Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by felicic76

clau_geo: culcare? as vrea eu.......tot in jur de 1 noaptea adorm si la 7 sunt in picioare. O fi suficient sa dormi 6 ore din 24?Cred ca nu, dar atat timp cat ma simt ok, cred ca-i de ajuns.
Cu visele, visez ca vb cu o anumita persoana si a doua zi chiar se intampla lucrul asta. Ba mai mult, am ajuns sa sun eu si sa intreb: Ce faci? Nu-i asa ca vroiai sa vb? Va spuneam ca am visat paduchi, s-a adeverit, am primit luni nishte bani care nu prea mi se cuveneau. si am mai visat o chestie ciudata: un vlajgan lungan si slabanog, cu ochii deschisi la culoare, cu o sapca pe ochi si ceva coshuri pe fata, cam pe la 14-16 ani si zicea Ce faci, mami? nu ma recunosti?I-am zis si lui tati si apoi am inceput interogatoriul in familie si am descoperit ca bunica din partea mamei avea ochi verzi-albastri. Oare s-o adeveri sau sunt vise de gravidute?
nushulica: stiu cum este, eu m-am obisnuit, dar acum se agraveaza din cauza alimentatiei, mananc fructe si apoi beau lapte si am impresia ca hemoroidul asta nesuferit de la toata afacerea asta mi s-a declansat

Vasile
16+

bibinika
foto

super tare visul tau Feli sa dea Domnu sa se adevereasca daca asa va doriti.

22+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele sfintilor CONSTANTIN SI ELENA!

Irina, felicitari pt fetita! Hai ca ne mai inmultim si noi mamicile de fetite.
Nushu ai facut shopping serios, asteptam pozele cu hainutele frumoase si cu tine in ele of course. Si eu beau ceva similar numai ca pun un amestec inghetat de fructe de padure cu lapte si zahar brun si iese o nebunie de shake pe care daca il bag la congelator il pot manca si ca pe o inghetata ff delicioasa si mult mai sanatoasa decat ce e in comert.
Ada super haios Sergiu!
Musette si eu din aceleasi motive ezit sa plec in concediu. Poate primesc dezlegare azi.
Codruta felicitari pentru bebe Vlad contorsionist!
Zambetmic bine ai revenit printre noi. Daca vrei sa nasti la Medlife se pare ca e mai ieftin decat la Euroclinic si nu exista diferenta de tarif intre nasterea normala si cezariana. Asta doar dpdv al banilor, despre conditii, medici, etc. nu iti pot spune prea multe dar mai sunt discutii pe forum la nasterea unei stele. A si in caz ca nu ai deja am citit ca ar fi bine sa te urmareasca din timp un medic de la ei ca s-au mai trezit fete in luna a 8-a ca vor sa nasca acolo si nu mai aveau loc la nici un medic. Nici eu nu ma bazez 100% pe ei din aceleasi motive ca tine dar merg in paralel ca sa am ambele optiuni deschise, am mai vorbit noi.
Laureta nu poti sa ii rogi sa mai inchida din geamuri sau eventual sa te muti? Nu-ti face bine nici tie nici lui bebe curentul asta, offf.
Ce ma bucur ca revine Anca acasa! Te asteptam cu drag si pe tine si pe Carla!

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by _irina_

Clau , multa bafta la eco.

Azi dau de baut. Totul e ok, bb e bineee, aproape 500gr, si e fetitzaaa .
Sunt un pic dezamagita ca nu am vazut-o deloc, adica i-a masurat piciorusela, tapile, urechile, nasul... tot... pe bune, pana si distanta intre orbite si orbita si uf, nu cred ca a ratat ceva. Dar de vazut nu am vazut decat chestii care nu imi ziceau nimic.
Peste o luna ma duc la consultatie normala, poate imi zice mai multe.

am scapat de suit pe masa, a masurat colul la eco si are 4cm, dar m-a cam speriat un pic ca a zis ca posibil ca din cauza avorturilor anterioare sa am ceva probleme. Asa ca un pic tot m-a verificat si a zis ca e colul inchis, dar daca sunt ceva probleme sa il caut imediat.

Nu stiu cine zicea pe forum ca are un fel de senzatie de apasare in partea stanga. Eu aveam in dreapta si cum tot masura azi mi-am dat seama ca acolo era capsorul. Capoasa lui mama, nu da din picioare imi mai da cate un cap ca sa simt ca e bine.

Gata, ma duc sa imi fac si eu update la semnarura si sa citesc ca s-a scris tare, tare mult aici si nu vreau sa pierd nimic.

21+ inca

Felicitarii Irina sa va traiasca capoasa s fie sanatoasa si sa ai parte de o sarcina usoara si o nastere lina.
Acum ca ai zis de faza cu capul, cred ca si la mine e la fel ca sta cu fundul la buric si capul in jos si e posibil sa fie de la cap durerile pe care le simt.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva m-am tinut deoparte cu pozele ca nu am vrut sa va sperii cu "casutza lui Andrei" ( adica burtoiu' meu)...dar toata lumea m-a batut la cap sa fac poze la burtica si asa ca mi-am facut curaj sa le si postez ....e f. mare burtica mea dar n-am ce face...asta e ...cred ca se trage de la faptul ca eu oricum sunt mai grasutza asa de felul meu

Ma bucur mult pentru Anca!!!! Ce bine ca au supravegheat-o si acum poate veni acasa!!!! Yupeeeee!!!!!

Andreea21+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ada_74

La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi si celor care au sarbatoriti in familie! Sa fiti sanatoase si fericite!

Irina, felicitari pentru fetita!

Sa va spun ce discutie am avut cu fi-miu aseara. El e fan al emisiunii 'Prima zi' de pe Prima. Daca ii schimb cumva programul, tipa prin toata casa sa-i dau inapoi acolo la bb.
- Mami, de ce plange bebelusul? (Doar ce facusera operatia)
- Pentru ca ii este frig.
- De ce ii e frig?
- Uite, acum l-au scos din burtica de la mami si este dezbracat.
- Pai mami, asa dezbracat sta in burtica? Dar de ce l-au scos din burtica?
- Toti copiii stau la mami in burtica pana se fac destul de mari, si dupa aceea ii scoate domnul doctor.
- Si ii scoate ca sa mai creasca si alt bb acolo? Mami, si tu ai un bb in butica.
- Da, eu am o fetita aici. E surioara ta.
- Pai ai un bebe sau o fetita?
- Bebelusii pot fi fetite sau baietei. Eu am o fetita.
- Ba nu, tu ai o fetita aici si un baietel aici. Sunt amandoi la tine in burtica.'

Va pup

Lili 18+, www.dropshots.com/Ada_74#" target="_blank"> Sergiu (11.05.2005) si Iulia

Vai Ada cat de scumpic este puiul tau

22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Codruta27

Neata mamici!

Intru si eu pe fuga. E o saptamana super agitata la mine, fiind ultima de serviciu!

Am fost la echo morfo! Bebe este super bine! Are 22 cm si 409 g. Mare contorsionist, statea in niste pozitii....dar pana la urma a reusit dna. dr. sa-l masoare! Are tot ce trebuie sa aiba!!! Si bineinteles ca nu s-a sfiit sa ne arate bijureia lui, din nou!

Va pup pe toate fara exceptie!

20+ Vlad
Bebe mic

Felicitari Codruta si la mai mare, sa dea Domnu sa fie bb sanatos si mami la fel.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

quote:
Originally posted by andreea_and
Zambetmic bine ai revenit printre noi. Daca vrei sa nasti la Medlife se pare ca e mai ieftin decat la Euroclinic si nu exista diferenta de tarif intre nasterea normala si cezariana. Asta doar dpdv al banilor, despre conditii, medici, etc. nu iti pot spune prea multe dar mai sunt discutii pe forum la nasterea unei stele. A si in caz ca nu ai deja am citit ca ar fi bine sa te urmareasca din timp un medic de la ei ca s-au mai trezit fete in luna a 8-a ca vor sa nasca acolo si nu mai aveau loc la nici un medic. Nici eu nu ma bazez 100% pe ei din aceleasi motive ca tine dar merg in paralel ca sa am ambele optiuni deschise, am mai vorbit noi.
23+ cu Alexandra Mina

Poze

andreea asta am incercat si eu sa gasesc un medic la stat sa merg in paralel, la medlife sunt supravegheata din saptamana 5 a sarcinii, dar uite ca nu am reusit sa gasesc ceva decent la stat

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy_galro, scumpa mea, ce grasime?? Eu vorbesc de burtica, e rotunjoara si frumoasa! Bucura-te de ea ca ascunde o minune, suntem binecuvantate sa purtam asa sufletele, deci burtica este ceva minunat! Si a ta se face remarcata!! Tu imi esti tare draga, de-abia asteptam sa vad burtica!!!

Si e bine ca se face remarcata peste tot! Eu vad cum ma privesc femeile unele cu jind, altele cu nostalgie, si barbatii cu respect! E o senzatie pe care nu am mai trait-o, privirile astea ce cad pe burtica mea si stau asa luuuuuuuuung, si...tare mandra sunt!!!

24+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zambetmic

'neata burtici, ma mai tineti minte?
n-am lipsit eu nimanui ... da ma bag singura in seama
am descoperit intre timp ca junghiurile mele se datorau nisipului si unor pietricele mici de la rinichi ...
am mai luat ceva kg, ajungand acum la + 5-6 in sapt 20+ aaaaa deci am trecut si eu de jumate
am mai facut o eco in care guguloiu' m-a tratat cu fundu' si n-a vrut sa arate ce e ... deci tot fetita intre paranteze ramane pt moment

am avut iar o experienta nefericita la spital de stat asa ca 90% voi naste la particular, daca ajung la termen, asa ca tre sa pun bani deoparte

si ca sa fiu in ton cu discutia, m-am uitat si eu la cursurile firstbebe si m-ar tenta optionalele 4,5 si 6
sa inteleg ca fiecare curs dureaza 3 ore si atat, nu?

cam unde vine locatia unde se tin cursurile?

aaaa, felicitari pt toate burticile, pt saptamanile in plus si bebei sanatosi
un bun venit fetitei nou confirmate , da tot e inclinata rau balanta spre baietei

20+ cu fitita Adnana (daca nu ii creste puta hihihi)

Neata Zambetmic si bine ai revenit, normal ca ne-a fost dor de tine si ne bucuram pt Fetita rusinoasa dar sanatoasa Adnana. Sa va traiasaca si sa nu ii creasca prelungitor

22+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EvaF

Buna dimineata, fetelor,

LA MULTI ANI CONSTANTINILOR SI ELENELOR!!!

Felicit si eu fetele care au aflat ce carucioare au!!

Nu prea am citit mult din urma. Hm, eu sunt "cineva"-ul cu vesti de care vb July. Am intrat sa va zic ca tocmai am vb cu Anca. Azi pleaca acasa, maine intra pe forum!!! . Se simte mai bine, dar mai are contractii. Revine la spital peste 2 saptamani pt ca are aici la spital un medic care o urmareste. Am intrebat-o si de spital si mi-a raspuns : e horror.
Mititica, bine ca vine acasa! Yuppy!!!!!! O asteptam cu drag si o pupam!!!

24+ Luca

POZE CU NOI

Never say never!

Neata Eva, nici nu sti cat ma bucur pt Anca si Carla, ce bine ca este ok si vine acasa de abia astept sa o aud.

22+

Mergi la inceput