Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Neatza la amiaz!
Referitor la umidificatoare, va spun experienta mea cu ele...Parca July intreba...
Si noi avem probleme in casa, iarna cu aerul extrem de uscat, ca mai toata lumea. Oalele si alte dispozitive de pus apa pe calorifer nu au functionat niciodata ca lumea. Pana la bebe ne mai scoteam noi asa, oala cu apa + prosop ud pe calorifer + recipiente agatzatoare pe calorifer cu apa, ce mai o intreaga industrie.
Bebe s-a nascut in octombrie si in ianuarie am cumparat umidificator. Am hotarat ca s-a chinuit saracutza destul (tusea noaptea, se trezea, ma rog, am presupus ca de la aerul uscat). Am luat unul de la Chicco, cel mai ieftin, nu pe ultrasunete. Puneai apa in el si facea el un abur fin, f f fierbinte pe care il dispersa in camera. Rezultatul a fost f bun, bebea dormit mult mai bine, iar higrometrul (ca ne cumparasem si din asta) arata ca, in sfarsit, eram in curba de umiditate potrivita.
Iarna urmatoare am pus stop si suferintelor noastre, am mutat umidificatorul acela (ca facea abur fierbinte si mi-era frica sa nu se arda fetita, ca deja mishuna) la noi in dormitor si ei i-am luat unul tot de la Chicco cu ultrasunete.
Intre timp au aparut f multe modele si f multe marci. Nu sunt extrem de incantata de fiabilitatea astora de la Chicco, plasticul e cam prost, mufa de curent intra greu in spatele aparatului, ma rog, au amandoua niste probleme de conceptie.
La bebe 2 care va avea si ea camera ei voi lua alta marca, tot cu ultrasunete, ca astea sunt cele mai bune. Cred ca Teraillon, mi se pare o firma destul de serioasa, oricum fara nu merge, clar. Cel putin la noi in casa (fiind o casa cu etaj mansardat din lemn, uscaciunea e si mai pronuntata iarna). Eu l-as pune pe umidificator pe lista de botez al lui bebe Pentru ca rudele trebuie usor "ghidate" sa cumpere pentru bebe ceva util pentru mamica si parinti, asa ca le-as spune de la obraz: vreti sa cumparati ceva pt bebe? Uite tu ia un bouncer, tu ia umidificator, tu ia un marsupiu etc...si se face treaba
bb2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andy.p spune:
fetelor!
Am ajuns si eu de la munci,moarta de cald.Stau un pic cu voi apoi plec dupa Andy la gradi.Am fost si eu la shopping azi,mi-am luat niste bluzite,desi la pantalonis stau cel mai prost.Mai rezist ca cred ca voi sari direct in rochii si fuste
Ma bucur ca Anca e mai bine si se intoarce acasa.
July ff utila lista,multumim
Eva,Clau
La multi anni!!ptr.cele care sarbatoresc azi.22+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
clau_geo spune:
Kid multumim frumos pt informatii sunt foarte utile.
Andy pt pantaloni de vara te sfatuiesc sa incerci anastefania ca au modele frumoase si daca iti alegi marimea bine cf tabelului lor sigur o sa iti vina. La mine s-au nimeri bine, sau incearca tarafashion.22+
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
andy.p spune:
clau multumesc
Plin de informatii extrem de folositoare aici,fetelor cu experienta sunteti minunate22+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
JulyMorning spune:
kid foarte lamuritor raspunsul tau, sarumana mult , eu intrebasem :)
_
Our future determines our past
Fasolica de S25+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
clau_geo spune:
Fetelor va las acum ca ma incearca somnul, si poate reusesc sa dorm vreo 2 ore.22+
Boo spune:
Zambetmic nu eu am facut programarile, o colega de-a mea ca noi suntem deodata si am zis sa mergem impreuna. A sunat acum vreo 2 luni (deci aveam noi vreo 16 s atunci) si i-au zis de acolo ca e cam devreme totusi. Si au sunat-o ei dupa o luna si i-au zis cand sa vina.. Ea era in concediu atunci asa ca a ramas data asta. Deci nu cred ca dureaza foarte mult programarile totusi. cu
Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza
ratonelu spune:
pup toate burticile
eu sunt la serviciu,tocmai am luiat mas de pranz...si v-am citit...dar eu nu am asa lucruri interesante sa va spun.
bun venit acasa ,anca si bebelina!21+
clau_geo spune:
Sa-ti fie de bine Rato, nu cred ca nu ai nimic interesant sa ne spui, spre exemplu ne dai niste detalii asupra ce ai papat, poate ne vin idei si noua
22+
kllemi spune:
burtici
Si eu de la munca, moarta de oboseala si de caldura pe deasupra am mai carat si vre-o 2 kg. de dero mi sau parut o tona.
Unde mai pui(cred ca ma aflu' intr-o stare proasta)ca simt ca m-am ingrasat cat o vaca imi vine sa urlu', cam asta sunt eu(azi)
19+