Gravidute si mamici de Cluj- 79

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA81 am auzit ca e un dr bun in rest nu stiu prea multe detalii,felicitari pt burticutza

Fetelor gata ,i am cumparat un scaun care mi a placut fffff mult de la Chicco (490ron) e f ok ,se lasa f bine pe spate ,cand vrea sa doarma ,asta m a interesat cel mai mult sa aiba o pozitie comoda si desigur se ridica ,cred ca are 3sau 4 pozitii n am apucat sa citesc

daca va intere se gasesc la Chicco gentutze pt mancare ,60 ron ...cam asa ceva ,eu mi am luat una pt mamarutza

IOANA13 nu stiu daca reusesc sa merg la expo ,chiar in perioada aia s ar putea sa plecam din Cj si oricum pana atunci mai am ceva drumuri de facut asa ce era musai sa mi cumpar

iar lui Tiadris ii dau budinca de orez ,f f buna
fierb orezul cu laptic ,pun jumate din compozitie in tava unsa si tapetata cu unt apoi pun merele curatate si taiate felii ,o banana si adaug cealalta jumatate ,bag budinca la cuptor iar cand se rumeneste adaug 2 oua batute si iarasi o mai las putin si cam atat ,pofta buna:)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

am pus un filmulec cum se ridica iubita in fund, si cateva pozici.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Anca81,

am 2 cunostinte care au avut experiente nasoale legate de nasterea cu Cruciat... acu vorba aceea, cum ti-e norocul...

multa bafta si bb sanatos!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

VOTATI-NE! MULTUMIM!

http://www. nou-nascuti.ro/album_nn.html?action=show&pid=2946

stergeti spatiul de dupa 'www.'

ERIC

Eric la 5 luni

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

DIANA draga - cand ai spus ca se ridica in fundulet, am crezut ca se ridica din pozitia culcat si ma gandeam ca-i tare precoce.Tare-i scumpica papusica ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Alex felicitari pt achizitie! Ai fetita mare, trebe sa o pui in scaun de copilas mare.

Anca81 eu nu stiu de Cruciat prea multe. O prietena a fost la el la ambele nasteri din viata ei, ea era tare multumita.

Diana foarte dulce Irina. Si harnica.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am vazut copii tare scumpi si isteti: Tiadris, Dragos, Carina, Irina, Sara.

Va sarut pe toate si sa aveti o seara minunata alaturi de cei dragi ai vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

vai c am mancat ca o scrofitza ,ciocolata ,cipsuri ..numai tampenii

ANDREEA

DIANA ce scumpai Irinaaaaa si tare zburdalnica

o seara super

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, ti-am vazut minunatia de fetita..e tare vesela , miscareata, inteligenta..simpatica..
sa fie sanatoasa!
intru la programul de seara al lui bb..si apoi la nani.
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Bravo, Irina! Alexia face asa de la inceput, faza asta cu intorsul in fund, numai asa stie sa revina la pozitia de sezut.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

bine v=am regasit

azi am fost tare cumintei, daca nu ne doare nimik totul e ok, de papat am papat, nu ca si ieri dar ii bine

mesele de azi) jumate de marut, banana, o portocala, 2 piscoturi de la nestle, o manuta de pufuleti, o farfurioara de supika, cereale si lapticu. atat, sunt atre fericita k a inceput sa pape.

alex felicitari pt achizitie , iar legat de cerealele de la cora ii defapt laptele praf care il pun supliment in laptic sa fie mai consistent. ii de la humana lapticu, banane cu vanilie dar e mai gros k unul normal, probabil au si ceva cereale deoarece pun cate o amsura sau 2 la 200 ml de lapte si se fac cocolosi , iar la un lapte praf obisnuit nu se intampla asa ceva. sunt tare multumita de el.

mersi de reteta cu budinka , tre sa incerc si eu pt puiut

dpop unu vad si eu pozele si filmuletul???

Anca81 bine ai venit, multa multa sanatate tie si puiutului. fina mea a nascut cu el si a fost multumita, la inceput cand mergea la gine 1 tot timpu ii dadea plik iar cineva ia spus sa nu ii mai dea k ii prea mult defiecare data sa ii dea acu12 ani ii dadea 10 dolari tot la 2 saptamani, iar cand a mers la prima a doua consultatie fara plik la a
3 nu o mai chemat-o la gine ci i-a zis haide la cabinetul meu particular, k profesie e super bun insa ii plac bani . cum zicea si lore acuma daca tie iti place e ok, tu sa fi impacata si sa ai incredere in el.

lore itit doresc timp frumos sa va puteti face frumos balkonul

dariandra, ce mai faceti noi??? te-am vazut azi cand ai venit cu daria , intrai deja in scara.

mami de sara
si sper k sunteti mai bine

noapte buna tuturor

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput