion! Unde vrei sa zbori? Cu sau fara Amira?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Eu nu prea am curaj sa vin la intalnire, ca mi-e teama de maimutza urlatoare :((.. Mai vad cum se prezinta treaba atunci. Mai ramane speranta sa se mai linisteasca dupa botez.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
hai mai sovi vino! gandeste-te ca la cate mamici o sa fim gasim noi o solutie sa-l linistim pe sasha dak e! si nu uita ca vine si frumusetze de nora ce ai si s-ar putea ca sasha sa vrea sa o impresioneze cu cumintenia lui! ai vazut Rebeccutza lui Clau ce cuminte fuse cand si-a intalnit prietenul! asa ca hai, fa-ti curaj si vino!
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by tuchita
Roxana, eu sunt pe-aici, dar am de lucru!
Bine ca te-apuci de planuri de revelion! Unde vrei sa zbori? Cu sau fara Amira?
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
vrem sa mergem in Barcelona,ca am vazut-o doar in treacat un pic si ne-a placut f mult! bineinteles ca o luam si pe asta mica cu noi. luna viitoare vrem sa mergem la Balea Lac, oare o fi prea mult pt ea? nu de alta dar acolo a fost conceputa si chiar de ziua randunoiului (22 iunie) si am vrea sa fim acolo de ziua lui...
pozici
pozici noi
cleme spune:
Chiar ca e plictiseala, pitica mea a facut ochi si a ras un mare biberon (nu mai mincase de la 8) si acum stam... nici nu stiu daca sa ies afara ca prea e innorat si mi-e frica sa nu ma apuce ploaia.
http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg
luny spune:
eu am facut un drob si ciorbita de pui cu randunoiul!..si facem planurile de botez, mai avem drumuri si cumparaturi de facut si nu ne ajunge timpul!! joi e zi moarta pt ca el e la job!..ne pregatim sa plecam sa dam comanda de tort si pateuri/fursecuri, apoi cautat cadou pt nasi, pana la soacra-mea si naiba mai stie..
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!