Puiuti de Randunici 2008!! (16)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mstela spune:
Cristina.Ce haioasa esti,auzi,sa mergi tu singura la terasa..
Cuscra.Sar'mana.Tot vomita..mai ales cand ragaie,dar nu numai..nu stiu ce o fi apucat-o..Si mai are si crampe de la colicei
..Bine ca Barosanelul e mai bine!Ooooo,si ce curajos ginere am,sa stea el mielutz la vaccin!Noroc cu cafeaua!
N-oi fi grasa,Cuscra,dar fundul nu-mi intra in nimik din sifonier si ma simt fff complexata.Am impresia ca se uita lumea la mine..mai am de dat jos 8 kg..
Roxana..Slueta s-o vedea,dar fundul si pulpele ma omoara!
Giani,v-ati imprietenit si voi cu suzi?e mortal Andreiutul in poza!
Moamaa,Adriuta,haios e bb cu ochelari si suzi!
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tuchita spune:
Am fost la aerobic, acum astept sa se trezeasca Sebaceul sa plecam cu totii in parc!
Gecko, nu fi suparata, au vazut si australienii astia ce sani frumosi au fetele din Romania!
Am vazut niste super haiosi ochelaristi- Andrei si Adrian! la mamici!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
fetele care se tem pt temperatura din parc de luni, 2 iunie, bucuresti, luati prognoza meteo:
luni
posibil ploaie. Cer par#355;ial noros. / 17° C. Vānt light. Chance of precipitation 40%.
sovi, mami de sasha (de la Alexandru) 17 Apr 08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
adriuta spune:
Roxana eu ii pun din doua motive ochelarei:unul e ca daca merg cu fata lui spre soare nu e recomandabl sa ii bata soarele in fata si daca pun copertina carutului urla din toti plamanii ca vrea SA VADA si celalat de din motiv DE CANAL LACRIMAL cu probleme care va sa zica nu e indicat sa ii bata soarele direct in ochi. Despre faza...looook he is sooooo cuuuuuute... nu mai are rost sa vorbesc...pe strada sau la Mall se amuza toti de el.
mstela sarut mana si Teo e o dulce...v-am vazuuuuuuut!
tuchita ce mamica harnica si merge si la sala. Daca alaptez oare pot si eu sa fac efort la sala??? Ca tare m-as duce n-am mai fost de....o gramadade vreme.
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mstela spune:
Roxana,am vazut si eu acum poze de la botez..superbe.Superbi voi toti!Si tu arati tare bine!
Naty,merg alte marci de tetine la bibele astea minune scumpe??Adriuta
Fetelor,la ce distanta de timp fata de ultimii bani luati pe postnatal,ati mers sa va ocupati de indemnizatie?
De alocatia de stat si cea de nou nascut pt bbii din aprilie ati auzit ceva,cand se vor da?
Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
natynic spune:
Stela, mie mi s-a incheiat concediul postnatal ieri si maine merg sa-l duc si sa-mi dea adeverinta pt dosarul de CIC. Deci voi vedea. Cat despre banii de trusou si alocatia de NN am primit un tichet cu care sa ma duc acolo la primarie sa-i ridic la inceputul lui iulie.
Cat despre biberon, da, eu deja i-am schimbat tetina, om vedea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
amira_roxana spune:
bai, eu vad 31 de grade pe 2 iunie: http://vremea.kappa.ro/
eu zic sa ne vedem acolo dupa 15.30. care cum ajunge! ce ziceti?
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
numeioana spune:
Va salut, fetelor! Am vazut si eu niste pusti simpatici: Robertino, Andreiutul si Adrian ochelarist. Pupici!
Am pus si eu poze noi cu David aici
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
Doamne, ce dulce si scump e David, mai ales cu fundu in sus!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea